ПРОФИЛ

Рейтинг
905
точки при гласуване
1

Някой си от далеч

създаден на 2022-09-30 18:40:44
Всички ваши коментари (22)
Дата Коментар
Страници
2022-12-09 16:42:01Ъхъ, от комунисти в БГ-етото, няма спасение! Всички казват- в БГ има демокрация и няма комунисти... Аз казвам, НЕ, комунистите са и си остават ония които управляват, управлявали са и ще управляват, и винаги ще правят каквото им скимне в бедната ни държавица! За ТЯХ - ЗАКОНИ НЯМА !!! Доказателство за думите ми? Ми поразровете се-какви пари и власт се въртят около всички ония които бяха в челните редици на БКП преди 1989... , сред техните родители, техните деца и внуци, техните братя сестри и браточеди, техните племенници !!! Кои са депитатите, кои са монистрите, кои са чефове на агенции, високи синекурни добре платени службици.... Точат страната ни, крадят, лъжат, все за тях е на "баницата мекото", все те са патриотите, все те са добрите , все те се грижат за бедните и онеправданите...ВИЖДАМЕ ГРИЖИТЕ ИМ...виждаме и палатите им ,именията им....но народа е сляп и глух , наивен и вярващ, че някой трябва все да го "оправя" ЕТО ЗА ТОВА СМЕ И ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ЗАВИНАГИ ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА !!!

Kъм статия Хаос в парламента: Депутатите от БСП излъчват незаконно закритото заседание за Украйна

2022-12-04 16:38:30Хмхммм, големите конфликти идват "от" и "заради" големите ПАРИ! Защо мислите, че ватенките напират толкова за Донецкия басейн? Само малоумни и идиоти биха решили , че конфликта е на основата на етнически конфлкт!!! Конфликта е за откритите необятни количества нефт в тази територия - предполага се че става дума за стотици милиарди барели нефт... Така е и с палестинските ромляни - да не мислите , че тия почти два милиона араби струпани "гъз-до гъз" - седят там, от любов към Родината....Хахахаха... - баламите на този свят нямат край, ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗАРАДИ ПАРИ, А ГОМЕЛИТЕ КОНФЛИКТИ СА ЗАРАДИ ГОЛЕМИ ПАРИ!!!

Kъм статия Израел нанесе въздушни удари по Ивицата Газа след ракетен обстрел от палестинския анклав

2022-11-15 22:31:03Тука вече ватенките ще видят зор. Ако някой някога е мразил истински и със злоба РФ, то това е средния поляк! А да не говорим , че сега вече имат огромна добре обучена и въоръжена армия която ще разпедършини малкото остатъци останали от Империята на Злото!!! Да се извиняват там , да плащат репарации, че побеснеят ли поляците смятайте Рашана за заминала...

Kъм статия АП: Руски ракети удариха Полша. Варшава постави армията в повишена бойна готовност (обновена)

2022-11-15 22:15:02OffNews не изоставайте с новините. Напишете , че рашките нападнаха и Полша с ракети с жертви, Има вдигнати по тревога полски изтребители...

Kъм статия Русия пак засипва с ракети Украйна

2022-11-11 15:10:09Браво на ВСУ !!! Азиатските варвари наричащи себе си "рушняци" - в Азия зад Урал! И да се издигне 20метрова стена между тях и цивилизования свят! Това не са хора а утайката на човешката раса: Винаги са се мислили за нещо специално, но са обикновенни алкохолици, престъпници и убийци... Един единствен народ мразя и това Е РУСКИЯ!!! Осталаните да се отделят от тях и да заживеят мирно и спокойно. Едва ли има по света повее от 40-45 милиона варвари-рушняци!!! да се изтребят и да има мир навеки на майката Земя !!!

Kъм статия 11.11.22 - ВСУ освободи Херсон от руските окупатори

2022-11-09 21:26:33Ако ватенката не бе в Лексус а в някоя Ладичка, Москвич или Волга , щеше на 100% да оцелее, а този примат-ватняк иска да се вози само във фашистки коли внасяни от изгнилия и западащ Запад... Нека му е, другия път пак да се продава на Гнилия запад :) :) :) , и пак да дава фира....

Kъм статия Катастрофата край Херсон: Бронираното купе на Стремоусов се е отделило от шасито на Lexus-а

2022-11-09 21:21:44до spirit-оригинаалния-1d1ot: Горе долу те разбрах, но едно не ми дава мира: Питаш ли се защо няма кой да спре твоите глупости? Защото: Първо това не са президенстски избори и най-рано Д. Тръмп може да е президент след 2(две) години! НО това за мал.о.умни като теб е подробност! А дали наистина Тръмп е казал, цитирам те: "...Искам мир на земното полукълбо..." или ти си го измисли... Защо да НЯМА МИР на цялата планета Земя, а само на някакво полукълбо измислено в кухата ти кратуна ??? Много си кух братко, и си изпуснал всички влакове, дори и докторите не биха ти помогнали с каквито и да е рецепти и хапчета!!!

Kъм статия Сега и България е виновна за хилядите жертви в Украйна, твърди Захарова

2022-10-30 11:15:21Какво ще се случи ли? Ще отговоря с 4 точни и ясни думи: ЕДИН САТРАП ПО-МАЛКО !!!

Kъм статия Какво ще се случи, ако Путин почине внезапно

2022-10-30 11:12:36 И кога скоро бе БармаЛейка? Днес сутринта са думнали поредния генерал-полковник: Лапин :) :) :) !!! КОй не дава фира на фронта, дава у дома... Един път пратен ли е да се бие в Украйна, ввече за него животеца е свършил и песента му е изпята... Скоро не скоро... се тая, края му се вижда... Путкинчо ги разрежда яко генералите( те май на 15000 ли бяха не помня точно), чудно като свършат кого ще треби... Оня резания Кадироглу дали ще посмее да го самоубие,, или той сам ще се гръмне за правата вяра да даде курбан :)

Kъм статия В руските служби мнозина смятат, че войната вече е загубена

2022-10-30 11:06:51Не е лошо да напишете как са го "самоубили" SS-убийците на ФСБ. Днес сутринта Лапин е намерен мъртъв. Споделих сега със жена си, а нейния отговор бе: "мани ги бе, нека мрът, тази нация е най-добре начело с гнома да бъде изтрита от лицето на Земята..." Цар Ботокс праща на фронта(т.е. на гибел) затворниците и най-долната измет на Русия, а що е дори малко читаво, сам си ги изтребва... САМОИЗТРЕБВАТ СЕ, КОЕТО Е ОТЛИЧНО !!!

Kъм статия Критикуваният от Кадиров ген.-полковник Лапин е отстранен като командващ руските сили в Украйна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.