ПРОФИЛ

Рейтинг
18496
точки при гласуване
10

Лопе де Вега

създаден на 2016-04-20 07:51:37
Всички ваши коментари (2333)
Дата Коментар
Страници
2018-05-22 15:45:43Абе гьотверен, коя е твойта майка бе, твойта майка?

Kъм статия Условията на Местан към ДПС: Да не вдига ръка срещу майката родина, да не говори срещу Ердоган

2018-05-22 11:02:32Големо важно! Па ние си преизбираме бойко и кво ни е?

Kъм статия Мадуро преизбран за президент на Венецуела

2018-05-19 21:49:38Ибъл, колко често биеш децата си и по колко шамара им отпускаш за нормално нормирана норма? Бил ли си учениците си? Нали си жив човек. Сега да запомниш нещо - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БИЕ ЧУЖДИТЕ ДЕЦА! Понеже си очевидно много ограничен и глупав (като мнозинството нашенски учители!), го препиши десетина пъти ега го запомниш. Напиши си някъде и това, че има закони, които забраняват насилието над деца, запомни го и не подстрекавай следващите след теб "учители" да прибягват към шамари защото са некадърни да си свършат работата като хора. Минусите са ти от мен и нямам причина да се перча с тях пред когото и да е. Имам още от тях и ги пазя за такива като теб. Горките ти деца!

Kъм статия Учител за петокласник: Ударих му един шамар зад врата, нормални норми на общуване

2018-05-18 16:25:41ИбълИбъл, колко шамара не одобряваш, да знаем и ние ква е мерката. Сега въпрос: Имаш ли деца или поне едно?Ако имаш, как ще ти дойде някое полуграмотно говедо да го шамаросва - не е важен повода. Ако нямаш деца просто не си позволявай да обсъждаш неща, към които нямаш отношение.

Kъм статия Учител за петокласник: Ударих му един шамар зад врата, нормални норми на общуване

2018-05-18 08:03:18Лапетата требва да се бият насаме. Така пред всички може да е полезно за колектива, но е лошо за директорите. И математиците требва да знаят, че не се казва нормалви норми! После се чудим колко невежи излизат децата от школото.

Kъм статия Учител за петокласник: Ударих му един шамар зад врата, нормални норми на общуване

2018-05-13 17:08:15О, Изи, къде изчезна? Да ти призная и аз се чудя защо ги гледаш. Това отдавна е политика и просто няма и повен от истинско състезание. Аз не помня от кога изгубих интерес към тази скъпо струваща дандания и ми е добре. Опазил ме Б-г да ти давам съвети, дано не си помислиш нещо такова. Просто ми е драго да споделя една скромна мисъл с някой от наште. Сърдечни поздрави!

Kъм статия Израел спечели Евровизия, България е на 14 място

2018-05-13 10:39:24Поредният успех на Мосад, Шин Бет и Шабак! Айде, наште!

Kъм статия Израел спечели Евровизия, България е на 14 място

2018-05-11 16:15:30Ми щото са савецки маршове, бе, суек. ПиснАло ми е от графомани! Чиче, браво!

Kъм статия Какви са тия руски военни маршове, по дяволите?

2018-05-03 07:17:56Ами защото има нещастни хора, разочаровани от нормалната медицина. Всекиму се живее - опитват се да се излекуват дори чрез чудеса. Тези болни хора не са малко. Другата страна са тълпите врачки, магьосници, шарлатани, пророци и пророчици и прочая сволоч. Играят си с хорските нещастия и измъкват и последния им грош. Доживях да поздравя и Валери Симеонов за кампанията му срещу т.в. реклама на хазарта. Сега да се обяви и срещу разните психарски т.в. предавания - може и да гласувам за него. Накрая - ако някой иска да си дава парите на разни мошеници, нека после не пищи за помощ от бате бойко, щото б.б. плаща с нашите пари.

Kъм статия Медиумът, който изпрати болната Теди в Бразилия: Не съм казвала на никой, че ще се върне като нов

2018-04-29 17:34:49Цоле, нещастнико, изнасилването е убийство! Убива душата, не тялото, което е много по-страшно, защото страданията на жертвата продължават години. Особено при групово изнасилване аз съм на страната на тези щати, които предвиждат доживотен затвор. Девет години? Това е потупване по рамото. След четири години ще излязат за примерно поведение и хайде пак, не ли?

Kъм статия Яростен многохиляден протест посрещна лека присъда за групово изнасилване в Испания

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.