ПРОФИЛ

Рейтинг
1015
точки при гласуване
1

Dorian Gray

създаден на 2022-05-12 10:59:40
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2022-05-13 17:33:54Анастас Герджиков вси повече се срива. Явно под вещите съвте съвети на Красимира Криворова- специалист по видше образование и най- вече други неща! Александра Маркарян, благодарим за обективната и професионална статия! Разбирате си от работато, определено!

Kъм статия Анастас Герджиков изгуби драматично поста председател на Съвета на ректорите

2022-05-12 11:31:16И как така Анастас Герджиков е единствената номинация за всичко винаги? Какво стана с проф. Копрев? Това ли е най-подходящия и морален човек да оглави Съвета на ректорите? По-добре да изберат някой ректор, който не харчи държавни пари, като Анастас Герджиков, за да води любовницата си Красимира Криворова по целият свят на секс пътешествия! Александра Маркарян, нали всичко знаете, защо не пишете? Удачна ли е кандидатурата на Анастас Герджиков, като има избор между толкова интелигентни, знаещи и най-вече, притежаващи морални ценности ректори на 50 висши училища?

Kъм статия Критериите за оценяване на преподавателите не били завишени, просто много хора не ги разбирали

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.