ПРОФИЛ

Рейтинг
1047
точки при гласуване
1

Димитър Димитров

създаден на 2016-07-29 11:22:08
Всички ваши коментари (19)
Дата Коментар
Страници
2018-01-10 20:50:16Не е зле европейските парламентаристи и чиновници да измислят правилата така , че 1 Да има абсолютна прозрачност кои са собствениците на всяка медия и това да са само физически лица, организации със нестопанска цел и други обществени организации . 2. Едно физическо лице да има право да притежава акции само от една медия от съответният вид. Една телевизия, един вестник, едно радио. 3. Производителите на медийни продукти и разпространителите да са различни и несвързани юридически лица , като това се отнася и за Интернет доставчиците .

Kъм статия Издатели настояха Брюксел да разследва концентрацията на медийна собственост у нас (видео)

2018-01-05 11:07:01Не се връзва историята за убиец психопат убил от страст, който е всъщност педофил и се е настанил в чужда вила за да води там малолетни . На всичко отгоре очевидно е изчезнал едва като е разбрал от медиите , че го издирват. И не е намерил време да изгори окървавените дрехи или дори да запали вилата за да не остават отпечатъци . Впрочем можеше да драсне клечката и да изгори труповете . Психопатите са хладнокръвни и пресметливи . Според мен полицията се е хванала като удавник за сламка поради липса на друг кандидат за убиец . Педофила ще го хванат. Такива не се самоубиват.

Kъм статия Убиецът от Нови Искър няма какво да губи, може вече да се е самоубил

2017-12-20 18:26:41На кого му расте носа или това е виц на деня . А може би е PR акция . Но Бойко си знае че умните и образованите не го искат освен ако не пусне нещо в паничката . Ако има нещо вярно , отпишете я тази държава , сложете я в графата пропаднали кочини

Kъм статия Екзакта: Старите, бедните, необразованите и селяните не харесват Борисов

2017-12-05 22:23:26И къде е Саудитска арабия , Афганистан, Судан и подобни ? Ами ако Ким трети реши да го посети ? Или разчита че ще си разменят любезности и фойерверки само от разстояние

Kъм статия Окончателно: Гражданите на 6 държави нямат право да стъпват в САЩ

2017-11-20 17:06:56Той бърка очевидно култура със порнография . Тъпо КГБенце и вероятно педал .

Kъм статия Руският патриарх срещу културата: Идва краят на света

2017-11-19 02:34:01Ние имаме най-голям интерес ЕС да стане стегната , организирана федерация . Ако това не се случи в близките години , ЕС ще се разпадне на зони , а България ще бъде в задният двор . С политическият "Елит" на прехода няма начин да избегнем разпада . За съжаление Европа няма визионери и лидери от нужният мащаб нито опозицията у нас , която иска да бори олигархията .

Kъм статия Вижте пълния текст на манифеста на ДСБ/Нова Република и 'Да, България'

2017-10-25 10:41:45Поражението на Хилари беше заслужено и нормално след като тя е кучка на статуквото , която прецака сенатора Бърни Сандърс . Гроздяка е плитък , щом не е разбрал смисълът на този шамар

Kъм статия Къде сбърка Европа?

2017-10-25 10:37:51Долу горе добре описва ситуацията ,но не и причините за нея . Национализмът, крайните леви и десни са следствието от неспособността на традиционните партии и елити да се справят с ефектите и дефектите на глобализацията , която изисква глобални регулации и решения и противодействие на растящото неравенство и дефлационен натиск. Ситуацията напомня времето между двете световни войни и Голямата депресия . 2008 беше само едно почукване по вратата на Глобалната депресия . Вратата беше подпряна с пачки напечатани пари , но това няма да помогне . Делът на наемният труд в БВП на повечето страни и глобалната икономика продължава да намалява , а неравенството да расте ,, както и дълговете . Няма спасение от алчността и простотията на Елитите

Kъм статия Къде сбърка Европа?

2017-10-06 15:10:33 Ако се прекрати системата парите вървят със студента и държавните поръчки и се създадат условията , нормативната база , законите по които университетите работят така , че да се гарантира и качеството , всичко ще си отиде на мястото . Не е лошо да го направят за цяла Европа . Тогава , ако нашите университети са добри могат и да са 60 Можем да станем университетска държава с чужди студенти и чужди преподаватели ,с обучение на английски и други езици . Но ще стане друго . Ще почнат да закриват и уедряват административно , а кочината ще си остане същата .

Kъм статия ЕК иска България да намали университетите си от 52 до 10

2017-10-06 15:08:48 Аз мисля, че е голяма простотия някой да определя колко университета да има , пък били то и чиновниците от Европа . Мисля ,че трябва да има конкуренция и който издържи на нея , значи има място под слънцето . Каква стока произвеждат университетите по принцип ? Ами четири основни стоки -специалисти, наука, технологии, експертиза за бизнеса и политиката . Значи трябва да не са на държавната ясла , нито да паразитират върху мераците и дълговете на студентите , а да си пласират стоката и да получават срещу нея парички . Например завършилите специалисти да заплащат с процент от заплатата си разходите по своето образование , а може и работодателите , включително и държавата да застане на изхода и да пазарува , като срещу сключен договор заплаща част или цялата дължима от студента сума . Разбира се фундаменталната наука трябва да се субсидира, но по обективни критерии , а приложната и технологиите да са защитени и да не се крадат. Експертизата се поръчва .

Kъм статия ЕК иска България да намали университетите си от 52 до 10

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.