ПРОФИЛ

Рейтинг
17974
точки при гласуване
10

Izalina

създаден на 2016-04-20 08:57:50
Всички ваши коментари (2108)
Дата Коментар
Страници
2018-01-16 22:21:22Ае да се разберете с Обрейков, щото той вика 6-7 хиляди средно дневно. Ако са паднали на 500 вижте си курорта на кво мяза. А понятието "Благотворителност" в тази тема е висша форма на цинизъм. Оставка!

Kъм статия Валери Симеонов: Вторият лифт в Банско е благотворителност

2018-01-16 21:52:13Аз имам. Намирам, че въпросът ми е резонен. Защо един младеж да предпочете да ходи на доброволна служба, представена му от подобен палячо за никви пари, вместо да се довери на така широко рекламиращите се частни (дали?!) идеалисти - защитници на Родината (Мен собствено ме притесняват). Ако изобщо иска да става войник, щото други занимания не морят толкова и не изискват много дисциплина. Рибата се вмирисвала откъм главата. Как пък силовите министерства никога не случиха на ръководство, бе. Нищо лошо няма в силна армия, пълна с убедени патриоти, ама в истинския смисъл. Тая мантра на патрЕотите пък, за връщане на задължителната казарма, взе да се изтърква и дори на децата вече е ясно, че е кауза пердута. Минимум заради съсипаната материална база.

Kъм статия Каракачанов: Въвеждаме доброволна казарма

2018-01-16 17:17:40Само да питам паравоенните формированийца как точно ги виждате в картинката, която тъй прекрасно чертаете? Конкуренция или партньор? И двете хипотези са нелепи, разбира се, ама няма да се изненадам ако получа отговор и на тях скоро.

Kъм статия Каракачанов: Въвеждаме доброволна казарма

2018-01-16 17:09:53"Ще се забранява и влизането в централната част на автомобили, като ще се редуват тези с четни и нечетни номера" Само на мен ли това решение ми изглежда кретенско?

Kъм статия Срещу мръсния въздух в София: Без паркиране в синя зона, колите се редуват в центъра според номера си

2018-01-16 17:00:10Пф, вече посегнаха на "Том Сойер" и "Отнесени от вихъра", та на "Приятели" ли ще простят?! Повсеместното безумие придобива някакви извънконтролни мащаби.

Kъм статия 20 г. по-късно: Новото поколение зрители не харесва 'Приятели' заради сексистки и хомофобски лафове

2018-01-15 11:50:12"закон ще има, но ефект няма да има. Но пък ще го показваме на чужденците..." Точно като сглобения неотдавна застрахователен кодекс, мдам. Явно наистина сте бесен, докторе (не, че няма поводи бол). За първи път не намирам в текста нещичко поне, което да ме усмихне. Отчаянието е пълно.

Kъм статия Из делниците на един луд (8-12 януари)

2018-01-14 23:47:49Ако не си пишете материалите от телефоните, то (за пореден път) - Shift+ь ви дава удареното "и" при фонетична кирилица. иначе с това: "нито от рекламите, нито от протоколни политически изказвания може да се иска да кажат истината за нас. Това е работа на журналистиката, с която тя явно не се справя, след като очакваме някой друг да й я свърши" хич не съм съгласна. Журналистиката няма за задача да дефинира истини, а само да ги отразява. Иначе препратката към рекламите е добра, ако и да е жалко. Добро заглавие.

Kъм статия Трябва ли рекламите да казват истината? А Туск?

2018-01-14 18:44:13"АОБР остава зад досегашната си теза, че е необходима оптимизация на разходите в МВР, в това число – рязко съкращаване на чиновническите длъжности, за сметка на повишаване на заплатите на хората, които работят „на терен” – очи в очи с криминалната престъпност. Това е огромен резерв за повишаване на броя на хората, които работят на терен, за увеличение на заплатите им и за рязко подобряване на техническата им осигуреност", продължават те, "призоваваме изпълнителната и законодателната власт да застанат зад необходимостта от радикална реформа и да не използват дебатите около сектор „Сигурност“ за политическа игра на дребно." АБСОЛЮТНО съгласна!

Kъм статия МВР получава повече, отколкото дава, смята АОБР

2018-01-14 18:40:56Пропаст?!

Kъм статия Самолет излезе от пистата и падна в пропаст в Турция

2018-01-14 09:16:33При наличие на достатъчно взаимен интерес, да има и приятелство ама изобщо не е наложително.

Kъм статия Цветанов се отрече от убития Петър Христов, не били приятели

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.