ПРОФИЛ

Рейтинг
-3300
точки при гласуване
0

bgp

създаден на 2022-02-27 11:30:31
Всички ваши коментари (159)
Дата Коментар
Страници
2022-03-20 10:28:45550 милиона ги няма в хазната ....... КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА , КОЙ ГИ ПРИСВОИ , КОЙ БЕШЕ НА ВЛАСТ , КОЙ ПРИЕМАШЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА !!!!? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ......? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ......? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ......? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ......? КОЙ ЩЕ ЗАДАДЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ......? Алооооооо..... завладените медии .... бтв ..... нова , бнт , он аир ........ СПИТЕ ЛИ ? Или обслужвате Мафията !!!!!! Май ПРОДЪЛЖАВАТЕ да обслужвате Мафията , критерии са коментаторите с студията ви !!!

Kъм статия Манолова: Правителството реанимира Борисов с ареста, след 100 дни управление съдебната реформа не е започнала

2022-03-19 22:22:48Наистина сбъркана държава на сбъркано население ! Правителството , премиерът алармират правозащитните органи , че от хазната са откраднати , несъбрани 550 милиона лева с настояване за разследване !!!!! И вместо да търсят и разследват тези , които са откраднали парите , населението и простите медийни журналя се занимават с правата на крадците от Мафията .....!!!! А .... парите ..... парите ги няма ...... тях търсете ....... те са важните ..... не правата на открадналите ги мутри !!! И най-абсурдното е , че всички знаят кой и как е откраднал парите , а се правят на улави ....... и никой от журналята , коментаторите и ограбеното население не казва , че Кликата на Сикаджията ги е откраднала !

Kъм статия Прокуратурата смята, че повдигането на обвинения срещу Борисов, Горанов и Арнаудова сега би нарушило закона

2022-03-19 10:52:30Менков ....... с отворени врати от казионните централни медии !!! Адвокатът на Мафията ....... желан събеседник в превзетите медии бтв , нова , бнт , он аир , ...... !!!! Какво национално падение , какъв позор ........ Тогава нека ни крадат ....... а вие канете крадците и се трепете по разбитите пътища , мрете безпомощно в болници , а децата ви изостанали , неуки аутсайдери без бъдеще ........ !!! Това ви донесе ПРОСТАКА Сикаджия ........ очевидно продажната сган харесва така да живее !!

Kъм статия Адв. Менков: Петков и Рашков извършват престъпление, подаваме жалба

2022-03-19 10:39:35Истинска сган са българите !!!! ПРОСТАКЪТ Сикаджия и Бандата му са откраднали от нас 500 , от хазната на държавата 500 милиона и са си ги сложили по чекмеджетата...... а журналята не задават този въпрос ....... КЪДЕ СА ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАС ПАРИ ...... КОЙ ГИ ОТКРАДНА ..... !!!! И се говори за всичко друго , всякакви опорки отклоняващи съществените въпроси и отговори !!! Къде са парите ...... те доказано липсват в хазната ........ ТОВА Е ВЪПРОСЪТ !!!?

Kъм статия Адв. Менков: Петков и Рашков извършват престъпление, подаваме жалба

2022-03-18 21:12:42България е под пълен контрол на Мафията !!! Босът на Мафията ПРОСТАКЪТ е на свобода по нареждане на доган ! Следващите поне още 10 години този прост народ ще е крепостен на Мафията !!! И от това няма спасение ........ основната причина както за всичко на Територията е ...... простотията !!!!!

Kъм статия Борисов, Горанов и Арнаудова напуснаха ареста без обвинения

2022-03-18 19:19:53Вероятността ПРОСТАКЪТ и Мафията му да се върнат на власт е голяма , защото народът е прост , много прост и заслужава диктатурата на Бандита !!! Свободата и правдата яде ли се , става ли на кюфтета ..... не не става и тогава защо му е на тоз прост народ свобода , като тя не става за ядене !!!

Kъм статия МВР пусна снимки и видео от задържането на Борисов

2022-03-18 17:59:43Говори се , че ПРОСТАКЪТ е черпил манфред вебер с про.ст.итут.ки и затова се имат толкова !!! Пъхали са се и двамата групово на едно и също място ...... нещо като бившия канцлер шрьодер и путин .... !!! Всъщност , и юнкер го черпиха с българска проститутка ....... гангстери , бандити , наркодилъри , сутеньори .......... това са Сикаджийте !!!!

Kъм статия МВР пусна снимки и видео от задържането на Борисов

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.