ПРОФИЛ

Рейтинг
6009
точки при гласуване
6

Ivan Mitev

създаден на 2017-04-06 23:48:33
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-05-11 12:54:17В Република България е с подсигуряващ неограничени щети метод за държавно ползване на левове. Политиците, банкерите и другите участници в стопанския живот сме жертви на неправилна парична политика. Грешното държавно поведение създава условия при по-голям икономически растеж да възникват повече щети. С реалното съгласие на политици (за да подсигури пари за плащане на щети от съдбовната грешка) централната банка намали основната лихва. Подходът отлага началото на катастрофална криза, за сметка на бъдещи завишени щети. Ако не е злокобната парична процедура, Република България нямаше да има сегашни дългове. При подсигуряващия неограничени щети метод за държавно ползване на левове, партия ГЕРБ работи при лоша употреба на лева и е с подсигуряван политически провал. Сега обществеността е мълчалива за държавната слабост и същата се запазва. Защо Република България е със съдбовна парична грешка?

Kъм статия Днес е краят на ГЕРБ, последният ден в политическата биография на Борисов

2021-04-15 12:22:27Съществената причина за политическия провал на правителството на партия ГЕРБ е наличие на неправилен метод за въвеждане на лева. Приетият „Валутен борд“ запази съдбовната парична грешка. Сътворен е политически капан. При условия на съдбовната парична грешка, колкото повече се работи за национален икономически растеж – толкова повече са щетите. Силата на партия ГЕРБ е усилената работа за национален икономически прогрес. Щетите от паричната грешка подсигуриха политическия провал на правителството на Бойко Борисов. Необходим е подобрен метод за въвеждане на лева за да е възможно устойчиво правителство на Република България. Защо партия ГЕРБ запази фаталната държавна слабост? Партия, която е за съхраняване на съдбовната парична грешка е с подсигуряван провал.

Kъм статия Бойко Борисов не дойде в парламента. Депозира писмено оставката на правителството

2020-12-20 13:23:30Присъединяването на Република България към чакалнята за еврозоната и валутния механизъм (ERM II) е с пренебрегване на недостатъчното полезно емитиране на евро. Грешката на Европейската централна банка (ЕЦБ) подсигурява възникване на европейски щети. Подходът за присъединяване към чакалнята за еврозоната и валутния механизъм (ERM II) подпомага за нови български щети. Република България, колкото по-пълно изпълни приетия план – толкова е с по-големи щети. За устойчив просперитет на еврозоната е необходимо подобрено емитиране на евро.

Kъм статия Управителят на БНБ: От първи януари 2024 г. ще започнем да пазаруваме с евро

2019-11-07 12:37:10Най-лошото свойство на сегашните пари е нямане на пълна икономическа стойност. Съществената причина за сегашните щети е емитиране на пари без защита срещу щети от тяхното най-лошо свойство. При запазването на фаталната грешка на централната банка, колкото повече работят хората да постигнат обществен икономически растеж – толкова повече са щетите. Правителството ползва заеми за да плаща щети от най-лошото свойство на парите. При създадените условия е невъзможен устойчив успех при държавната социална политика. Устойчивият успех при държавната социална политика е възможен, когато се емитират пари със защита срещу щети от тяхното най-лошо свойство.

Kъм статия Пенсионерските организации настояват за 300 лева минимална пенсия

2018-01-04 13:59:15Заради липсата на защита срещу вредното влияние от еврото, при българското председателство на Съвета на Европейския съюз е с нарастващи щети. Спасението на Европейския съюз е възможно със защита срещу вредното влияние от еврото.

Kъм статия Соломон Паси: Председателството е нещо като семеен оргазъм

2018-01-04 13:55:55Сега държавният дълг е последица от липсата на защита срещу вредното влияние от парите. Ако не бе налична грешката, държавата нямаше да има днешния дълг.

Kъм статия Германският дълг се топи със 78 евро в секунда

2017-04-06 23:50:21Г-н Симеон Сакскобургготски работи при вреден (за устойчивия обществен просперитет) модел за прилагане на парите. При условия на тази държавна грешка всеки политик е със съдба на жертва и подсигуряван провал. Лошотиите станаха, защото г-н Симеон Сакскобургготски запази вредният модел за прилагане на парите. Другото са последици при наличие на тази държавна грешка. Устойчивият политически успех е възможен при полезен модел за прилагане на парите.

Kъм статия Радан Кънев: Днес стават 16 години, откакто един ловък мошеник успя да изпързаля България

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.