ПРОФИЛ

Рейтинг
2051
точки при гласуване
2

babinatatitrnkina

създаден на 2021-10-29 02:46:51
Всички ваши коментари (9)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-10-30 01:13:24Ако ЕС организира Референдум у нас, с въпрос : Приемате, че : -- или македонският език и история са напълно самостоятелни и нямат нищо общо с България , че българите са потомци на татарите и са фашисти, и че в България живеят няколко десетки хиляди етнически македонци , -- или излизате от ЕС -- как ще гласувате ?

Kъм статия САЩ настояват да се разберем със Скопие и да не дискриминираме македонците в България

2021-10-30 01:07:18Ей, САЩ, мога ли да ви еb@m@m@t@ ?

Kъм статия САЩ настояват да се разберем със Скопие и да не дискриминираме македонците в България

2021-10-30 01:04:51НЕЗАБАВНО затваряне на Границата и разполагане на една Танкова Дивизия там - може и две. Закриване на Посолоството ни в Скопие и отзоваване на Посланика и персонала . Прекратяване на всякакви Търговски, "Културни" и други отношения с РСМ. АНУЛИРАНЕ на всички издадени досега български Паспорти на макета БЕЗ българско самосъзнание. Изгонване на всички такива макета от България. Даване под съд на всеки който пише за българите като татари, фашисти, кривокраки, монголоиди, конекрадци и др. под. Даване под съд авторите на публикации и на учебници които ни обиждат, крадат и изопачават наша история и култура. Пълен Блокаж на РСМ за влизане в ЕС за поне 20 години напред - дори и да приемат нашите искания.

Kъм статия САЩ настояват да се разберем със Скопие и да не дискриминираме македонците в България

2021-10-29 03:56:56Българската Енергетика и цялата ни Икономика няма друг работещ ход освен Бързорастяща Бамбукова Биомаса (БББ) - https://bamboo-biomass.alle.bg , отглеждана оранжерийно, във Вертикална Аеропонна Ферма - https://vertikalna-ferma.alle.bg , поглъщаща стотици тонове СО2 на ДЕН, която ще се изгаря ( 20MJ/kg - колкото Лигнита) в пещите на ТЕЦ-овете, без каквото и да било преустройство, на НУЛЕВА себестойност - https://nula-energia.alle.bg , да се продава (€70/Тон) или преработва в Биогаз, БиоЕтанол, БиоМетан- и Зелен Каталитичен Био-Водород от него, Пелети, Брикети, Прахово гориво за горелки и турбини и ползва като Асистент за производство на Инженерно Фъстъчено Горивно Олио (ИФО), ИФО-Аерозол за газови турбини, и висок клас Биодизел - https://biodizel.alle.bg ; + десетки видове храни, фуражи, протеини, влакна, торове, пулпове, биополимери, строителни и структурни СО2-складиращи материали и др. - bamboo-economy.alle.bg. Под 5% от Биомасата ще се изгаря и генерира ток и топлина за Фермата .

Kъм статия Ток, шок и ужас

2021-10-29 03:49:46Бъдещето на българската Енергетика и цялата ни Икономика се нарича Бързорастяща Бамбукова Биомаса (БББ)https://bamboo-biomass.alle.bg , отглеждана оранжерийно, във Вертикална Аеропонна Ферма - https://vertikalna-ferma.alle.bg , поглъщаща стотици тонове Въглероден Диоксид на ДЕН, която може да се изгаря ( 20MJ/kg - колкото Лигнита) в пещите на ТЕЦ-овете, без каквото и да било преустройство, на НУЛЕВА себестойност - https://nula-energia.alle.bg , да се продава (€70/Тон) или преработва в Биогаз, БиоЕтанол, БиоМетан- и Зелен Каталитичен Био-Водород от него, Пелети, Брикети, Прахово гориво за горелки и турбини и ползва като Асистент за производство на Инженерно Фъстъчено Горивно Олио (ИФО), ИФО-Аерозол за газови турбини, и висок клас Биодизел - https://biodizel.alle.bg; + десетки видове храни, фуражи, протеини, влакна, торове, пулпове, биополимери, строителни и структурни СО2-складиращи материали и др. - bamboo-economy.alle.bg. Под 5% от Биомасата ще се изгаря за ток и топлина за Фермата

Kъм статия Иван Хиновски: Ниски цени и зелена енергия не е оксиморон

2021-10-29 03:41:27Вместо да бърка с мечешките си лапи в кристалните пазарни отношения и да блокира износа на дърва за огрев, Правителството би могло да инвестира в изграждането на Вертикални Аеропонни Ферми - https://vertikalna-ferma.alle.bg , за добив на хиляди тонове дневно Бързорастяща (един метър на ден) Бамбукова Биомаса (БББ) за добив на Зелена Енергия - https://horti-energy.alle.bg , на НУЛЕВА Резултатна Себестойност - https://nula-energia.alle.bg . Изграждането на няколко такива Ферми ще нареди България сред най-богатите държави в света - https://bg-razvitie.alle.bg .

Kъм статия Манолова: Правителството да спре временно износа на дърва за огрев и ток

2021-10-29 03:26:39Кокорчо, явно те е нямало дълго в България и не знаеш, че тоя ДЕБАТ Бойко го печели вече 14 пъти. И тепърва ще го печели още много пъти. Народът гласува за него непрекъснато 12 години - явно го смята за ДОСТАТЪЧНО ГРАМОТЕН да управлява. И е прав, Народът . През тези 12 години управление на Борисов и ГЕРБ , България достигна небивали в цялата ѝ история икономически показатели и успехи - 120 млрд. БВП, 50 млрд. Бюджет, 70 млрд. Депозити, 60 млрд. Фондове, 50 млрд. Резерв, най-нисък външен дълг и най-висок кредитен рейтинг, 200 000 обяви за работа в сайтовете, небивало строителство на цели жилищни и промишлени зони, три магистрали едновременно, всеки ден нов завод, предприятие, инфраструктура. Кой може да се сравнява с такава ГРАМОТНОСТ ? Ти ли бе, Кокорчо - и твоя солташак Кире Ментата ? Двама добре образовани и грамотни, доказани МОШЕНИЦИ ?

Kъм статия Асен Василев покани Бойко Борисов на дебат

2021-10-29 03:15:29НЕЗАБАВНО АНУЛИРАНЕ на издадените български паспорти на северо-македонски граждани БЕЗ българско самосъзнание и на такива които пишат и говорят в медиите против Блгария, българите и българската история и култура . Прекъсване на всякакви дипломатически, търговски и други връзки с РСМ и пераннтен блокаж в ЕС, докато не престане с простотиите, и дори след това. Затваряне на границата . Изгонване на всички РСМ-ци - антибългари от България . Докога ще ги галим с перце ?

Kъм статия Властта в Скопие ни се обиди, че обърнахме внимание на македонските българи

2021-10-29 03:03:43Не съществува по-ефективен вариант на Зелена Енергия от БББ-Технологията - https://horti-energy.alle.bg . Атомната, Соларната и Вятърната ДОРИ НЕ СЕ ДОБЛИЖАВАТ по ефективност да нея - просто ги забравете . Бързорастящата Бамбукова Биомаса (БББ) расте със скорост един метър на ден (Книга на Гинес), гълта стотици тонове СО2 дневно, може да се изгаря директно в пещите на ТЕЦ-овете (20MJ/kg - колкото Лигнита) , на НУЛЕВА Себестойност - https://nula-energia.alle.bg , или да се преработва в БиоГаз, Сингаз, БиоЕтанол, БиоМетан - и Зелен БиоВодород от него, Биодизел - https://biodizel.alle.bg , Пелети, Прахово Гориво и още над 50 различни продукта. И вие ме карате да закопавам ядрени отпадъци ? АБЕ ВИЕ В РЕД ЛИ СТЕ ?

Kъм статия Коя е по-зелена - възобновяемата или ядрената енергия

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.