ПРОФИЛ

Рейтинг
8071
точки при гласуване
8

Elle

създаден на 2016-05-26 14:47:52
Всички ваши коментари (15)
Дата Коментар
Страници
2017-01-06 16:41:44Може ли да отгатна как ще се казва партията на този Капут? selekt adar rait in partiq limon

Kъм статия Бареков с нова партия от утре

2017-01-06 16:35:57Г-жа Лъжа няма абсолютно никакъв срам!!! Нагла е, много е нагла! Тя не спира да лъже! Тя използва слухове и невярна информация, лъже доказано и манипулира като всички анонимни сайтове, които водят хибридна война. Последната ѝ лъжа беше за това, че България губела 19 млрд. евро годишно от корупция и далавери. Оказа се, че г-жа Лъжа се е позовавала на информация от ИЗСЛЕДВАНЕ на неправителствена организация за мерки за антикорупцията в ЕС. Използвала е данни от разигран сценарии за бъдеще, ако България излезе от ЕС. И това го опровергаха от Брюксел. Не я слушайте какво ви говори! Тя лъже!

Kъм статия Нинова пита Борисов къде са 2 млрд. от излишъка

2016-10-10 15:49:18Не е казала подобно нещо, Трайчо може да си плямпа простотиите, но е неприемливо една медия да си позволява подобни маниери.

Kъм статия Цачева не би оттеглила доверието си от Орешарски, Трайков: Ето какво ви предлагат!

2016-10-06 12:10:23Не мисля, че е провал, защото правителството използва максимално възможностите си и работиха последователно в интерес на двете кандидатури. Премиерът до последно беше водил разговори. Обаче се оказа, че това, което чувахме - да бъде жена от Източна Европа, не стана. Избраха мъж от Западна Европа... А и премиерът беше заявил, че фаворит е Гутереш.

Kъм статия Борисов е лично отговорен за провала с ООН, смята Паси

2016-10-06 12:04:12Ей господинчо, за един президент не трябва само младите хора да му бъдат приоритет. В България няма само млади хора. Не се прави така! А и БСП се изложи много -толкова ли нямат в партията си подходящ човек да го издигнат за президет, че вадят действащ генерал от армията... Радееев, дано вдигнеш самолета. Ще ми бъдат интересни дебатите с Цачева. Трябва много да четете, за да можете да се аргументирате срещу нея, ще Ви бъде много трудо, защото тя е умна, начетена и доста подготвена. Ще Ви скъса!

Kъм статия Румен Радев: За мен приоритет са младите хора

2016-10-06 11:57:02Това си е напълно нормална реакция на една обикновена опозиция. Сега БСП се опитват максимално да се възползват предизборно. Това са си нормални политически игри, но и те знаят, че този избор за генерален секретар на ООН не зависи нито от тях, нито от ГЕРБ. За съжаление и там всичко е с партийни и предизборни цели. Аз съм спокойна, защото правителството ни работи на макс - събира се от контрабандата, строят се пътища и много други неща, които са видни и можеш да ги пипнеш. Всички видяхме какво се случи по времето на БСП и ДПС, експериментът "Орешарски" - стана един погром!

Kъм статия И БСП поиска оставката на Борисов и Кристалина

2016-10-06 11:54:54Това си е напълно нормална рекция на една обикновенна опозиция. Сега БСП се опитват максимално да се възсползват предизборно. Това са си нормални политически игри, но и те знаят, че този избор за генерален секретар на ООН не зависи нито от тях, нито от ГЕРБ. За съжаление и там всичко е с партийни и предизборни цели. Аз съм спокойна, защото правителстото ни работи на макс - събира се от контрабандата, строят се пътища и много други неща, които са видни и можеш да ги пипнеш. Всички видяхме какво се случи по времето на БСП и ДПС, експериментът "Орешарски" - стана един погром!

Kъм статия И БСП поиска оставката на Борисов и Кристалина

2016-09-01 14:16:07Изгоненият Трайчо Трайков от Борисов ще е кандидат на РБ - комично!

Kъм статия Трайчо Трайков е кандидатът за президент на РБ

2016-08-17 15:16:44Политическа партия ГЕРБ се е доказала като партия, която когато обещане нещо, го изпълнява. Те, за разлика от другите, не са само на думи, а на дела. И това е видно.

Kъм статия С "Работим в интерес на гражданите" ГЕРБ открива кампанията за президент

2016-08-16 18:41:19Оууу, ти да видиш. БСП са се пробудиЛЕ... Опозицията била жива и иска оставки хахаха само че Бъчварова не носи отговорност за десетките служби, които има в МВР и които взимат заплати това да не се случва! Нейната отговорност беше да ги уволни вчера и да назначи нови.

Kъм статия БСП поиска оставката на Румяна Бъчварова

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.