ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Антитрол

създаден на 2022-06-03 17:49:14
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2022-06-23 15:47:14Протести, протести, активност в социалните мрежи, противостоене и изобличаване на платените хибридчици от Мордор, разясняване на истината сред хората! Сега, веднага и до победа! Иначе няма как да защитим бъдещето си пред поплъзновенията на Кремълското джудже, Копейкин, Янев, Тиквата, Пеевски и Чалгаря!

Kъм статия Получихме си Деси, Данчо, Тошко, Тома, Балабан и Делян...

2022-06-07 18:37:38Нещата в България стоят горе-долу така: няколко хиляди (3000-4000 - нека не се заблуждаваме, България е страната в Европа без Беларус, където путлеровата пропаганда е най-силна ) платени тролове от Масква успявад да влияят приблизително на 300 000 - 400 000 души. Получава се , че една "мурзилка" успява да убеди около 100-на човека в правотата на Кремълската пропаганда. Защо се получава така? 1. В Бъгария, има много хора, които в ранните години на прехода са се занимавали с разни нелегални дейности (от недеклариране на доходи до участие в ОПГ), които са им носили отлични доходи. С влизането на България в ЕС, логично подобни индивиди са изтласкани от обществения живот. Пропагадната на Кремъл се възприема от тях като лъч на надежда, че времената когато те са били добре, ще се завърнат; 2. Много членове на БКП/БСП, които се чувстват задължени на Партията. Въпреки че логиката може и да им говори истината, сърцето им е с Партията и Русия и безрезервно вярват на лъжите на руската пропаганда!

Kъм статия Ето как ни насъскват: Вие сте най-бедни, защото живеят на ваш гръб

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.