ПРОФИЛ

Рейтинг
605
точки при гласуване
1

Katz

създаден на 2022-01-23 15:29:18
Всички ваши коментари (34)
Дата Коментар
Страници
2022-05-18 12:26:24България, с когото и да се гушне, ще си е все в същото положение, което е сега. Все чакаме да се "гушкаме" с някой, който да ни спаси и избави. Докато тук не стане революция с обесени по площадите и не заявим, че сме народ с достойнство, нищо няма да се промени. Който и да е дошъл, все ни е използвал... дали ще са Русия или някой друг ми е все тая.

Kъм статия Полковник в ефира на Россия 1: Целият свят е против нас, трябва да се измъкнем от това положение

2022-05-18 12:21:24Не, не ни е Русия виновна, нито САЩ, нито марсианците. Все някой друг ни прави сечено и все някой друг трябва да дойде да ни спаси, щото сме много готини. Ние сме кофти материал, който допуска сульо и пульо, да се разпорежда в държавата ни и много ясно, че ще се държат с нас като с колония. Всяка държава, която допусне да е васал, ще бъде третирана като такъв от големите сили. Финландия включително, ама там са хора с топки и достойнство. Народът прави държавата. Обвиняването на чужди страни е идеален пример защо сме там, където сме и никога няма да мръднем, докато "ама то Х го направи!". А кой му е дал да го направи?

Kъм статия Посланикът на Финландия: Искаме мирна граница с Русия, но след 24 февруари всичко се промени

2022-05-17 14:26:51Йордечка "увери" или се "надява да се съобразят" последно? Даскалицата и гербопитеците досъсипаха и окрадоха каквото можаха, целата им работа е такава.

Kъм статия Протестите в София започват 30 мин. преди старта на матурата. Транспортът ще се движи, увери Фандъкова

2022-05-14 18:44:29Еех, Финландия... И ние можеше да сме айде не богата, но поне доста прилична държава, ако имахме достойнството, желанието и акъла на финците, ама нЕма. Но не мога да разбера от позицията на какви раздавате такива определения за руснаците, щото у нас е същият коптор, както у тях. Да бяхте от нормална държава да се пънете и дуете - ок, ма по мизерия, корупция и невменяемост, сме си точно с рашките. Може би дори малко по-зле, на тях поне големите им градове могат да те залъжат, че иде реч за нормална държава.

Kъм статия Посланикът на Финландия: Искаме мирна граница с Русия, но след 24 февруари всичко се промени

2022-05-14 18:35:24Абе либаралът е много странно животно - реве да приемаме всякакви съмнителни субекти в Европа, после пише жалостиви статии как същите тези субекти убиват християни с камъни и протестират в защита на убийците. Айде разберете се сами със себе си де. Имаме си достатъчно умопобъркани християни тук най-малкото.

Kъм статия Убиха с камъни студентка християнка в Нигерия, протест за освобождаването на заподозрените

2022-05-09 15:44:52Ех, ако отношението беше такова към всички убийци, фашуги и прочее измет, а не само към тези, които сега са на мода, щяхме да живеем в по-добър свят и силите на деня да внимават повече как се отнасят към народа. Но по-добре от нищо предполагам.

Kъм статия Заляха с червена боя руския посланик в Полша (видео)

2022-05-09 11:50:03Ама другари, какво са няколко милиона жертви и бежанци, когато иде реч за стотици милиарди печалби от продажба на оръжия и заграбване на ресурси? На никого не му дреме за този протест или за мъртвите деца, или за мизерията, когато иде реч за интересите на големите държави. Вие хубаво ще скачате и ще се държите за ръце, но царица е парица. Хубавите приказки за мир и благоденствие са за пред баламите като нас, реалната цел е съвсем, съвсем друга, ама остава и да ни кажат... по-умните се досещат. Докато елитът не увисне по въжетата, ще си гледаме изпълнения като Украйна по целия свят. Няма ЕС, няма Русия или САЩ - всичките искат да крадат и мародерстват. Борбата е кой ще захлеби повече, нищо друго.

Kъм статия Поход срещу 'руския фашизъм' в София тази вечер

2022-05-09 11:37:49В Булгаристан няма никога да се научим как да сме отговорни към животните и че не се пускат да пасат, тичат и не знам си кво на поляни, улици, булеварди и прочее места... Затова се стига до ей такива трагедии.

Kъм статия 12-годишно момче е загинало, след като е влачено от кон

2022-05-04 10:56:48О, Господи, не... Ние сме народ от неможачи, това е истината. 1000 години напън и излъчихме ГЕРБ и БСП, които ще ги гледаме поне още толкова, заедно с още няколко вариации на едни и същи кретени - Изхождане, Изправи се, незнамкво, Да, БГ/Киро и т.н. Политиците са представителна извадка на народа, няма какво да се чудим защо са такива.

Kъм статия Атанасова: Управлението без ГЕРБ е невъзможно, ние сме промяната

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.