ПРОФИЛ

Рейтинг
628
точки при гласуване
1

Sin

създаден на 2016-11-07 15:58:58
Всички ваши коментари (61)
Дата Коментар
Страници
2019-06-19 02:47:33Мислех, че по-примитивни люде от Кирилов и Борисов не е възможно да се намерят. За тях д-р Филипов казваше, че восъчните им фигури имали по-високо IQ от оригиналите. Но този индивид май ще покори Брюкселския Олимп от раз.

Kъм статия Емил Радев от ГЕРБ става евродепутат, реши ЦИК

2019-06-11 19:34:52Тези глупости говорят, че Горбачов именно е дирижирал престъплението. Както се знае, впрочем, отдавна. 3 дни след аварията все още не знаели !?!? При взрив, по-мощен от Хирошима, че даже и два взрива !?!? При това си спомня точно какво е ставало на 27, на 29, на 3-ти юли. Интересно защо не си спомни за 1 май. Не знаели дали е от национален или световен масщаб !?!? Т.е. жителите на Киев примерно са били обречени априори, както и онези в Белорусия. А и всички страни от соц. блока респективно. Просто защото нещастно са били вътре, в националните граници. За тях човешките животи продължават да са бройка. "На първо място беше да се гарантира сигурността на хората. " - звучи като от Котарака в чизми, когато е подпийнал. Много добре си спомням статиите в Раб.дело десетина дни след катастрофата. Продължаваха да лъжат, да обвиняват другите, да крият истинските масщаби.

Kъм статия Горбачов за Чернобил: В първите дни не знаехме, че катастрофата е от световен мащаб

2019-04-18 02:16:20Само да не се окаже, че Папата не е чел Винету. Защото едва ли се интересува от амфетамини, контрабандни цигари или апартаменти.

Kъм статия Борисов ще се срещне на четири очи с папа Франциск на летището в София

2019-03-06 16:59:17Какви 30 години ! Само 4 години по времето на Костов имахме самостоятелна политика по отношение на Кремъл. През всичкото останало време им лизахме задниците, без извинение. С това лизане се занимаваше Първанов - 2 мандата, Станишев, Виденов, и да ги изброявам ли всичките останали келеши кагебистки. А сегашните Радев и ББ ? По-големи лизачи от тях едва ли е имало наистина. А зам. Президеншата, който коленичи в качеството си на зам. Президент пред някакъв цървул, който се именува патриарх, а всички знаем, че е офицер от КГБ ? Ето това е лизане на задници. Руски. И такива лизачи и мизерници вечно ще си останете.

Kъм статия Заказът от Кремъл е ясен: Докажете, че сте ни вярното куче

2019-01-09 18:23:25А Джон Ленън какво им изпи на Ястребинчетата ? Кръвчицата ли, изроди мръсни ?

Kъм статия Оскверниха мемориала на жертвите на комунизма със свастики (снимки)

2019-01-09 17:05:47Човекът иска да ви напомни да не ви е страх. Да не се прекланяте пред башибозуци от Герб, БСП или ДПС. Да не им се кланяте и благодарите, защото те правят всичко с вашите пари, ако въобще. И ако смогнете наистина да не се страхувате, ще можете и правилно да осмислете състоянието, в което се намирате, състоянието в което се намира страната, народът и пр. Съответно само така голяма част от хората ще могат да вземат правилни решения. Не както досега - да ви лъжат елементарни скотове и вие да гласувате за същите бурсуци, които ежедневно ви стрижат и тормозят. И не само, а и да сте им благодарни за милостта. Капише ?

Kъм статия Как да забавим стоварването на диктатурата

2019-01-07 18:39:52В кой век живеят хора в тази държава ? И какво ще пропагандират ? Сталин + Т.Живков = Путин ? Ами и без човек да е вътре в нещата или дори да е в България, се вижда, че това ще е тръба на Кремъл. Която ще пропагандира омраза. Най-вече омраза и разделение сред Българския народ. Омраза към САЩ, към ЕС, към НАТО. Пуснете си директно съветската ТВ, пардон - руската. За какво ви са ново маскиране, "нови" лица и пр. глупости ?

Kъм статия Кои са лицата в телевизията на БСП (снимки)

2018-12-19 19:12:59Отново мафиотщини. И отново вицето Дончев сигурно е предлагал варианти. Мамка ви мръсна мутрафонска !

Kъм статия Шефът на Летище София харизa бизнеса на безмитните магазини на гаражна фирма

2018-12-19 19:07:12Частният келепир е господстващ при вас, не друго. А парите идват както винаги от Североизток. Какво значение има какво сте били предлагали, след като сте гола вода. От 2012г. е констатиран монополът по тръбата, отказано е на други да я ползват. Ясно е като 2 и 2 4 ! Били предлагали !?!? Ами вие можете да предложите и Арменския поп - кой го интересува това ! И много добре сте знаели, че ще ни одрусат. И нищо - затова сте за затвора ! Негодници некадърни !

Kъм статия Дончев: Предложихме десетки варианти за газовите компании, но ЕК не ги прие

2018-12-11 19:33:08Да, неграмотен е. Личи ясно от текста. Нямам задълбочени наблюдения, обаче не виждам в какво съществено обвинява Григор. Не тренирал с българи, навирил си носа. Миналата година гледах Гришо в Лондон - съвсем прилично и възпитано се държа. Арогантен съвсем не е. Постигна много, макар и тази година да е пълна кифла.

Kъм статия Бивш национал се озъби на Григор: Стана звезда и се скри в Монте Карло

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.