ПРОФИЛ

Рейтинг
633
точки при гласуване
1

Sin

създаден на 2016-11-07 15:58:58
Всички ваши коментари (70)
Дата Коментар
Страници
2019-10-09 18:50:00Най-добре е Витоша да си остане в ръцете на бизнес-активистите на Герб и БСП/ДПС. И те поне малко да достигнат Б.Гейтс и другите, че срамота. Я вижте Гейтс какви планини има. А не Белев и разни кръвожадни зелени ( от идиота по-долу : далаверзеления екзекутор на Витоша !?!? ) да вземат да я направят достъпна за всички ! За масовия турист. Ужас ! Вижте Венеция - никакви масови туризми повече ! Че ако може всеки да си се качва когато поиска, докъде ще стигнем холан ! Витоша - на ВИтошките бизнесмени !

Kъм статия Как Витоша може да бъде върната на гражданите: предложенията на Демократична България

2019-08-05 19:42:50Съмнявам се, че заради някакви знания са го назначили отново. По-скоро го назначават, за да ни покажат, че от нас, от морала въобще, от практиката в ЕС дори не зависи нищо. И за да могат другите гайки, примерно Гешев, да не бъдат страхувани, че нещо е възможно да им се случи. Посланието гласи: крадете, но ако служите на нас, няма от какво да се страхувате - нито от Прокуратура, нито Съд и пр. Ето - построил той каквото можал незаконно - сбъркали му натуралния акт!?!?, точно на него - и въпреки това е отново прокурор. Сигурен съм, че някой прокурор с престъплениея като неговите в Горна Волта никога повече не би бил търпян. Да не говорим в страни от Европа и Америка.

Kъм статия Неслучайно 'спасиха' Пламен Георгиев. Той държи нещо ценно

2019-08-01 14:17:37"Както обича да казва д-р Филипов, никога не трябва да се оплакваме от това, което получаваме, а да са радваме, че не сме получили това, което заслужаваме.". "Има напредък, напредък има, но няма вдъхновение , вдъхновение няма.".

Kъм статия Тони Филипов, д-р: Земята е кръгла като тиквата на Гешев

2019-07-31 18:58:34България безспорно е най-удобната дестинация, обаче е и страната с най-лош имидж и най-вече най-силна корупция. А никой не иска мафии, подкупи, цигании и резили за имиджа си, и най-малко големите фирми.

Kъм статия Катарските шейхове поръчаха втори анализ: Защо заводът на VW трябва да е в София

2019-07-31 14:13:13Да ни плашат с вода от поливачни системи !?!? Ама това си е жив ужас ! Това дори и Ал Кайда не го е практикувала !

Kъм статия Прокуратурата: ТАД Груп искала да хакне пръскачките на парламента и да полива гостите

2019-07-31 14:12:03Тези прокурори направо изкъртиха мивките в НС.

Kъм статия Прокуратурата: ТАД Груп искала да хакне пръскачките на парламента и да полива гостите

2019-07-30 09:42:01Враг с партиен билет. А те са много по-опасни от обикновените врагове. Очевидно е целял взривяване на държавата отвътре под прикритие на Герб. Обучил е 20 годишен без проблеми, възползвайки се от липсата на закон за защита на младежи от тероризъм. (ПС: Бил Гейтс започва работа с тях на 20 години !!! ). Духна в Канада и веднага там бяха хакнати 100 млн. американци и канадци. Всички свободни ресурси на Прокуратурата трябва да се изпратят натам и да се поиска съфинансиране от ЕС.

Kъм статия Собственикът на TAD Group не се прибра в България

2019-07-29 14:45:35Точно в стила на Т.Живков и т.нар. Соц. Назначават се пълни тъпанари, но верни кучета, като министър Кирилов или Гешев. Полуобразовани селяндури, които си вярват, че са нещо над другите. И никога не се уволняват, а само преместват - това се наричаше тогава Номенклатура на БКП. Както Ангелакова - въпреки пълния провал на туризма поради тъпотия и необразованост, тя ще получи нов, престижен и властови пост. Сякаш ни казват - от вас не зависи нищо. Както и тогава - крепостните са длъжни само да слушкат. Който нещо рита - в лагер. А сега му пращаме данъчни, ако пак - прокурор. Следващо ниво - куршум - Бирата, Кюлев, Павлов и цялата леяда.

Kъм статия Решено е: Иван Гешев ще е единствен кандидат за главен прокурор

2019-06-27 16:52:04Не може да е истина - тук и Оруел немее. "Всеки работник като си води децата ще им каже: „Аз съм го правил това!" - кой ли крачун му е цитирал Наполеон след Аустерлиц ? То дори не е клише, то е чиста цигания. Орангутанът едва ли си дава сметка какво плещи. Очевидно реалността го е изпреварила много отдавна. А да сравняваш Гоце Делчев с един масов убиец е кощунствено за народа ни. Банкянският неандерталец само неволно се идентифицира с БСП с оскотялата си кратуна, която едва ли нещо е прочела за Че Гевара. Да не говорим за Гоце Делчев.

Kъм статия Борисов: Най-обичам готвачите, как съм гладен, по всяко време съм гладен

2019-06-19 02:47:33Мислех, че по-примитивни люде от Кирилов и Борисов не е възможно да се намерят. За тях д-р Филипов казваше, че восъчните им фигури имали по-високо IQ от оригиналите. Но този индивид май ще покори Брюкселския Олимп от раз.

Kъм статия Емил Радев от ГЕРБ става евродепутат, реши ЦИК

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.