ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Reader

създаден на 2020-06-18 11:37:39
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2021-03-08 21:07:50При цялото ми уважение към автора, смятам, че той се е фиксирал върху буквалния превод на думата "resorces", която е поредната чуждица, приета в българския език, и е изградил тезата си на тази основа. Тук е моментът да отбележа, че повечето западни фирми и най-вече американските, върху които иммам директен поглед, наричат хората, работещи за тях "asset" - актив, и то не само, а "the most important asset" - най-важният актив. Затова, поддържайки смисъла на публикацията на автора, се надявам и смятам, че наред с технологиите, българските фирми ще възприемат от "чуждите" тук и това отношение към човешкия фактор, доколкото той отговаря на изискванията на съвремието.

Kъм статия Как сведохме хората до 'човешки ресурси'

2020-06-18 11:58:45Много романтична и носталгична статия, но има една съществена фактическа грешка: Няма как Мара Белчева да се е омъжила за Христо Белчев през 1896г., след като той е бл убит през 1891г. Моля, коригирайте незабавно.

Kъм статия Улицата от мечтите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.