ПРОФИЛ

Рейтинг
1211
точки при гласуване
1

svetliosdg

създаден на 2016-09-05 12:27:28
Всички ваши коментари (43)
Дата Коментар
Страници
2018-06-25 14:47:31Имам един съвет,за тези които са писали статията. ПЛАЩАЙТЕ СИ ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ,ЗАЩОТО КОГАТО НЕ СИ ПЛАЩАТЕ,И ВЗЕМЕТЕ ЧЕ СТАНЕТЕ ИНВАЛИДИ,ТОГАВА ПОЛУЧАВАТЕ 138 ЛВ.! Дано сте разбрали съвета ми, Знам кого иронизирате,но човека се държа като пълен дебил и беше явна поръчка на медията Евроком,която явно му е платила за услугата която направи!

Kъм статия Как да живеем със 138 лева социална пенсия?

2018-06-23 12:49:34Чета какво е казал Бойко ВЧЕРА,и виждам че днес Нинова го е казала същото,ама като нейна идея. :) )))))

Kъм статия Борисов настоя за затваряне на външните граници на ЕС в разговор с Орбан

2018-06-17 19:36:56АФИС и ГАлъп,като кажат добро утро,значи др.Нинова им е платила за това!

Kъм статия Афис: ГЕРБ може да загуби ролята си на първа политическа сила

2018-05-29 11:24:26Обаче нашите "еколози" протестират срещу такива производства.Искат да си хвърлят боклука на воля,и да се разнася този боклук по сметищата,и да ги зариваме с тракторите в земята.

Kъм статия Енергия от смет: Как го правят в Швеция

2018-05-11 16:13:21Макрон мисли за своите си шофьори,за това се опитва да прокара неговия си закон,под предлог че прави реформи в ЕС,и да прецака транспортните фирми на младите еврочленки!

Kъм статия Макрон към Борисов: Европа е отворена. Но нейният избор не е на най-малките стъпки в последната минута

2018-05-04 21:33:49Tabadatko Първо се научи да броиш до 180,и тогава ми обяснявай какво са се споразумели ГЕРБ и РБ,и преброй,колко са били ГЕРБ и РБ в предния парламент! А като наричаш ДПС национални предатели,що не се сети за това,когато Местан и Радан се заключваха цяла седмица,преговори да водят за гласовете им, в подкрепа на промените в конституцията,и накрая Бойко ви ги уреди, А ИцкУ и Радан казаха ЧАО,ама казаха чао и на парламента,скоро не ги виждам там.Ако ще да развалят и тази поредна коалиция,и да си спретнат нова.Със стари К...И нов бардак не става!

Kъм статия Борисов, шизофрения е да си верен страж на Пеевски и разсилен на Путин и Ердоган

2018-05-04 21:26:29Ама моля ви се,вие давайте смешни заплати,и очаквайте работещите да се хвърлят с главата напред в работата ви. Ако бяхте много кадърни работодатели,нямаше всяка година масово българи да се изнасят да работят в чужбина на полето!

Kъм статия България в очите на германския бизнес: евтини и зле образовани висшисти в страна с привидна борба с корупцията

2018-05-04 18:13:25Виж сега ти.ГЕРБ никога не са имали мнозинство,за да се приемат промените само с техните гласове. Така че е добре да си спомниш какво казаха ДПС,когато се съгласиха да подкрепят промените. Местан каза,ДА ще подкрепим промените,но не всичките,и още при внасянето на промените казаха че не са съгласни с всички точки,и ГЕРБ и РБ,от няма и къде се съгласиха с тях.Защото ДПС заплашиха че иначе няма да подкрепят нито една поправка. Но ИцкУ и Радан,решиха да обвинят ГЕРБ,а не ДПС. Не само ти си следил какво ставаше тогава. Мене друго ми е интересно.Дали идеята на Радан и ИцкУ,не беше такава,да не минат никакви поправки,за да могат тези двамата да обвинят пак ГЕРБ в това.

Kъм статия Борисов, шизофрения е да си верен страж на Пеевски и разсилен на Путин и Ердоган

2018-05-04 17:38:57Жалко че някой помните само това,което ви отърва.А новинарските сайтове както знаем,са на дадени олигарси,които имат собствени интереси.Да напомням ли Х.Иванов и Радан кой олигарх обслужват?!

Kъм статия Борисов, шизофрения е да си верен страж на Пеевски и разсилен на Путин и Ердоган

2018-05-04 15:00:50Брейй какви хора има,които толкова много си вярват. Само да му напомня на Ристету,ако не беше Бойко да го остави министър на правосъдието,надали щеше някога някой друг,да му даде тази възможност,за промени в Конституцията,а и както добре си спомням,Ристету и Радан,не се справяха с искането на подкрепа от БСП-ДПС,и се наложи да се намеси Бойко,за да иска подкрепа,въобще тези промени да влязат в парламента. А това да ми се обяснява,как ГЕРБ е трябвало до последно да държат за всички промени,които бяха заложени,а другите като БСП и ДПС,се оттеглиха,е най малкото шизофренно състояние на РистУ. Или той не е искал нищо да не минава от промените в конституцията,или с Радан са имали,недалновидни очаквания! Ако Бойко не е искал промени в правосъдие и конституция,надали щеше да го вземе за министър!

Kъм статия Борисов, шизофрения е да си верен страж на Пеевски и разсилен на Путин и Ердоган

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.