ПРОФИЛ

Рейтинг
1005
точки при гласуване
1

Спас

създаден на 2019-05-01 21:09:14
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2020-03-30 23:27:21Оплакващите се са пълни безхаберници! Случаят им НАИСТИНА не е за болница, особено в ситуация на епидемия от друго заболяване! Бронхопневмонията НАИСТИНА се лекува в домашна обстановка! Вместо да се самолекуват и да обикалят болниците, трябвало е да потърсят личния лекар на човека, той/тя да му изпише антибиотици и след 5 дни да е забравил! Ама не си спомнял телефонния му номер! Хайде де! Да беше написал в Гугъл "проверка за личен лекар" и първият резултат е: https://services.nhif.bg/references/gpSearch/generalPractitioner.xhtml Да си напише ЕГН-то и отдолу му излиза кой му е личния лекар, адреса на практиката, тел. номер и т.н. Това е. Тези двамата мрънкачи просто се правят на интересни! Все другите са им виновни, "системата ги убива"! Де гьостерица де!!!.

Kъм статия Пациентски казус: Болници отказват прием на хора с тежки симптоми на коронавируса

2020-03-16 01:45:41Абе, тоя кретен сигурно вече го сънува Борисов! Как му яде от купичката и му спинка в креватчето... Баси комплексирания лузър!

Kъм статия Радан Кънев: Да се смирим, но Борисов цинично лъже

2020-02-27 14:18:17Хахаха! Щял да "излезе по центъра" и да пита 850 човека!!! Момче, това ви е един от най-големите проблеми на псевдодесните болшевики от ДБ - мислите си, че България - това са жълтите павета! Ами не е! Другият ви огромен проблем е пълната липса на алтернативен план. Добре, лелеяната ви мечта Боко да падне от власт се сбъдва и на негово място идва Корнела. И после какво? Мълчание! Или безумно тъпия отговор "Ще го мислим после! БСП не са проблем, сваляли сме ги няколко пъти!" На което средностатистическия българин, помнещ добре виденовата, че и лукановата зима, а после и трамбовал същите тия жълти павета повече от година докато падне Орешарски, ви отговаря: "Вие ли ги сваляхте бре?!? Я си е***е п****а м***а!!!"

Kъм статия Барометър България: Мнозинството от хората у нас не се бои от коронавируса

2019-09-10 14:27:34Може ли тогава някой от вашите колеги тук или вие да назовете един пронацистки или профашистки представител на тогавашното правителство начело с Константин Муравиев, на което СССР е обявил война? Защото се твърди, че тогава ни освобождавате от нацизма. Кои са членовете на тогавашното правителство, които са нацисти или фашисти? – Аз не зная. Не мога да ви отговоря. Аз не съм историк, аз съм дипломат. Ако ми представите тези въпроси и извършим проверка тогава бихме могли да поговорим отново.

Kъм статия Руският посланик: Съветските воини са вървели из България без нито един куршум

2019-09-10 14:26:14А колко жертви е дала съветската армия при освобождението на България тогава? – Аз не зная. Трябва да се има предвид, че червената армия е влязла в България без никакви боеве и военни ситуации. Поради това, аз мисля, че жертвите са минимални. За други страни сме дали повече жертви. Ще повторя, че съществува комисия от историци – руско-българска комисия, която трябва да се занимава с тези въпроси. Но тя не се е събирала от години. Тази комисия трябва да каже как е влязла червената армия в България, какво е извършено от нея, колко хора са загинали и т.н.

Kъм статия Руският посланик: Съветските воини са вървели из България без нито един куршум

2019-09-10 14:22:39В понеделник, 9 септември 2019 г., посланикът на Руската федерация в България Анатолий Макаров откри изложба в Руския културен център в София, представяща „освобождението” на България от нацизма през септември 1944 г. След официалната част на събитието посланик Макаров отговори на множество въпроси на представители на различни медии, свързани повечето с текущи политически теми между България и Русия. Посланик Макаров, разгледах изложбата, но в нея не открих информация за това колко нацисти са унищожени от съветската армия на територията на България при освобождението ѝ през септември 1944 г.? – Колко са унищожени ли? Аз не мога да ви отговоря на този въпрос.

Kъм статия Руският посланик: Съветските воини са вървели из България без нито един куршум

2019-09-10 14:17:04Бравос! Най-накрая се разкрихте, псевдодесни комунишчета! И като свалите ГЕРБ - идват Нинова, Жаблянов, Решетников и путиновата нацистка Русия. На които ЕС, НАТО и САЩ са им по-черни от дявола и ще извадят България оттам. А после - старата песен на нов глас - вместо 16-та република на СССР, задунайска губерния на РФ! Проклети да сте всички, които смятате да гласувате за БКП/БСП в каквато и да е форма, срещу когото и да било! Русия е проклятието на българската държава, а комунистите-безродници са най-верните слуги на кремълските диктатори!

Kъм статия Дайнов: Ако ГЕРБ загуби София, ще се разпадне и всеки ще иска да им тегли по един шут

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.