ПРОФИЛ

Рейтинг
1005
точки при гласуване
1

Спас

създаден на 2019-05-01 21:09:14
Всички ваши коментари (4)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-09-10 14:27:34Може ли тогава някой от вашите колеги тук или вие да назовете един пронацистки или профашистки представител на тогавашното правителство начело с Константин Муравиев, на което СССР е обявил война? Защото се твърди, че тогава ни освобождавате от нацизма. Кои са членовете на тогавашното правителство, които са нацисти или фашисти? – Аз не зная. Не мога да ви отговоря. Аз не съм историк, аз съм дипломат. Ако ми представите тези въпроси и извършим проверка тогава бихме могли да поговорим отново.

Kъм статия Руският посланик: Съветските воини са вървели из България без нито един куршум

2019-09-10 14:26:14А колко жертви е дала съветската армия при освобождението на България тогава? – Аз не зная. Трябва да се има предвид, че червената армия е влязла в България без никакви боеве и военни ситуации. Поради това, аз мисля, че жертвите са минимални. За други страни сме дали повече жертви. Ще повторя, че съществува комисия от историци – руско-българска комисия, която трябва да се занимава с тези въпроси. Но тя не се е събирала от години. Тази комисия трябва да каже как е влязла червената армия в България, какво е извършено от нея, колко хора са загинали и т.н.

Kъм статия Руският посланик: Съветските воини са вървели из България без нито един куршум

2019-09-10 14:22:39В понеделник, 9 септември 2019 г., посланикът на Руската федерация в България Анатолий Макаров откри изложба в Руския културен център в София, представяща „освобождението” на България от нацизма през септември 1944 г. След официалната част на събитието посланик Макаров отговори на множество въпроси на представители на различни медии, свързани повечето с текущи политически теми между България и Русия. Посланик Макаров, разгледах изложбата, но в нея не открих информация за това колко нацисти са унищожени от съветската армия на територията на България при освобождението ѝ през септември 1944 г.? – Колко са унищожени ли? Аз не мога да ви отговоря на този въпрос.

Kъм статия Руският посланик: Съветските воини са вървели из България без нито един куршум

2019-09-10 14:17:04Бравос! Най-накрая се разкрихте, псевдодесни комунишчета! И като свалите ГЕРБ - идват Нинова, Жаблянов, Решетников и путиновата нацистка Русия. На които ЕС, НАТО и САЩ са им по-черни от дявола и ще извадят България оттам. А после - старата песен на нов глас - вместо 16-та република на СССР, задунайска губерния на РФ! Проклети да сте всички, които смятате да гласувате за БКП/БСП в каквато и да е форма, срещу когото и да било! Русия е проклятието на българската държава, а комунистите-безродници са най-верните слуги на кремълските диктатори!

Kъм статия Дайнов: Ако ГЕРБ загуби София, ще се разпадне и всеки ще иска да им тегли по един шут

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.