ПРОФИЛ

Рейтинг
3724
точки при гласуване
3

GB

създаден на 2022-01-21 11:24:06
Всички ваши коментари (600)
Дата Коментар
Страници
2024-05-24 10:26:05Интересно... Всякакви руски силови структури, в готовност след сигналите за възможен предстоящ терористичен акт, имащи възможност да се появят в залата някакви минути след началото на стрелбата, не са реагирали дълго време... Съвсем логично излиза, че всички тези разни руски силоваци нарочно са съдействали на ИД-Хорасан и на украинското разузнаване!!! Според това твърдение.

Kъм статия Украинското разузнаване има пряко отношение към атентата в ''Крокус'', твърдят руските служби за сигурност

2024-05-24 00:15:49ggbg6811977, Пропуснахте едни огромни територии в Евразия, на които са живели няколко стотици народи и етноси. От тях сега са останали малко... Имам предвид малко народи и етноси, и още по-малко техни представители. А териториите на изток и на юг са се присъединили доброволно към московията, вероятно, без оръжия, а с мир! Нали не вярвате, че "Демократичният Запад" (цитирам ви) е завладявал и унищожавал там, при това доста повече от век?!

Kъм статия Десетки загинали при израелски удари в Газа. Жертви има и на Западния бряг

2024-05-18 15:26:08"...радикализиран фанатик заради подкрепата му за мира" __________ Член на крайнодясна, националистическа, въоръжена и проруски насочена групировка, атентаторът едва ли е стрелял заради желанието на Фицо за мир, руски мир. По-вероятно, игри на руските служби за скандали и пробив срещу подкрепящите наистина мира. Тоест, които помагат на жертвата Украйна да си върне териториалната цялост и суверенитета на държавата! За което гарант е и рф, в съответствие с Будапещенския меморандум!

Kъм статия Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

2024-05-11 16:41:35На тези студентски протести се забелязват (а и са арестувани) едни агитатори, които издигат лозунга на Хамас и на някои (не всички!) палестинци - "От реката до морето." Тоест, агитират да се унищожи държавата Израел. Твърдят, че Израел е нацистка държава, а пък палестинци участват в партии, има депутати, палестинци на висши длъжности, студенти, банкери, лекари... Да се чуди човек. Друго нещо също в странно. Араби и техни съмишленици изразяват омраза към Запада, но пък всички те очакват и настояват точно Западът да праща помощи, да гради инфраструктура, да доброволства, изобщо, да носи отговорността за палестинците!

Kъм статия Призиви и протести за спиране на военната операция в Рафах

2024-05-08 22:14:59" власти могат по своя преценка или на случаен принцип да правят проверки" Това предполага/позволява, например, за всички деца да се изисква съгласие чрез нотариално заверено пълномощно от другия родител или от двамата, ако трето лице извежда детето. Както досега.

Kъм статия Въздушен Шенген: 6 деца са изведени от страната без съгласието на другия родител

2024-05-08 21:08:53Държава-цивилизация?! Та тя все още си държи колониите на изток, поддържа или завзема нови колонии по света... И не си отваря архивите - за разлика от цивилизованите страни! Явно, там има доста тайни...истини, които русия от много години се опитва да фалшифицира.

Kъм статия Русия ще бори ''фалшифицирането на историята от Запада'' с контрол върху учебниците и компютърните игри

2024-05-08 21:00:15RIP!

Kъм статия Почина актьорът и директор на Видинския театър Петко Петков

2024-05-02 15:58:41Люгер Химарс, Лева го 'унищожиха' кому... упс, социалистите отдавна, уви! Историята ни - също беше преправена, напук на архивните документи, под влиянието на любимата компартия и братския ссср. Тези също унищожиха вярата, подменяйки я с вярата в комунизма и с ДС. И да, българите често бият жените (си). Случва се и обратното! В семейството. Като нещо нормално. Какво толкова... :--(

Kъм статия Мъж преби и отвлече 20-годишно момиче в Козлодуй

2024-05-02 13:50:02Биби, не Боби...

Kъм статия Премиерът Главчев ще представя България на срещата на министрите от ОИСР

2024-05-02 13:49:27Боби дали му е подготвил листчетата за четене?

Kъм статия Премиерът Главчев ще представя България на срещата на министрите от ОИСР

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.