ПРОФИЛ

Рейтинг
3714
точки при гласуване
3

GB

създаден на 2022-01-21 11:24:06
Всички ваши коментари (357)
Дата Коментар
Страници
2023-11-30 19:13:42СЕМската С.М. да се засрами. Унищожиха демократичния избор, възможността хората да са избирателите. С какво са заслуъ повече средства?! Мен ще ме уволнят, ако (не) работя като тях! БНР да махнат плюещия Волгин и ще имат достатъчно.

Kъм статия Комисията по култура отхвърли бюджета. БТА, БНР и СЕМ искат още пари за заплати

2023-11-28 23:49:21Точно същото "енерго" са били коректни винаги при аварии. Вдигат телефона, отговарят с разумни решения и срокове, а понякога се е случвало да успеят по-бързо от прогнозираното. И екипите им не са се мотали никога, а са работили много професионално. Подозирам, че наистина е било невъзможно да решат всички проблеми бързо при тази ситуация. А обаждания е имало за стотици проблемни места със сигурност. От много хора за всяко. Та, да си показваш простащината ... И този нож изваден бързо... Доста символично и опасно изглеждащо. Вместо да разговаря, да пише, да съди. И да, наясно съм, че инвестициите в системата са малко и недостатъчни.

Kъм статия Мъжът със скаричката в Енергото: Не смятам, че съм прекалил

2023-11-28 09:40:51Касиери и охранители не са овластени да приспадат от сметките. Защо ли не се е обърнал към ръководството? Или там не е посмял? Просташка работа! Български бабаит!

Kъм статия Мъж, останал 24 часа без ток, си донесе скара и си опече сандвич в офис на Енергото

2023-11-18 21:21:38Примирие между Израел и Хамас ли? Хайде тогава имир на палестинците с Йордания, например. Или с другите арабски страни! Да приемат и дадат убежище на на страдащите араби от ивицата. Дали да съгласни? Ами, не. Не ги пускат. Напротив, гонят ги и то от години. Само Израел ги приемаше, даваше им работа срещу прилично заплащане.

Kъм статия Борел заяви, че само палестинската автономна власт може да управлява Газа след войната

2023-11-17 17:49:37dolivo, Чудя се само, дали протестът би бил мирен, ако не са се вихрили подстрекатели... също както и при предишните протести срещу управлението на ГЕРБ. Този автобус би трябвало да е в тила, а не сред протестиращите.

Kъм статия Васил Терзиев: Завеждаме иск срещу организаторите на протеста, щетите са за 42 000 лева

2023-11-17 17:43:24След 7.10. са убити хиляди арабски деца. Кошмарно! А в последно време преди 7.10. колко са убити? Тунелите и местата за изстрелване на ракети в Газа къде се намират? В идеологията на Хамас е да няма държава Израел. Арабите по тези земи отказват 5 пъти да си създадат държава. Пет пъти!

Kъм статия Израелски военни откриха тяло на заложничка. Нетаняху: Не успяваме да се справим с цивилните жертви

2023-11-16 22:27:13"В Европа вече сме сочени за ненадежден партньор, твърди Радев" ___________________ Всъщност, това е се прояви ясно откакто Крим беше руски, какъв да е!

Kъм статия Изпратих официален отказ за отстраняването на председателя на ДАНС, обяви президентът

2023-11-05 20:52:34Дружката на ГЕРБ, ДПС, са много силни в региона. И богати.

Kъм статия Без изненади във Велико Търново. Даниел Панов от ГЕРБ победи на балотажа (обновена)

2023-11-04 11:45:46"Няма легла, няма нищо. Те убиват цивилни. Не е безопасно!" ____________________________ Тогава какви болници се "обстрелват, разрушават" от Израел, както четем в медиите? На какви болници им "липсва" гориво? Като си избрахте Хамас, искайте от тях всичко, което ви липсва там. Всеки месец им даряват милиони, хуманитарна помощ, безплатен труд/време от хиляди доброволчески организации... Къде отиват тези средства и помощи? Кои "те" убиват цивилни? Терористите от зверствата на 7 октомври, нали? Още повече, че Хамас не са военни, нито полицаи т.е. те са си цивилни с оръжия. Никога не е безопасно при фанатизирани наркомани, въоръжени до зъби. Няма как да е безопасно. И това е ясно на всеки човек отдавна, а не от един месец.

Kъм статия Първите евакуирани от Газа българи пристигнаха у нас

2023-11-03 20:11:53Демотиватор, никой не иска да приеме палестинците. Не си търсят белята. Преди около половин век, Йордания ги изгони с война.

Kъм статия Израел: Хуманитарна криза или проблем в Газа? Дори не сме близо до това

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.