ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Mustaine

създаден на 2023-12-16 21:49:39
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2024-04-14 22:23:34България като опитно поле на Кремъл. Нека напиша какво не е написано в статията - ние сме обречени. Обречени сме да ни управляват сламени хора, които са издигнати с благословията на Кремъл и в същото време са избрани, заради своите зависимости, които ги правят идеални марионетки. Примери да искате: натовски генерали, които благоволеят пред кървавото джудже, безочливи главни и градски прокурори, които са оплетени във врътки и взятки, партията на администрацията и на третокласните номенклатурчици, която да смуче от държавни поръчки и еврофондове.

Kъм статия Мъчителните усилия на десницата в България

2024-03-24 09:03:42Русия обяви, че е превзела украинското село Иванивске до Бахмут ... Жителите на Лисабон разпродават имоти панически и на салове направени от PVC туби търсят спасение в Бразилия ;)

Kъм статия Русия обяви, че е превзела украинското село Иванивске до Бахмут

2024-03-23 16:17:17С една дума - Глайвиц!

Kъм статия ФСБ е докладвало на Путин за 11 задържани до украинската граница за атаката край Москва (обновява се)

2024-03-21 10:15:41Избори Бокич, избори! И да видим как ще се обясняваш покрай Турски поток! Защото разкритията тепърва предстоят и тогава намагнитизирането ще ти се види като да изкараш СПИН на крак ;)

Kъм статия ГЕРБ дава още един ден за размисъл на ПП-ДБ

2024-03-21 09:31:40Даааа, Срачева разбира от записи, а гьонсуратлъкът ѝ е присъщ. Помним как добре описваше едно лице от криминалния контингент, а после му пристана.

Kъм статия Преговори или война: Сачева занесе запис с Асен Василев в Нова тв

2024-03-21 09:14:10@Тролер Само гърбавите може да сте толкова нагли - каква помощ, каква Украйна, какви железа? Вашият "велик кормчия" беше по-усмихнат в отбраната компания на автократите Вучич, Карлик и Ердо Ага дори повече, отколкото когато разбра от Маргините, че от подполковник от резерва ще стане действащ главен секретар. Кой обслужи Карлик с Турски поток? Кой наля държавна пара без полза за България? Ама имало възвращаемост от такси ... Заврете си ги тези мръсни пари в алчните Д-та! Ако държавата почне да синтезира амфети също ще има възвращаемост и печалби, ако ВМЗ работи за Хамас и Хизбула също ще има печалби, ако разрешим незаконни трансплантации отново! Но какво изброявам - всичко това вие от ПП "Гепи" така или иначе го правихте! Кой пусна гавазите от "Вагнер" да охраняват "Турски поток"? Кой бе тиролски тролей? Кой с цялата си наглост прати омазаната в далавери Темерутка Петрова да преговаря? Ако бяхме нормална държава тази щеше да дава наряди "дежурна по стол" в Сливенския, но не би!

Kъм статия Рая Назарян: Това вече не са преговори, това е рекет

2024-03-21 08:56:20Намагнитизиран, но нагъл! Явно пак иска да храни семейството си с министерска заплата. Пък може и да го върне в обръщение един господин с бизнес от Разград.

Kъм статия Горанов: Най-после Борисов и Пеевски разбраха кой е Асен Василев

2024-03-05 10:25:38Ей, такава е местната власт в 90% от селата в България. Кметовете и кметските наместници стъпват по терлици и са все нито чули, нито видели. Всички са на позициите, защото е била нужна работа за човека, а не човек за работа.

Kъм статия Отрова на детска площадка в Кранево уби куче и застраши живота на дете

2024-03-03 10:50:35 Мен вече ме е срам какви реакции ще възпроизведе тази новина. Днес ние сме по-разделени много повече, отколкото на 09.09.44 г. или на 10.11.89 г. Не мога да си го обясня честно. Комунистите поне имаха идеология, а сега нашите путинофили ще се пръснат от злоба към Запада и се прехласват по един кръволок.

Kъм статия Загиналото бебе в прегръдките на майка си в Одеса е българче

2024-02-27 16:25:33Защо Радев говори за войски на НАТО? Ако Украйна приеме западни войски, то това няма да е инициатива на НАТО и никой няма да се интересува съгласни ли са с това Радев, Ердоган, Фицо или Орбан. Изобщо нашият президент трябва да престане да се държи като религиозен лидер, защото такива отнесени внушения за мир на всяка цена, за подлагане на втора буза и преглъщане на очевАдната руска агресия са неприемливи.

Kъм статия Изпращането на войски на НАТО в Украйна означава глобален сблъсък, смята Радев

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.