ПРОФИЛ

Рейтинг
9510
точки при гласуване
9

asaf

създаден на 2017-03-20 15:14:23
Всички ваши коментари (11)
Дата Коментар
Страници
2023-01-21 10:02:05"Спасител ли е цар Борис III на българските евреи? Категорично НЕ, отговарят Държавата Израел..." Само дето няма източник за доказателство… ???? ????Държавата Израел се е произнесла наистина категорично още по времето на процеса срещу Айхман в Йерусалим през 1961, когато документите са вече внимателно проучени, а свидетелите са все още живи, когато самият Айхман заявява, че с "хитри български номера цар Борис е бойкотирал политиката на Райха по еврейския въпрос". ????И се е произнесла държавата Израел с думите не на кого да е, а на израелския прокурор Яков Бар -Ор, който заявява пред израелски и американски журналисти и изявлението му е публикувано на 22 май 1961 година в десетки американски и израелски вестници: ❗"Борис е бил герой. Той е блокирал напълно Айхман и е защитавал българските евреи." (вж снимката от вестника ).❗ ❗ "Boris was a hero. He absolutely blocked Eichmann and protected Bulgaria's Jews." ❗ http://news.google.com/newspapers?nid=1876&dat=19610522 А сега, де!

Kъм статия Спасител ли е цар Борис III на българските евреи? Как беше направен опит софийски ученици да бъдат въвлечени в отречения от историята мит

2020-11-05 07:09:31Забавно... Защо, тогава, когато ги нападне тоя вирус, дето уж е леко грипче, не ходят да ги лекува тоя вирусолог с 38 години стаж, а отиват при коремния хирург във ВМА? Ммм?...

Kъм статия Д-р Симидчиев: В момента няма грип А или Б. Има коронавирус

2018-06-04 07:44:05А ето и един съвсем пресен случай: Measles outbreak in a tertiary level hospital, Porto, Portugal, 2018: challenges in the post-elimination era https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29790461 96 развили морбили, от тях 67 са ваксинирани здравни работници. Това са фактите. Излиза, че държавата плаща повече за ваксинираните си граждани: - веднъж се купуват ваксини, които никак не са евтини - втори път се лекуват заболелите ваксинирани, които са повече от неваксинираните. - трети път се изплащат обезщетения на пострадалите при ваксиниране Това последното, естествено, само в държавите, които се държат отговорно.

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

2018-06-04 07:43:35Относно разходите на държавата може лесно да се провери колко много са случаите на огнища на заразяване между ваксинирани. В морбилната епидемия през 2009-2011 г. в България, например, от групата с известен ваксинационен статус във възрастта 1-14 години (таблица 2 на стр. 6) 80.9% от заболелите са ваксинирани най-малко с една или две дози ваксина, като с поне 2 дози са 8.7%, с уточнението, че една доза се счита за достатъчна, а втората е с цел да обхване нонреспондерите от първата. Статията е в съавторство с български учени, включително проф. Кожухарова, както и д-р Радосвета Филипова от здравното министерство и д-р Ангел Кунчев – главен здравен инспектор. http://www.eurosurveillance.org/images/dynamic/EE/V21N09/art21399.pdf За същата епидемия в доклад на БХК се посочва, че процентите ваксинирани заболели излизат от посочените от производителя референтни граници неефикасност на МПР ваксината.

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

2018-06-04 07:42:40Интересно. Ваксинирането не е задължително в Германия, Холандия, Люксембург, Великобритания, Дания, Ирландия, Гърция, Испания, Португалия, Австрия, Финландия, Швеция, Швейцария, Норвегия, Кипър, Естония, Литва и Латвия. В Белгия е задължителна само ваксината против полиомиелит. Във Франция – тeзи срещу дифтерия и тетанус и полиомиелит. И никой не е чул тези държави да са били изтребени от масови епидемии. Защо?

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

2018-06-03 15:34:53Не, не са дивотии, а официални документи. За разлика от емоционалните словоизлияния, които чета насреща, неподкрепени по никакъв начин с нищо. Хората увредени от ваксини, са напълно отделна група, защото са изпълнили добросъвестно задължението, което държавата им е наложила и в резултат от това са настъпили лоши последствия. Затова е нормално държавата да носи отговорност, след като задължава. Никой никога не е у спял да заличи дори и почти напълно който и да било патоген. Просто гадините са достатъчно жилави. Може би с антибиотици това може да се случи, но за кратко, а не за постоянно. В крайна сметка въпросът е защо няма право на избор? В повечето развити държави е дадено това право. Който иска, може да се ваксинира. Който не иска е свободен да не го прави. Защо в България това право се отказва? При това без да се носи отговорност за последствията от задължаването?

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

2018-06-03 13:56:58Остава отворен въпросът, който вече зададох: "Не е ли редно да се създаде фонд за обезщетяване на пострадалите, вместо да им се обяснява, че болката им е без значение?" Т.е. защо държавата налага задължение, без да носи отговорност за последствията?

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

2018-06-03 13:52:45В България последният случай на див полиовирус е през 2001 г., а последните случаи на паралитичен полиомиелит, дължащ се на живата полиоваксина – през 2006 г. Именно те са причината у нас да се премине към инактивирана ваксина (ИПВ), много години след другите европейски страни. Същевременно, в писмо на МЗ (№ 1842/13 от 28.11.2013 г.) до Министерски съвет, се казва: "За разлика от ОПВ(живата полио ваксина), ИПВ предизвиква много слаб имунитет в чевния тракт. Когато имунизирано с ИПВ (каквато се ползва в момента) лице се зарази с див или с циркулиращ произхождащ от ОПВ вирус, този вирус може да се размножи в чревния тракт и да се излъчва с изпражненията, като така продължава циркулацията си." Тоест, ИПВ предизвиква много слаб имунитет в чревния тракт и не пази при евентуална среща с див или ваксино-дериватен полиовирус, а живата орална ваксина е рискова и може да предизвика ваксино-асоцииран паралитичен полиомиелит (ВАПП).

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

2018-06-03 13:51:57Полио ваксините също са оставили доста трупове и инвалиди след себе си. За справка - Инцидента Кътър. Милионерът и разработчик на ваксини Пол Офит, поддръжник на задължителните ваксинации, е написал книга за инцидента, в която дори той признава, че "...заболяването, предизвикано от ваксината на Кътър, е било по-ужасно от заболяването от див полиовирус."

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

2018-06-03 12:48:34Без значение е за теб, но не и за родителите и близките на жертвата. Когато е чуждото дете, няма проблем. Не е ли редно да се създаде фонд за обезщетяване на пострадалите, вместо да им се обяснява, че болката им е без значение? Прословутите пандемии с милионни жертви са били пряко следствие от отвратителната хигиена (лайната са си ги изхвърляли по улиците само до преди век-век и половина), липсата на течаща вода, лошата храна и слабата медицина. Кое от тези е налично в момента? Освен това има достатъчно доказателства, че всички инфекциозни заболявания са намалели до незначително количество преди въвеждането на ваксините като пряко следствие от повишеното качество на живот. Предлагам някой напълно ваксиниран - като мен - да отиде да поживее някъде из Африка, примерно, вдън горите, да се храни като местните, да живее в същата мизерия като тях, да не ползва съвременна медицина и после да се върне да разкаже колко е здрав. Ако е още жив, разбира се.

Kъм статия Родители излязоха на протест срещу задължителните ваксини

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.