ПРОФИЛ

Рейтинг
-300
точки при гласуване
0

Бармалей

създаден на 2022-08-14 14:56:26
Всички ваши коментари (98)
Дата Коментар
Страници
2022-09-24 18:13:26Последни новини от 15:00 часа ! Слуха за преврата в Китай и оставката на Си Дзинпин са направени от САЩ ! „Всичко е спокойно в Пекин, няма танкове, няма войски, всички официални лица и медии са спокойни. Това дойде от "Twitter" и сега се опитват да го пуснат в "WeChat" (основният месинджър в Китай), а източникът е от жена живееща в Съединените щати, която критикува Си Дзипин, Комунистическата партия и страната“, каза У Хонг. Последният е ИТ мениджър и блогър, живеещ и работещ в Пекин, пред Pravda.Ru. Съобщава се, че източникът на слухове за оставката на Си Дзинпин и преврата в Китай е Дженифър Зенг (曾錚), Преди това се е отличавала с провокации за това че „коронавирусът е лансиран от Китайската комунистическа партия“, което е постоянен PR за нейния видео канал. „Няма преврат, не вярвайте“, заключи У Хонг.

Kъм статия Тихановска: Без свободна Украйна не може да има свободна Беларус

2022-09-24 12:36:07FROM THE LAST MINUTES ! По предварителна информация премиерът на Държавния съвет (ръководител на правителството) на Китайската народна република Ли Къцян е бил арестуван от армията. Изобщо някаква странна информация идва от Китай. Редица източници като цяло съобщават за военен преврат и ареста на Си Дзинпин. В страната са отменени над 6000 (!) вътрешни и международни полета. Всички билети, продавани за високоскоростната железница, са спрени. Железопътният трафик е напълно спрян до второ нареждане.

Kъм статия Тихановска: Без свободна Украйна не може да има свободна Беларус

2022-09-23 19:42:54Интересно пък, кои са тези "един файтон" мушмуроци и безродници, извършили множество престъпления в Русия и намерили убежище в най-корумпираната страна в Европа. Колкото и да викате и да крещите, в Русия повече няма да може да ви "стъпи кракът". Ще живеете цял живот като емигранти по света, без да можете да видите близките си и те вас ! От това по-голямо Божие наказание няма . . .

Kъм статия Руски имигранти обявиха протест срещу моГилизацията пред руския център в София

2022-09-23 19:31:58Не знам защо надничате в купичката на ближния, пейзани и коментирате долнопробни фейкове !? Не виждам, вие соросоидни галоши къде ще бягате, напролет . . . когато се обърне "тоягата" ? В Гвинея-Бисау или Руанда !? Виж в последната пътуването ви ще ви се окаже безплатно, ако ви хванат на английска територия като емигранти. Тъй като след подписаните споразумения за екстрадиция между двете страни, ще отидете на топло в Африка ! Успеят ли обаче да ви докопат "рашките", ако през това време не сте се изнесли по-списък, "спуснат ви отгоре" въобще не ви завиждам. Немедленно с конски вагони от гара "Подуене" ще заминете много бързо към някоя от техните "поправителни колонии" на "-30 градуса" в Якутия от където . . . мама и тате няма да могат да ви измъкнат с връзки!

Kъм статия Мобилизираните руснаци влязоха в първи бой. Помежду си, на път за казармите (видео)

2022-09-22 16:25:43Не виждам, вие соросоидни галоши къде ще бягате, напролет . . . когато се обърне "тоягата" !? В Гвинея-Бисау или Руанда !? Виж в последната пътуването ви ще ви се окаже безплатно, ако ви хванат на английска територия като емигранти. Тъй като след подписаните споразумения за екстрадиция между двете страни ще отидете на топло в Африка. Защото ако успеят да ви докопат "рашките", тъй като "има хора" които да им докладват координатите ви у нас, с конски вагони ще заминете много бързо към някоя от техните "поправителни колонии" на -30 градуса в Далечния Изток . . . от където няма мърдане !

Kъм статия Секретната точка 7 от Указа на Путин: Русия праща 1 000 000 на фронта в Украйна

2022-09-22 15:11:28Г-н Гиркин, изчакайте да видите какво означава "пиздецьi" и "гандоньiй" като тези "лайномети" в сайта и извън него в донаборна възраст, как до края на годината ще ги съберат във военно-полеви лагери в Г. Малина и Сливница. Там ще бъдат обучавани от натовски инструктури във военно-техническа подготовка. Очаква се най-късно до месец ноември, НАТО да влезе официално във войната с Русия. България ще бъде принудена от своите Господари да защищава Източния фланг на НАТО, като "прифронтова" държава! Стягайте се нещастни змияри от "Диванната армия" на Сорос в България, чака ви . . .Източния фронт.

Kъм статия Терористът Гиркин беснее за освободените азовци: Изс***а се на главите ни

2022-09-22 15:01:13До Големия чикиджия - патриот: Хей змияр, какви са тези твои изказвания бе, рогач ? Скоро и на тебе ще ти навлекат натовска униформа "Втора употреба" и ще те пратят на Изток с еднопосочен билет, за да защищаваш "евроатлантическите" ценности. Надявам се, след това да те приберат рашките, в някои от техните поправителни колонии в Далечния Изток, от където никога да не се върнеш . . . гандон !

Kъм статия Британското министерство на отбраната: Русия няма да успее да мобилизира 300 хил. души

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.