ПРОФИЛ

Рейтинг
-943
точки при гласуване
0

Бармалей

създаден на 2022-08-14 14:56:26
Всички ваши коментари (304)
Дата Коментар
Страници
2023-02-02 19:48:50За всеки унищожен M1 Abrams в зоната на специална военна операция в Украйна, руските бизнесмени обявиха награда от 10 милиона рубли. Това съобщи в блога си актьорът Иван Охлобитин. «С нескрываемым удовольствием спешу сообщить вам, что некоторые представители крупного российского бизнеса уполномочили меня сообщить, что они назначают премию в 10 миллионов рублей за каждый подбитый „Абрамс“», — написа руския продуцент. Послеслов: На пригладнелите украински войници, на които от 01.02.2023 г. им са спрени директните плащания, вече им се предоставят ваучери със срок на погасяване през 2026 година. Което на практика означава че ще получат войнишките си заплати . . .на кукуво лято ! Така че се очаква много от тях да се предадат в плен /след като "елеминират" предварително командирите-пазачи на бойните си машини/. Така че в случая с "един куршум улучват два заека": "Съхраняват си живота до края на военния конфликт и подсигуряват финансово себе си и своите семейства "!

Kъм статия Сводка на войната 02.02.2023: Какво ще правят руските барети в Донецк

2023-02-02 19:27:21До смърдела Johnny B Goode: Писдоьi като тебе, не разбраха ли че на вас младежта: война, глад и мобилизация, както и отиване като "пушечно месо" на фронтовата линия . . . няма да ви отмине. И това клечане пред компютъра ви постоянно и ползването на средства, с които да живете от данъците на "западняка" в крайна сметка ще ви излязат ...през носа. Тъй като трябва да си слепец и глупав човек за да не видиш, че е задействувана процедурата на "нова" братоубийствена война тук /на Балканите /, от САЩ и Русия. Защото скоро българи и македонци ще се хванат "за гушите", както руснаци и украинци. Тогава не знам, мизерници къде ще се криете от мобилизация, когато и нашите комендантски ще са принудени да използват изпитаните вече "украински" методи за събирането на донаборници. Тогава наистина няма да смеете да отидете до магазина, дори хляб да си купите . . . https://disk.yandex.ru/i/erBt1oukwG_RHw

Kъм статия Politico: Украйна не може да си върне скоро Крим

2023-02-02 19:06:09 Започнало е вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра,Кирчо и Христаки/ по върховете на властта. Започна се с газа, продължи с електроенергията, водата и храната. Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия. На финала - продадохме и братята си в Македония. И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР воглаве с украинската Жана Д'Арк - Наталия Вовк ! За да си основат "новата" държава, защото от Украйна няма да има и помен !? ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

Kъм статия Еврокомисията връща наблюдението на България за върховенството на закона

2023-02-02 16:10:596екеr4о, сиромашки: Украйна няма да я има на географската карта на Европа до няколко години, за да и "влиза от някъде" защото ще бъде обявена за руска провинция с генерал-губернатор. А такива еркеци като тебе "завалията" няма наистина да дочакат това "знаменателно" историческо събитие, защото вашите приятели атлантици от Парламента ще ви изпратят скоро за "пушечно месо" на украинския фронт, където ще бъдете оставени на милостта на Иван, Фьодър или Степань. Те ще решат дали ще сте живи или изпратени по родните си места в политилиенови черни чували: https://disk.yandex.ru/i/njOMpKLwLhcvIg

Kъм статия ЕК пристигна в Киев. Украйна чака новини за членството в ЕС, но Брюксел смята, че бързо няма да стане

2023-02-02 14:05:43Днес се навършват 80 години от решителната битка при Сталинград, която полага основите за обрат във Втората световна война. И тъй като никъде днес в "демократична Европа" не се споменава това победонодно събитие в руската и съвременната история, напомням на Шойгу, че е: Настъпил момента да бъде най-сетне предприета решителната крачка за освобождаването на Европа от неонацистките и ръководители, с нанасянето на решителен и безпощаден ракетен удар по Киев !

Kъм статия Урсула фон дер Лайен и 15 еврокомисари са в Киев

2023-02-02 14:00:15Ама, г-н Резников вие сте толкова компрометирана фигура в Украйна, че наистина много трябва да се страхувате че настъпва деня в който ще трябва да отговаряте за делата си: Cписание "Forbes" в началото на януари публикува статия, за доходите на някои водещи политици в Киев, от преди началото на войната и сега. *Володимир Зеленски е увеличил състоянието си от 650 млн. $ до 1.5 млрд. ; *Олексий Резников от 780 млн. на 1.3 млрд.$; *Дмитро Колеба от 450 млн.$ до 1.2 млрд.; *Михайло Подоляк от 620 млн. до 1 млрд.$ и *Володимир Кличко като кмет на Киев, от 150 млн.$ до 800 милиона.

Kъм статия Резников: Русия планира офанзива за 24 февруари

2023-02-01 19:40:20Представител на американската делегация проверява и отбелязва наличието на "благонадежните" от съюзниците в "колективния Запад" преди заседанието на Третия комитет, посветено на проекторезолюцията за борба с прославянето на нацизма. Стик система за свободно гласуване. Важен нюанс. Това не е партийна дисциплина. Това е една държава, която контролира как другите страни гласуват в ООН, защитавайки нейните интереси ! И в момента гаменски "се подсвирква" на мръсните и гладни помияри около сайванта, да спрат да вият, за да не получат тояги върху гърбините си от Господаря: < https://disk.yandex.ru/i/CB5kfLmKVb98bg >

Kъм статия САЩ призоваха София и Скопие да намалят напрежението и бързо да решат споровете си

2023-02-01 19:20:03В нашите овладяни медии се срещат всекидневно фрази, като тази: "Моралът при украинците обаче остава висок, въпреки нарастващото изтощение след почти една година война." На която да квичат самодоволно "писдосьiте на Сорос", от които няма отърване /за сега/ в овладяните ни от чужди сили новинарски сайтове в Булгаристан. Но за съжаление ситуацията в Украйна, не е това за което те мечтаят: < https://disk.yandex.ru/i/njOMpKLwLhcvIg >

Kъм статия Ройтерс: САЩ дава на Украйна дълго чаканите оръжия с по-голям обсег, готви пакет за $2 млрд.

2023-02-01 19:08:16А кога ще бъдат претърсени домовете на част от върхушката в Киев, която се смята за "недосегаема". Но с динамиката с които се водят военните действия от началото на годината, се вижда че тя ще приключи през месеците септември-окомври. Тогава явнао ще се потърси сметка и на тези господа, но от руската прокуратура: "Cписание "Forbes" в началото на януари публикува статия, за доходите на някои водещи политици в Киев, от преди началото на войната и сега. Така например Володимир Зеленски е увеличил състоянието си от 650 млн. $ до 1.5 млрд. ; Олексий Резников от 780 млн. на 1.3 млрд.$; Дмитро Колеба от 450 млн.$ до 1.2 млрд.; Михайло Подоляк от 620 млн. до 1 млрд.$ и Володимир Кличко като кмет на Киев, от 150 млн.$ до 800 милиона.

Kъм статия Украинските власти претърсиха домовете на бивш вътрешен министър и олигарх (допълнена)

2023-02-01 19:00:45През територията на трета държава, по канали под прикритие, руските специални служби са получили достъп до цяла ракета MLRS HIMARS. Едно от руските военни конструкторски бюра вече получи пълен достъп до напълно заредена ракета и провежда инженерни работи по нейното изследване.Целта е да се създаде надежна противоракетна отбранителна система, срещу този тип заплаха над руските въоръжени сили.

Kъм статия САЩ сложиха в черния списък българска фирма със седалище в центъра на София

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.