ПРОФИЛ

Рейтинг
1017
точки при гласуване
1

Ivsav

създаден на 2023-03-10 12:37:05
Всички ваши коментари (2)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2023-03-19 01:43:54Каква “сексистка и недопустима”?! реплика е казал Петър Стоянович? Това с морала е ала-бала, или има морал или няма. Редовно следя рубриката “Живите архиви” и никога проф. Стоянович не е бил неморален!!! БНТ ще допусне голяма грешка ако свали Петър Стоянович от екран - така предаването на Георги Любенов ще загуби най-интересната си рубрика, и съответно зрители, които я очакват с нетърпение какво ще каже проф.Стоянович!!!

Kъм статия СЕМ строго наказа БНТ заради това, че историите на Петър Стоянович противоречат на морала

2023-03-10 13:30:02Чудесно е, че големият актьор Владо Карамазов се завръща в Народния театър. По повод предишна новина - СЕМ възнамерява на спре чудесната рубрика “Живите архиви” на проф. Петър Стоянович в предаването Денят започва с Георги Любенов, искам да заявя, че смятам появата на проф. Стоянович в събота сутрин с неговите остроумни и понякога пиперливи коментари за връх в предаването на Любенов. Ако СЕМ отстрани проф.Стоянович от предаването това ще бъде голяма грешка и БНТ ще загуби част от своята вярна аудитория в този ден и час, включително и мен!!!

Kъм статия 15 години по-късно: Владо Карамазов се връща на щат в Народния театър

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.