ПРОФИЛ

Рейтинг
3900
точки при гласуване
3

Bisser R. Stoyanov

създаден на 2017-05-17 23:04:35
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-11-04 08:52:24Една Българка - Стоянка Мутафова. Колко са Българите обичани от целият народ? Безрезервно, всеоттдайно с пълната алегория на националната ни народопсихология. С божественният си артистичен талант Стоянка обединява българщината както ни обединява обичта и признателността към Баба Тонка Обретенова, Фани Попова - Мутафова, Ванга, Раковски и Левски - само част от символиката на една България. Бог да Ви благослави , Стоянка Мутафова!

Kъм статия Дъщерята на Стоянка Мутафова: Трябваше да избера от двете злини едната

2019-04-18 10:33:04Господа ОффНюз, къде е линка към така цитираната статистика? Виждам , че са Ви наместили между Мали и Етиопия и сте доволни , че все още не олицетворявате Тюркменистан.

Kъм статия Пак 111-о място: Медиите ни свободни колкото в Етиопия и Мали

2019-04-18 10:09:03Здравеопазването е компетентния орган в слуая със сексуално преносимите заболявания. Министерството на образованието е идеологически орган. Статистически, сексуално преносимите болести са в пъти по-разпространени сред хомосексуалните момчета. Сексуално преносимите болести са проблем за здравеопазването и образованието в супер-мъжествената ни провинция по причина по-ограниченото здравеопазване и образование. Момичетата се явяват жертвите , които предпочитат по-деликатните и внимателни момчета. Често тези момчета са бисексуални. Визуалният акцент на брошурата е върху "деликатните - красиви" момчета, които статистически са по-често обект на сексуален интерес.

Kъм статия Раздадоха брошури с прегърнати мъже на осмокласници в Ямбол

2019-04-08 16:11:15Логично е една учителка по Руски език с диплома от Софийския Университет да изпързаля един физкултурник-шофъор от ДС с няколко задочни дипломи от милиционерски училища. Ирония судбы или С легким паром , товарищи! "Чисто и просто" - що е то? Къпан милиционер.

Kъм статия Цветанов: Фандъкова е употребена в атаката срещу ГЕРБ

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.