ПРОФИЛ

Рейтинг
900
точки при гласуване
1

Johannes Marx

създаден на 2018-02-06 15:39:58
Всички ваши коментари (26)
Дата Коментар
Страници
2018-03-07 11:54:48Наш Гена от Миндя, дето зорлем Игнатов го направи и него професор да бъде и той мъж сред мъжете (сега вече може да не е мъж ами джендтър с неопределен пол), пак се изпуснал. Разбира се психо-десните, като него и като Александър Йорданов, Иво Инджев, и друга подана псмина. едни такива ги дъвчат. Въобще всичко каквото пише са глупсти. Тази сутрин по Alfa беше прочетена заповедта на цар Александър 2-ри за започване на войната. Тя няма нищо общо с простотиите на психо-десните. Една империя, кто Руската не може да тръгне на война без да има своя политика Обаче политиката, за която тръгва Русия е съвпадала с нашите въжделения за свобода. Точно обратното, любимите на тези суеци западни държави са имали политика, която пречела на нашата свобода, а след това разчленяват Сан-Стефанска България,което слага жесток отпечатък на по-нататъшната ни история. Ей това не им влиза в празните глави на нашите психо-десни. Ако дойде папата, те ще му измият задника от любов към западното.

Kъм статия Руският патриарх изопачава историята и явно си мисли, че ние пасем трева

2018-03-07 11:25:14Валерката е най-заблудената уфсъ от всички патриоти. Ако не си русофил, ти не си патриот. разбира се, че нашите суеци прекалиха да отдават почит на разни малки формации, които не са представлявали държави. На нашите политици им треперят гащурята, да не ги обявят преклени русофили.

Kъм статия Духовник? Цигарения митрополит на Русия е второразредно съветско ченге с $14 млрд. от безакцизни цигари

2018-03-05 15:26:57Викторчо каза ли нещо или се уригна на кисело зеле с боб. Какво общо тук има БСП. Играта се играе между Гинка и ГЕРБ. Не ми е ясно дали и чехския премиер не е замесен в тази простотия. Той напуска, така, че може би иска да захлеби нещо.

Kъм статия Бивш член на КЕВР: Зад Гинка е сянката на Бойко Борисов

2018-03-05 15:19:29"Аз самият се чувствам заплашен, защото принадлежа на тъй наречените от тях „либерасти”, които са обявени за врагове на българщината." Който не е русофил, не е патриот. Той е джендър. И както писаха в Интернет, джендърите ще ги втричат, понеже ЕС са забранили кучетата дасе втричат.

Kъм статия Как ще повлияе Гинка на изборите

2018-03-05 15:16:26"На никого, освен нея самата, не му хрумна да твърди, че може да е действала по собствена воля и със собствен ресурс. Гинка е някой друг. " Айде бе, в туй око корабче плава ли? Нали виждаме как ГЕРБ играят Гинкиното хоро, 1 стъпка напред, 2 назад, по Ленински. "Хипотезите са от обичайните заподозрени вътре в страната до нестихващите опити на Кремъл да ни постави в енергийна зависимост." Вай,вай, вай, пак руснаците виновни. И тази простотия, която ни сервират ГЕРБ и Гибка, и тя е хибридна война, според папионката. "Това се прояви в съдбата на Истанбулската конвенция у нас, която – под претекст за борба с някакъв въображаем трети пол, беше отхвърлена." Не плачи джендър, не тъжи, че истамбулската конвенция не я недолюбват.

Kъм статия Как ще повлияе Гинка на изборите

2018-03-05 15:06:08Не случайно, че на този джендър ВАК не му даде професорска титла. Той е толкова сбъркан, че няма накъде повече. Да ходи да целува ръка на Игнатов, че пусна този закон и куцо и сакато (в главата разбира се) станаха професори.

Kъм статия Как да се държат българските държавници с руските: съветът на Евгений Дайнов

2018-03-05 15:01:54Боже, Боже, повече не може. Гената Дайнов от село Миндя, пак се е изходил с простотиите си. Типичен пример за непознаване на историята. Те всички психо-десни я познават толкова, затова . 1. Вице-президента стои пред висш сан на Православната църква и затова е коленичела. Ако Дайновчето беше влизъл в църква щеше да види, че там се коленича и пред попа. 2. В Прусия крепосничеството е премахнато около 60-те години на 19-ти век. А в другите ландове след Наполеоновите войни. 3. не съм чувал Иван Грозни да е искал ръката на Елизабет 1-ва, обаче за Филип 2-ри знам. 4. Самодържавието не е руски феномен, глупчо. Френският крал Луи 14-ти е сринал феодалните крепости и е създал също такава аристокрация, каквато и Петър 1-ви създал. 5. какво му беше тежкото положение на България със Съветския съюз бе сульо. Безплатен газ, евтин нефт, огромен пазар. Сега е тежкото положение, че повечето българи мръзнат и се чудят как да свържат двата края. Чети момче, то сляпото окато прави.

Kъм статия Как да се държат българските държавници с руските: съветът на Евгений Дайнов

2018-03-04 12:57:47Stoi, и някои други. В Русия се произвеждат почти всички марки западни коли. Лада е в консорциум с Рьоно, Нисан иДачиа начело на който стои шефа на Рьоно Карлос. Има страхотни разработки на Лада Нива, задно с GM, и други модификации. Много красива кола е Lada Vesta. Общо взето Русия с задоволява вътрешния пазар с коли и други стоки. Проблемът е, че като направиш кола, като западната, тя става значително по-скъпа за нашия джоб. Затова у нас вървят по-старите модели Нива. Също да ти светна Лада Нива се асамблира и в Белгия. Има малко по-друг вид, вместо метална броня има сива пластмасова броня. Аз знам още 1969г., че в Белгия се асамблираха Волги. В Нефтохим една белгийска компания имаха такава. Това, че у нас не се внасят ред стоки, не значи, че не се произвеждат. По същия начин у нас на пазара няма и американски стоки. Малко си промий мозъчето за повече информация.

Kъм статия С какво новата руска ракета "Сармат" е по-различна от досегашните

2018-02-27 12:31:36"Неистовата борба с комунизма е на път да докара фашизъм - ВИЦ НА ДЕНЯ!"" Не е виц ами си е така. Вицът е, че нашите ГЕРБЕРИ, чийто ръководство и членовете им са повечето бивши членове на БКП, как ударно се фашизират. Този смешен плач по Народния съд, който между другото не беше проведен от комунистическо правителство (в правителството на Кимон Георгиев е имало само 4 комунисти), а под натиск на САЩ и Британия, на които нашите ахмаци от преди 1944г. бяха обявили война и за сключването на преимирието едното от условията е било да се проведе Народен съд.

Kъм статия Неистовата борба с комунизма е на път да докара фашизъм

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.