ПРОФИЛ

Рейтинг
12035
точки при гласуване
10

Anton Donchev

създаден на 2016-09-08 09:42:35
Всички ваши коментари (42)
Дата Коментар
Страници
2024-06-06 23:17:05Тошко като Бареков от Алиекспрес.

Kъм статия Костинброд 2. В ролята на Бареков - Тошко Йорданов

2024-04-19 22:35:20bls, нямам идея дали си Гочоолу или Дочоолу, но напоследък, при строгите правила на общинка земя се построиха брутални безумия. ФЕЦ Верила край Крайници на Гинка Върбакова, с кой знае какви евразийски капитали, тези дни подравниха с булдозери голяма част от дъбовите горички и пасищата, които свързваха склоновете на Стара планина с Казанлъшкото поле. Земи, които никога досега не са били урбанизирани и експлоатирани по такъв начин. Няколко пачки тук, джипка там, изгладнелите общинари кълват и дават за без пари огромни територии. Вече няма кой да им се опъне - по места е останала безгласна рая. В същото време разните увредени територии около Марица-изток, КЦМ ,Кремиковци пустеят или още по-лошо - засяват се с пшеница и се торят с утайки от пречиствателните стаиции, а после продуктът ядете вие, без да ви кажат.

Kъм статия Тома Белев: ГЕРБ и ДПС искат да оглозгат докрай българската природа (видео)

2024-04-17 21:16:18A русския посланик, т.е. Митрофанова, кога ще привикат заради инвазията в Украйна? А, сетих се. По старшинство тя като генерал-губернатор на Задунайката народна республика привиква българските политици, не те нея.

Kъм статия МВнР привика иранския посланик заради атаката на Иран срещу Израел

2024-04-05 14:22:14Министрите на Главчев друг път. Това са министрите на Путин, чрез неговите проксита ГЕРБ-ДПС. Вече е писано за повечето от останалите, но допълвам. Министерство на околната среда и водите - Петър Димитров Този Димитров е известен като гробокопачът на българските реки. Съгласувал е в нарушение на закона огромен брой ВЕЦ-ове на политици, мутри и техни подставени лица. В резултат много реки са се превърнали в поредица от малки блата и дълги участъци сухи корита. Сега го награждават за услугите и вероятно чакат нови :( Честито!

Kъм статия Ето кои ще са министрите в кабинета Главчев

2024-04-01 21:14:02А когато булдозери, багери, кранове и друга тежка механизация строяха незаконните сараипроблеми нямаше, нали, Дивизиев, пуделчето на Вълчо? Дисциплинарно уволнение, конфискация на всичко крадено и доживотна забрана да заемаш обществени длъжности за теб.

Kъм статия Не пускат общинска техника да събори незаконния сарай на Вълка заради бременността на дивеча

2024-03-22 22:32:04Путин вече изигра руснаците веднъж с атентата в Беслан, организиран от ФСБ и приписан на чеченците. Тогава това проработи. Сега Да видим дали руснаците са си научили урока, или ще настъпят една и съща мотика два пъти.

Kъм статия Експлозия и стрелба в концертна зала в Подмосковието. 40 са загинали, поне 100 са ранени (видео)

2024-02-07 13:42:46Тези наглеци са получили субсидии от нашите данъци, за да си купят трактори и да обработват земята. Ако ще ползват закупените с евросубсидии машини за несвойствени дейности - да възпрепятстват движението на хора и стоки, ни изнудват за още пари - нека върнат получените субсидии. Така или иначе декларираната им печалба е по-малка от получените субсидии. Да си обират майбасите и да оставят земята и субсидиите на по-кадърни хора.

Kъм статия Къде са блокадите на земеделците

2024-01-31 17:21:15В статията сте посочили, че във военнотранспортния ИЛ76, който беше свален е имало 65 украински военнопленници. Информацията засега се базира само на противоречиви руски твърдения. В списъка, който беше изчетен имаше двайсетина имена на украински пленници, които са били разменени преди това. Ако имате сигурен източник, че са загинали 65 украински при свалянето на самолета моля цитирайте го в статията.

Kъм статия Украйна и Русия размениха по близо 200 военнопленници

2024-01-24 15:01:42Уважаемият г-н Гутериш има ли да сподели нещо по линия на агресивната война, която започна В. В. Путин? Тя дали застрашава световния мир? Нещо за правото на украинския народ на своя собствена напълно независима държава?

Kъм статия Генералният секретар на ООН предупреди, че решенията на Израел заплашват световния мир

2024-01-01 22:02:05Какво са правили убитите турски войници в Северен Ирак? Нека позная, същото, което правят руските zолдати в Украйна.

Kъм статия Многохиляден митинг в Истанбул в подкрепа на Газа

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.