ПРОФИЛ

Рейтинг
693
точки при гласуване
1

Johann

създаден на 2016-12-09 14:19:00
Всички ваши коментари (68)
Дата Коментар
Страници
2019-11-14 06:23:38Голям повод за разследване-еди кой си му казал че случайно дочул някой нещо да говори. Бил Клинтън изчука и не само изчука Моника Люйнски в Овалния кабинет върху президенското бюро ,но тогава казаха че това не е повод за разследване. Типична лицемерщина и двоен стандарт на демократите.

Kъм статия Висш дипломат свидетелства срещу Тръмп при първото публично изслушване за импийчмънт

2019-09-07 20:23:50До yoghurt-Г-не споменете в коментара си,че бомбандировката над София е станала след като е уведомен Сталин и той се е съгласил-искал е българите да видят колко са лоши,жестоки американците и да прегърнат с разтворени ръце "братята освободители"-това е от спомените на Министъра на Външните работи на Англия по това време. Много показателен е факта че при всеки коментар който казва истината за руските окупатори веднага изпълзяват и почват да дращат по форумите путинофилските тролове. Колко ли им плащат?дали е в рубли или евро? Кой да ти каже?

Kъм статия Калин Терзийски: Освободители-поробители

2019-09-07 20:11:13Още едно доказателство-Русия е исторически враг на България.

Kъм статия Император Александър Трети: Българите не ни послушаха, действаха тихомълком

2019-09-03 19:58:54Ако толкова много е загрижен за Земята да слезе от частния си реактивен самолет който ползва почти непрекъснато или да се откаже от огромната си яхта с която преди време обикаляше Италианските брегове само с него и екипажа и на борда. Аман от лицемери.

Kъм статия Леонардо ди Каприо дарява 5 милиона долара за борба с пожарите в Амазония

2019-08-07 13:10:17По времето на нелегитмния президент Бари Сотеро(Обама)- мюсюлманин и надъхан от родители и приятели комунист,да не кажа и нещо по отношение сексуалната му особеност, в САЩ е имало 24 масови стрелби и убийства срещу 4 при Тръмп.,съответно с 236 убити и 257 ранени и при Тръмп-83 убити и 513 ранени. Това обаче не се споменава от левите медии и продължават обвиненията в подбуждане към убийства и расизъм независимо че последния стрелец в Охайо е привърженик на демократите ,участник в уличните побойща на т.н. Антифа. привърженик на една ненормалница кандидат за президент. Колкото до расизма,достатъчно е да се чуят изказванията на 4 -те дами от т.н. Squd за да разбере кои са расисти в Америка и кои не.

Kъм статия Обама за Тръмп: Американци, не гласувайте за хора, които залагат на омразата

2019-07-29 13:01:42Г-н Бабафинго, демократите в САЩ разрешиха в т.н. заведения за правене на аборт той да се извършва по всяко време на бременността,включително и в третия триместър,което си е живо убийство на вече оформено бебе.Освен това ако майката не го иска новороденото мже да го остави да умре,защото тези уж клиники му продават доста скъпо органите на разни изследователски институти. Организации финансирани от този престъпник искат да се премахнат границите на САЩ както и граничната полиция. Идеята е да се подмени състава на населението като нивото на белите американци да е под 30% по думите на Джо Байден вицепрезидент на Обама и сега кандидат за президент. В цяла САЩ расовото разделение финансирано от Сорос никога не е било толкова силно изразено както сега. Има колежи в които изгониха белите професори, както и има дни в които не разрешават на бели студенти да идват на лекции (Berkeley-CA) Така че преди да напишеш коментара си поне прочети нещо за реалното състояние на обществото в САЩ.

Kъм статия Що е то 'соросоид'? И кому пречи той в България?

2019-07-28 23:35:11Защо не напише г-на малко повече за биографията на Джордж Сорос,за периода му като 14 годишен помощник чиновник в нациските концентационни лагери където е участвал в присвояването на имотите на затворниците еврей, или за идейте му за глобално общество,без граници,с една валута с една група "богоизбрани" управляващи света и всички останали плебеи работещи за тях. Или например за финасирането на организациите в САЩ за безплатни аборти до деня на раждането. Или например за идеята да се отворят границите на държавите и да се направи етническо подменяне на популацията в тях с цел да се унищожи идентичността на държавата,или например финансирането на организации за расово разделение и противопоставяне на отделните групи в обществото. Който си мисли че Сорос е борец срещу комунизма е в дълбока заблуда. Сорос и финасираните от него демократи в Америка начело с мафиотския клан Клинтън се борят със всички средства да превърнат САЩ в едно социалистическо корупционно блато.

Kъм статия Що е то 'соросоид'? И кому пречи той в България?

2019-07-17 05:22:48До Ivo Ivanov 23-Уважаеми г-не, почти три години Тръмп настоява Конгреса да вземе решение и да промени имиграционния закон. Освен че е има много пролуки за нелегалните имигранти,но и самите представители на Демократическата партия,кметове ,шефката на Конгреса Нанси Пелоси дават съвет на нелегалните как да избегнат депортирането,което е престъпление. Никои не коментира че по времето на Обама бяха върнати в страните им повече от 3 милиона налегални и всичко това което Тръмп казва за нелегалните емигранти,за престъпността,трафик на наркотици ,трафик на хора всичко това са го казвали по официалните медии и Бил Клинтън и Обама и Хилари Клинтън. Даже самите лагери описани от някои демократи като концентрационни са правени по времето на Обама.Така че Тръмп не казва или не върши нищо ново,просто една държава има граници и закони и трябва да се спазват.Това е. Между другото депортират нелегални които са криминално проявени,така че и този вой на демократите е плач на празен гроб.

Kъм статия В САЩ започна акция срещу мигранти в десетки градове

2019-07-16 15:21:03Да си продължа коментара. Става дума за Александра Кортес и т.н. Green New Deal-жилищата според нея трябва да бъдат преустроенит.е. съборени по старите и направени нови енергоспестяващи и др. подобни глупости иначе след 12 година Земята ще загине в пламъци.Върха е обаче че иска безплатно здравеопазване,безплатни колежи,дом за всички като според нея сумата е около 90 Трилиона долара и даже CNN журналиста подскочи като я чу. Да оставим на страна и идеята за месечен минимум доход като забележете ще се дава и на хора които не искат да работят,не че са недъгави или болни,просто мразят работата Специално за тази 28 годишна барманка може да се пише много. Демократите ще продължат да се дърлят независимо от изказванията на Тръмп. Защото тези които стоят зад Александра и другите три дами смятата че шефката на Конгреса Нанси Пелоси както и другите демократи около нея са прекалено консервтивни и всичко трябва да се смени. Т.е. Нова революция,отворени граници всичко безплатно,и т.н.и т.н

Kъм статия 'Отивайте там, откъдето сте дошли!' - Тръмп в расистки скандал с 4 жени в Конгреса

2019-07-16 15:09:48Колкото и да раздухват исорията с тръмп политически коректините телевизии той е напълно прав. Тия три мюсюлманки не спряха да обвиняват САЩ за каво ли не,не специално Тръмп,а въобще САЩ. Едната от тях дошла от Сомалия,женена за брат си за да може да влезе в САЩ,избрана от сомалийските емигранти вкарани от Обама,по сведения на печта по-вече от 80 000 има наглостта да каже че терористичния акт на 11.09.2000 не е терористична атака а просто един инцидент,както много по света,както и откритото демонстриране на подръжка на Ал Кайда,Хамас и други терористични организации. Другата от много чуствителните дами също мюсюлманка направо напсува Тръмп по време на изборите 2018 г нарече го mothrfucker.Въобще все хубавици. Върха обаче е дамата Александра Оказио Кортес-която хем е проста,хем устата,те затова я сложиха да плямпа като празна тенекия. според нея до 12 год трябва да спрем всички коли на бензин и дизел,самлетите,камионите всичко което е на петролни продукти.

Kъм статия 'Отивайте там, откъдето сте дошли!' - Тръмп в расистки скандал с 4 жени в Конгреса

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.