ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

foreigner66

създаден на 2023-05-20 01:08:37
Всички ваши коментари (90)
Дата Коментар
Страници
2024-02-21 10:22:45Уважение за всички такива хора макар и малко останали по света. Съгласен съм със сър Уинстън Чурчил " Всички велики неща са прости и много от тях могат да бъдат изказани с по една дума: Свобода, Справедливост, Чест, Дълг, Милост и Надежда"

Kъм статия Ветеранът от ВСУ Олексий Притула: Цял живот съм говорил на руски, сега за мен това е езикът на кацапите

2024-02-20 23:57:04Не е само България ами от цялото НАТО само САЩ са горе-долу готови за военен конфликт. От няколко месеца слушаме как 500 милионния ЕС на практика няма армии и боеприпаси!? Години наред се разоръжаваха и утилизираха годни боеприпаси идиотите за да разберем накрая как всъщност целия ЕС няма армии и се разчита на САЩ да ни пази. Е, сега щатите не са във формулата, искаме бюрократите и политиците във ЕС, да ни обяснят как ще я караме когато утре онези психопати от север ни почукат на вратата.

Kъм статия България е напът да стане за посмешище в НАТО

2024-02-17 00:15:37Даам,като гледам тука жалкарите с екзотични никове и техните словоизлияния, си мисля оня от горе да ни на помощ, ако някой посегне на Родината ни.

Kъм статия Екскомандирът на Азов Жорин: Посякохме над 4000 руснаци в Авдеевка, прииждат на талази

2024-02-16 00:51:50Ако свободните държави не заявят всички твърдо подкрепата си за Украйна, силно се съмнявам,че тя ще се справи сама. Тактическите отстъпления са хубаво нещо, но лошото е,че ресурсът е на изчерпване особенно в Запорожка област. Хората са уморени от двете години интензивни бойни действия а врагът има възможности, персонал и техника. С такова неглижиране и всеки за себе си са изтървали Хитлер и ВСВ. Това имах предвид с поста си по-долу.

Kъм статия Руснаците настъпват в съотношение 7:1 към Авдиивка, скупчват още по-голяма армия на Ореховското направление

2024-02-15 23:47:38Ако и това не притеснява европейските и американските бюрократи, значи догодина и ние и те ще пеем отново "Вместе весело шагать по просторам". Някой беше казал, "човек се учи от грешките си", но се вижда, че политиците май не са човеци.

Kъм статия Руснаците настъпват в съотношение 7:1 към Авдиивка, скупчват още по-голяма армия на Ореховското направление

2024-02-13 08:59:29Има и друг вариант, златните очилца продължават да си взимат тлъстите комисионни от матушката и след 10 години всички в Европа говорим руски. :) За нас няма да е проблем ние си го знаем и като гледам някой от коментиращите тук, не сме го забравили :)

Kъм статия Европа се нуждае от 10 години, за да стане готова да се отбранява

2024-02-07 19:30:16Незнам дали ще има нещо интересно и ново в интервюто,но гледната точка на батюшката я знаем. Тяхната истина в момента гори на 2000 км фронт и така ще бъде докато запада не разбере,че с Русия,който и да дойде преговори не се правят. Дават милиарди за такива като този журналист, защото за тях интелигенцията не е ценна, ценни са полуграмотните маси от всякакви народности,които лесно се водят за носа. Тъй като те не са малко/виждаме дори и тук в нашата малка коментираща общност/следващото поколение ще се изправи пред огромни социални,икономически и политически проблеми.

Kъм статия 'Нашата истина е свята'. Защо интервюто на Тъкър Карлсън с Путин предизвика такова вълнение в медиите

2024-01-31 18:59:34Не ни оправи за "800 дни" ама ние го оправихме за 800 години. :)

Kъм статия МС ще изплати 1,6 млн. евро на Сакскобургготски и сестра му за мораториума върху царските имоти

2024-01-28 17:21:28Явно западните държави още не могат да разберат какво става или не искат. Ако Путин искаше тази война да завърши с преговори нямаше да я започне. Всичко започна с искането НАТО да се върне на границите от 97-ма, което всеки мужик знае, че е невъзможно както и, че не може да се превземе 40 милионна държава за три дни. Но те започнаха, защото държавата им не може да съществува без конфликти,просто това е вкопано там с ГРУ, ФСБ и т.н и т.н. До преговори ще се стигне когато фракцията Путин пък и всички големи и малки диктатори разберат, че свободния свят няма да се откаже да помага на жертвите на подобни кървави агресии.

Kъм статия Войната в Украйна не може да се реши на фронта

2024-01-26 19:40:17Митрофанова е част от пропагандната машина на Русия и активноста и в това отношение е разбираема. Проблемът си е лично наш как ще отговорим на подобна провокация и колко хора в България искат да се освободят от миналото. А Русия никога няма да се промени, дори и "надежда" няма. :)) Силно се съмнявам,че човекът, който разпали една такава война и е на върха на държава на която мотото и е да разрушава и убива без значение кой, ще остави някой да му се бърка. Всичко там не е това което е. :)

Kъм статия Кремъл ''разобличи'' ДСБ: Яростни русофоби, маниаци, подли, прозападно ориентирани

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.