ПРОФИЛ

Рейтинг
1005
точки при гласуване
1

foreigner66

създаден на 2023-05-20 01:08:37
Всички ваши коментари (146)
Дата Коментар
Страници
2024-07-10 00:17:31Абе оставете го тоз пишман бизнесмен-политик :))), помислете за хорицата гласували за него. Какво ще ги праим тях, раийш. :)))) Били емигранти, бежанци от рая на земята, казват тука някой от коментиращите бил нисък процента на гласувалите. Ако е по-висок ще е различна политическата реалност. За мен 35% гласували си е съвсем представителна извадка т.е. очакван резултат при 60-70% ще е същия резултат. Просто явно не сме готови за свободен живот а време няма.

Kъм статия Депутати от листата на Величие искат НС да разследва Ивелин Михайлов за пране на пари

2024-07-08 17:01:14Настоящата война няма да приключи скоро. Батюшката в Кремъл няма намерение да спира след като е завзел Украйна и е дал милион жертви. Кабинетните "експерти" да се разходят малко ако не до Часив Яр то поне до Харков :)). Да видят разрушенията, да поговорят с хората пък после да дават ялови мнения и без това Украйна не може да бъде член по време на военен конфликт със съседна държава.

Kъм статия Политолози призовават НАТО да не кани Украйна за членство в Алианса

2024-07-08 13:41:52Сигурен съм, че всичко това един ден, рано или късно ще се плаща и от бащицата и от народа му, който все още не е осъзнал какво го чака занапред. Тежки репарации с десетки години а затворите няма да ги побират тези, които са издавали заповеди да се атакуват мирни градове, да се убиват и изтезават цивилни, да се граби и разрушава кой каквото си иска.

Kъм статия ''Под развалините се чуват детски писъци'' - Русия удари с ракета най-голямата детска болница в Украйна

2024-07-05 18:02:55Тоест на раята не и трябва да знае кой, къде и как ѝ го слага. :))) Сами си направиха законите така,че никой не може да ги пипне,там "търговски тайни", "банкови тайни" . После като каже човек, че всички са мръсници и крадци се обиждат. Заради това си отиде каймака на България не, защото някой го подканва а именно заради такива, ей така уж маловажни събития.

Kъм статия ''Булгаргаз'' засекрети дълговете на Ахмед Доган за близо 40 млн. лв.

2024-07-05 10:53:08Надявам се след това изказване на руския цар на западните общества да им стане ясно, че мир няма да има скоро и тлъстите комисионни от матушката са в миналото. Искаме да видим как европейската икономика и ЕЦБ вземат под внимание новите реалности и налагат съответни мерки.

Kъм статия Путин отказа всяка възможност за преговори с Киев: Няма да прекратим огъня

2024-06-27 17:05:34Незнам за драконовите зъби и окопите, но Русия здраво се окопава от останалия свят за десетки години напред. Тази война няма да се забрави от поколенията и конфликтът между руснаците и останалите народи ще се задълбочава. Всички разбраха какво представлява Русия като държава и народът и, една паплач готова да коли, разрушава и умира със стотици на практика за нищо.

Kъм статия Кремъл праща мигранти да копаят окопи на фронта в Украйна

2024-06-25 20:42:04Случката и участниците изключително много напомнят дълбоката мексиканска провинция

Kъм статия Банда преби шофьор на пълен с туристи автобус край Луковит (видео)

2024-06-24 11:49:12Ако си млад, поназнайваш някой и друг език, имаш добра специалност и ти се работи..е тогава нямаш време, взимай си куфара и на път. Бъдещето в България е покрито с мъглата на нашите "политици" всички до един големи "патриоти", което доведе до повсеместна изостаналост от света във всички сфери.

Kъм статия Борисов пред президента: Няма как да се състави правителство. Съжалявам, отиваме на избори

2024-06-24 09:18:21Колкото си по-малък и незначителен, толкова егото ти е по-голямо. :))Това важи за всички бивши сателити на Сърбия.

Kъм статия Християн Мицкоски се закле като премиер на Северна Македония: Българският диктат няма да мине, докато съм на поста

2024-06-22 19:49:07По натурално-просташко заглавие, което изисква случката разбира се, скоро не съм чел !

Kъм статия Англичанин отиде да търси помощ в пловдивска болница, охраната го би и той умря

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.