ПРОФИЛ

Рейтинг
1133
точки при гласуване
1

Azazel

създаден на 2016-08-04 10:07:10
Всички ваши коментари (42)
Дата Коментар
Страници
2020-04-15 20:11:26До bls: аланколу, забравяш, че епидемията с Covid-19 не е спряла циркулирането на други болести и тези легла не са всичките празни, в очакване на заразените с коронавируса. Хората продължават да катастрофират, получават инсулти и инфаркти, да боледуват от рак и от всичко друго, както досега и болничните легла са изчислени спрямо данните за нуждите през предишните години. Сега, обаче, към тях изведнъж се появиха и болни от Covid-19, които - обърни внимание (!!!) не могат да лежат в интензивните отделения при другите пациенти, а трябва да са отделени, така че интензивните отделения могат или само да лекуват други болни или само болни от Covid-19... Ако можеш да сметнеш две и две, ще видиш какъв е проблема.

Kъм статия Изследването, финансирано от Бил Гейтс, промени прогнозата си за България: Пик след 5 дни, много по-малко жертви

2019-09-05 10:08:48председателят на парламентарната група на ГЕРБ явно не познава законите (нещо обичайно за председателите на парламентарната група и висшите кадри ГЕРБ), но Мая Манолова е длъжна според ЗАКОНА ЗА ГРАЖДАНСКАТА РЕГИСТРАЦИЯ да се регистрира по настоящ адрес там, където живее, а както знаем (и както г-жа Дариткова вероятно гласувала), още от 2015 г. Мая Манолова е Национален омбудсман на България и живее за постоянно в София, така че би било много странно адресната ѝ регистрация да е на друго място...

Kъм статия ГЕРБ: Манолова е обмисляла отдавна да е кандидат за кмет. Сменила е адресна регистрация преди 6 месеца

2019-08-29 15:41:46Истината е, преди около 30 години, преди промените, едни посредствени професори - донодници на ДС или наследници на тогавашни партийни величия, без чужди езици (с изключение на руски) и досег със световната наука, си отгледаха едни още по-посредствени кадри, които сега са по върховете на университети, преподават по старите, неактуални книги на своите професори, защото нямат капацитет да създадат нищо ново и са прекалено мързеливи, за да се запознаят със световната наука, и така потопиха българското висше образование в негов собствен времево-пространствен континиум, който е еднакво далеч от световната наука и от нуждите на пазара на труда. Качествените и амбициозни кандидат студенти са наясно с това и бягат през глава към западните университети, а останалото - плявата, не е достатъчно да запълни аудиториите.

Kъм статия Как катастрофира висшето образование в България

2019-08-25 09:30:22До rrr11: И, защо да е "левичарска" новината? Сигурно Сорос и неговите приятели - либерастките илюминати седят зад нея?... Не, просто, както винаги, разни лумпени по социалните мрежи са коментирали нещо, за което нямат необходимата информация и което е напълно извадено от контекст. А, контекстът, предаден от BBC, Le Parisien и други медии, отразявали срещата, е: Макрон е обяснявал нещо за масичката на Джонсън и му е казал, че става и за крака, след което Джонсън на шега си ги е качил за секунда, двама са се засмели и са продължили по същество. Така, че единствената фалшива новина тук е жалкият ти, скалъпен опит да измислиш как да оправдаеш Джонсън, без и ти да имаш идея какво наистина е станало...

Kъм статия На село ли е раснал? Джонсън вдигна крак върху масичка пред Макрон в Елисейския дворец

2019-06-05 13:16:41Кобрата ли я е набарал?

Kъм статия Майли Сайръс с агресивно обръщение към феновете, след като един я сграбчи и целуна на улицата

2019-05-06 14:40:25Така де, какви са тези кощунства - хората да имат права?!?! Права има само властелинът на Кремъл, хората имат само задължения - да му се кланят, да го славославят, да му принасят в жертва доходите и живота си! Половината българи знаят това и го изпълняват. Другата половина..., те са соросоиди и джендъри!

Kъм статия Русия може да напусне конвенцията по правата на човека

2019-04-16 09:54:38Най-обикновена кариеристка и момиченце на тати с големите връзки. Явно длъжността във фонда ѝ е връзки с клиенти, което си е малко като вид кол център, така че не е никакъв финансов "експерт" или нещо подобно. Това не ѝ пречи, разбира се, да има някакви качества, просто на тези тъпи въпроси нямаше как да ги демонстрира. Но, без да съм ѝ адвокат, бих я защитил в това, че не знае кой е британският министър на финансите - там просто не се казва "министър на финансите", а "Chancellor of the Exchequer" и, ако гологлавият рапон я беше попитал кой е такъв, най-вероятно момичето щеше да се сети.

Kъм статия Кое е това момиче? Третата в листата на БСП се пробвала и при Слави Трифонов

2018-11-23 10:17:42Може, ама няма съюзници. Ако имаше, отдавна щеше да го е направила.

Kъм статия Русия може да разположи ракети на територията на свои съюзници

2018-11-07 13:33:57Да им имаме проблемите...

Kъм статия Как гласуваха 37 американски щата в референдуми за абортите, марихуаната и Десетте Божи заповеди

2018-10-12 11:59:03Волен, че е невменяем, спор няма и по отношение на него нищо не може да се направи. Но това, което можем да направим, е всички дружно да бойкотираме този ресторант, щом така грубо нарушават забраната за тютюнопушене и Волен е по-важен за тях от останалите клиенти. Нека само Волен и шепата му сподвижници да продължат да ходят там, пък да видим ресторанта още колко време ще просъществува с всичко на всичко 3-4-ма неуравновесени клиенти.

Kъм статия Волен Сидеров пак вдигнал скандал в известен столичен ресторант

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.