ПРОФИЛ

Рейтинг
1133
точки при гласуване
1

Azazel

създаден на 2016-08-04 10:07:10
Всички ваши коментари (38)
Дата Коментар
Страници
2019-06-05 13:16:41Кобрата ли я е набарал?

Kъм статия Майли Сайръс с агресивно обръщение към феновете, след като един я сграбчи и целуна на улицата

2019-05-06 14:40:25Така де, какви са тези кощунства - хората да имат права?!?! Права има само властелинът на Кремъл, хората имат само задължения - да му се кланят, да го славославят, да му принасят в жертва доходите и живота си! Половината българи знаят това и го изпълняват. Другата половина..., те са соросоиди и джендъри!

Kъм статия Русия може да напусне конвенцията по правата на човека

2019-04-16 09:54:38Най-обикновена кариеристка и момиченце на тати с големите връзки. Явно длъжността във фонда ѝ е връзки с клиенти, което си е малко като вид кол център, така че не е никакъв финансов "експерт" или нещо подобно. Това не ѝ пречи, разбира се, да има някакви качества, просто на тези тъпи въпроси нямаше как да ги демонстрира. Но, без да съм ѝ адвокат, бих я защитил в това, че не знае кой е британският министър на финансите - там просто не се казва "министър на финансите", а "Chancellor of the Exchequer" и, ако гологлавият рапон я беше попитал кой е такъв, най-вероятно момичето щеше да се сети.

Kъм статия Кое е това момиче? Третата в листата на БСП се пробвала и при Слави Трифонов

2018-11-23 10:17:42Може, ама няма съюзници. Ако имаше, отдавна щеше да го е направила.

Kъм статия Русия може да разположи ракети на територията на свои съюзници

2018-11-07 13:33:57Да им имаме проблемите...

Kъм статия Как гласуваха 37 американски щата в референдуми за абортите, марихуаната и Десетте Божи заповеди

2018-10-12 11:59:03Волен, че е невменяем, спор няма и по отношение на него нищо не може да се направи. Но това, което можем да направим, е всички дружно да бойкотираме този ресторант, щом така грубо нарушават забраната за тютюнопушене и Волен е по-важен за тях от останалите клиенти. Нека само Волен и шепата му сподвижници да продължат да ходят там, пък да видим ресторанта още колко време ще просъществува с всичко на всичко 3-4-ма неуравновесени клиенти.

Kъм статия Волен Сидеров пак вдигнал скандал в известен столичен ресторант

2018-09-07 18:06:54Иван Калинов, заработваш ли, като пишеш подобни измишльотини, на които едва ли и най-тъпите русофили се връзват, или майка ти много те е изпускала по глава, като си бил малък?

Kъм статия САЩ, Канада, Франция и Германия подкрепиха обвиненията срещу Русия за Новичок

2018-08-25 15:14:22До Стефан: TED е световна поредица от конференции, създадена, за да популяризира „идеи, ценни за разпространяване". Принципно, всеки би могъл да участва, стига да предложи идея за презентация, която да отговаря на мисията на конференцията и, съответно - да бъде селектиран от организаторите. В България също са организирани и продължават да се организират различни TED събития - TEDxBG, TEDxSofia, TEDxNBU и др.

Kъм статия СУ е дупка, в която загубих 4 години от живота си

2018-08-25 14:27:16Специално за Масови комуникации в СУ, всичко, което го казва авторът, съм го чувал и от куп други студенти и докторанти там. Но не трябва да се правят генерални заключения, че щом там е така, навсякъде в България е така. Всички описани проблеми не съществуват в същата специалност в Американския университет в Благоевград и в НБУ - и на двете места няма никакви проблеми с администрацията, и в двата университета биха уволнили на секундата преподавател, който принуждава студентите да купуват неговите книги и не признава друга литература, както и на двете места преподавателите са длъжни и се справят чудесно с онлайн системите, Power Point и всичко останало. Просто, човек трябва да си прави труда малко да проучи университетите, преподавателите и всичко останало, преди да реши къде да се запише и да не се осланя само на стара слава.

Kъм статия СУ е дупка, в която загубих 4 години от живота си

2018-08-16 13:38:53Уважаеми SC, Ню Йорк Таймс и СНН не са издействали нищо, Инфо Уорс сам си издейства негови канали да бъдат свалени от повечето социални мрежи и медии, заради постоянно нарушаване на правилата им - с речи на омразата и подстрекателство към насилие. И щях някак да те разбера да говориш така пламенно в защита на про–Тръмпската "Фокс", ама да защитаваш сайт, който разпространява "новини", като например това, че на Луната отдавна имало човешки бази и там водили децата, които били отвличани на Земята...., излагаш се просто...

Kъм статия Безпрецедентно: Стотици американски вестници срещу Тръмп. Сравниха го със Сталин

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.