ПРОФИЛ

Рейтинг
5501
точки при гласуване
5

ордер

създаден на 2016-04-20 12:46:51
Всички ваши коментари (507)
Дата Коментар
Страници
2018-03-14 18:57:28 РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Бля, бля....ако бяха руснаците щяха да очистят боклука с английска отрова, а не да се злепоставят!!!! По вероятно е обратното руски средства и злепоставяне на Русия от което ще последва търсеният ефект ....БОЙКОТ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ И ВЛИЯНИЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!! Има сигурно и стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие и то „РУСКО“!!!!!!, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Прилича повече на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST????!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!! Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Съветът за сигурност на ООН се събира спешно заради отравянето на бившия шпионин

2018-03-14 18:41:00Бля, бля....ако бяха руснаците щяха да очистят боклука с английска отрова, а не да се злепоставят!!!! По вероятно е обратното руски средства и злепоставяне на Русия от което ще последва търсеният ефект ....БОЙКОТ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ И ВЛИЯНИЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!!!!

Kъм статия Един от създателите на "Новичок": Само Русия може да стои зад отравянето на шпионина

2018-03-14 04:43:15РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното по футбол в Русия. Прилича повече на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST????????????????????!!!!!!!!!! Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Отравянето на бившия шпионин прилича на руска работа, обяви Тръмп

2018-03-13 22:36:41РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното. Прилича на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST???? Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Москва няма да отговори на ултиматума на Лондон, иска образци от отровата

2018-03-13 22:28:29РУСИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!! Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното. Прилича на ПРОВОКАЦИЯ или на нещо криминално. CUI PRODEST???? Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СКАНДАЛ!!!!!!

Kъм статия Захарова: Лондон е столица на ядрена държава, не трябва да плаши Русия

2018-03-13 17:36:58ПРЕПИСАНО:................................................................................ "Има сигурно стотици начини да се премахне човек без да се предизвикват подозрения. Може например да му падне керемида на главата или да го блъсне кола. Но всичко е направено точно обратното. Използва се химическо оръжие, което не може да не бъде открито и при всички положения ще засегне и други хора. Струва ми се че всичко е направено специално с цел да останат повече следи и да се вдигне колкото се може повече шум. Освен това всичко това се случва преди изборите в Русия и преди световното. Прилича на провокация или на нещо криминално. Cui prodest? Никой не иска да зададе този въпрос, защото тогава става ясно че Русия е единствената която няма никаква полза от този скандал."

Kъм статия Случаят със Скрипал може да отприщи война между специалните служби

2018-03-13 15:58:05Не бе АНГЛИЧАНИТЕ ПРОСТО ТЪРСЯТ ПОВОД ДА БОЙКОТИРАТ СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ!!!!

Kъм статия Кой посегна на Сергей Скрипал според британските медии

2018-03-13 15:55:28Сигур Тея са извършителите... Следите остават...

Kъм статия Двама полицаи приети в болница, след като отишли на мястото на инцидента с руския шпионин

2018-03-13 15:47:16Логично е, че ако руснаците искат да го убият са можели да го сторят още като е бил в затвора в Русия или пък ако са искали да го убият в Англия то ЩЯХА ДА ГО УБИЯТ С АНГЛИЙСКИ ГАЗ.....иначе ми звучи обратното, УБИЙЦИ АНГЛИЧАНИ С РУСКИ ГАЗ!!!!! А и англичаните имат интерес и повод щото търсят начин да бойкотират световното по футбол в Русия!!!!

Kъм статия Тереза Мей с ултиматум към Путин: чака до полунощ обяснение за отровения шпионин

2018-03-11 14:13:20ОБЩ ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕТО ОТ бай ГИНКО!!!!

Kъм статия ДБГ замразява членството си в РБ, иска оставката на Борисов и предсрочни избори

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.