ПРОФИЛ

Рейтинг
6105
точки при гласуване
6

ордер

създаден на 2016-04-20 12:46:51
Всички ваши коментари (594)
Дата Коментар
Страници
2018-10-06 16:17:55Време е за обединение ВСИЧКИ СРЕЩУ БАЙХУЙЯ....иначе БАЙЯХУЙЯ ще е вечен!!!!!

Kъм статия Майка на дете с увреждания: Борисов да застане като мъж срещу нас

2018-10-04 22:02:16САЩ е най-агресивната страна в човешката история.... Вижте пълния списък на войните и интервенциите на САЩ.... Д-р Золтан Гросман разравя архивите, за да събере най-пълния списък на американските военни операции...... http://www.glasove.com/categories/komentari/news/pylen-spisyk-na-vojnite-i-intervenciite-osyshtestveni-ot-sasht Западната пропаганда вече няколко столетия ни уверява, че най-агресивната страна е Русия, макар фактите да говорят за точно обратното. Достатъчно е просто да се поровим в архивите, да възстановим хронологията на събитията и да анализираме данните. Сигурен съм, че анализът на всяка американска военна агресия ще даде на изследователя огромен брой интересни изводи. Малко вероятно е този анализ да достигне до широк кръг читатели, които са уверени в най-миролюбивия характер на така наречената „западна демокрация“.

Kъм статия САЩ разработват биологически оръжия в лаборатория в Грузия, твърди Москва

2018-10-04 21:57:55Ясноооо ...наглосакска кибер атака!!!! Уплашиха се!

Kъм статия Руски прокурор по случая със Скрипал загина в катастрофа на частен хеликоптер

2018-10-04 19:37:39САЩ е най-агресивната страна в човешката история.... Вижте пълния списък на войните и интервенциите на САЩ.... Д-р Золтан Гросман разравя архивите, за да събере най-пълния списък на американските военни операции...... http://www.glasove.com/categories/komentari/news/pylen-spisyk-na-vojnite-i-intervenciite-osyshtestveni-ot-sasht Западната пропаганда вече няколко столетия ни уверява, че най-агресивната страна е Русия, макар фактите да говорят за точно обратното. Достатъчно е просто да се поровим в архивите, да възстановим хронологията на събитията и да анализираме данните. Сигурен съм, че анализът на всяка американска военна агресия ще даде на изследователя огромен брой интересни изводи. Малко вероятно е този анализ да достигне до широк кръг читатели, които са уверени в най-миролюбивия характер на така наречената „западна демокрация“.

Kъм статия Хакерската атака в Холандия доказва, че Русия стои зад отравянето на Скрипал, обяви Лондон

2018-10-04 19:36:23САЩ е най-агресивната страна в човешката история.... Вижте пълния списък на войните и интервенциите на САЩ.... Д-р Золтан Гросман разравя архивите, за да събере най-пълния списък на американските военни операции...... http://www.glasove.com/categories/komentari/news/pylen-spisyk-na-vojnite-i-intervenciite-osyshtestveni-ot-sasht Западната пропаганда вече няколко столетия ни уверява, че най-агресивната страна е Русия, макар фактите да говорят за точно обратното. Достатъчно е просто да се поровим в архивите, да възстановим хронологията на събитията и да анализираме данните. Сигурен съм, че анализът на всяка американска военна агресия ще даде на изследователя огромен брой интересни изводи. Малко вероятно е този анализ да достигне до широк кръг читатели, които са уверени в най-миролюбивия характер на така наречената „западна демокрация“.

Kъм статия САЩ повдигат обвинения срещу седем руски агенти за хакерски атаки срещу антидопингови агенции

2018-10-03 14:08:45 Ураааа....идва Радко отвертката!!!!

Kъм статия Правителството налива нови 3 млн. за подслушване

2018-10-03 14:07:51Ураааа....идва Радко освиркаха!!!!

Kъм статия Правителството налива нови 3 млн. за подслушване

2018-10-03 12:32:43СЛУЧАЙНИК, И ТОЯ ПЕЗЕВЕНК СИ Е СЛУЧАЙНИК КАТ СИЧКИТЕ ГЕЙБЕРИ ВОГЛАВЕ СЪС СВЕТИНЯ МУ!!!!!

Kъм статия Борисов лично настоявал за спиране на поръчката за оптимизация в МВР

2018-10-02 11:42:17Туй НИЩО явно не може да спи от страх от Президента....

Kъм статия Борисов ядосан, че го питат за Радев, а не за спортна зала

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.