ПРОФИЛ

Рейтинг
7013
точки при гласуване
7

ордер

създаден на 2016-04-20 12:46:51
Всички ваши коментари (672)
Дата Коментар
Страници
2018-11-26 19:14:43А имаме си пионер по сладките апартаменти..... Тъщовника ЦВИНОКИО има даже шест!!!!! „България след 100 години. Равно тракийско поле с надгробни могили. Учителка обяснява на ученици дошли на организирано посещение: - Тук ученици са погребани нашите Първи ръководители. В първата могила ученици е погребан нашият Вожд и лидер на Партията Бойко Борисов. Поназнайващ ученик оглежда всички табелки по могилите и пита: - Другарко, къде е могилката на др. Цветан Цветанов? Учителката (историчка) му се сопва: - Не си внимавал много в час. Другаря Цв.Цв. има даже 6 /шест/, ама те се водят на името на тъщата му.”

Kъм статия Хакери атакували сайта на БСП

2018-11-26 18:17:36(Генерал Тодор Бояджиев ....... „В този скандал (избора на Тръмп) се премълчават много факти. В ЦРУ същества мощна структура, която работи в областта на кибершпионажа. В това управление има специален отдел, който може да имитира почерка на хакери, работещи в различни краища на света. ЦРУ е в състояние да провежда мероприятия копирайки тези почерци и да възлага вината за стореното върху тях.”................. ........... А дали и ЦВИНОКИО няма такива служби, след като има оплаквания и в България за външна хакерска намеса, нали често прескача за инструктаж!!!!!!)

Kъм статия Хакери атакували сайта на БСП

2018-11-26 14:38:07Еееех Слави и сценаритчета......И ти някой си тошко…… Тая енергия народна поне част да бехте насочили към опозицията и ефект и файда можеше да има, а вие плюехте и я осмивахте повече от управляващите, смеехте се и злобеехте и на Нинова и на Президента особено, а за капак сега станахте за ташак и се оказахте в поза ТЕЛЯК на властимащите. Уж умни, а не разбрахте, че е нужно обединение: ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРП иначе ще бъдете отстрелвани по единично и байхУЙя ще бъде вечен. Правехте се, че не виждате, че единственият който може с малко помощ да гътне тиквата е Нинова. Лоша добра само тя с малко помощ може да го направи. Непрекъснато повтаряте за референдума, за гласувалите три и половина милиона българи, но не вденахте ли, не се ли замислихте, че болшинството не са гласували за така поставените въпроси, защото въпросите не бяха реално изпълними, а и явно не бяха подбрани правилно, А ГЛАСУВАХА ПРОСТО СРЕЩУ ШАЙКАТА ГЕРБ. И пак повтарям, малко от тази енергия да бяхте насочили към опозицията полза щеше да има, а сега подсмърчайте, защото тази народна маса вече ви смята за поредната патерица на байхУЙя!!!!! И плюйте още против президента, но не можете да му се качите и на малкият пръст, мноого, мноого далеч сте от него!!!!

Kъм статия Зад кулисите на 'Шоуто на Слави' след интервютата (видео)

2018-11-25 12:37:36Еех Слави и сценаритчета...... Тая енергия народна поне част да бехте насочили към опозицията и ефект и файда можеше да има, а вие плюехте и я осмивахте повече от управляващите, смеехте се и злобеехте и на Нинова и на Президента особено, а за капак сега станахте за ташак и се оказахте в поза теляк на властимащите. Уж умни, а не разбрахте, че е нужно обединение: всички срещу ГЕРП иначе ще бъдете отстрелвани по единично и байхУЙя ще бъде вечен. Правехте се, че не виждате, че единственият който може с малко помощ да гътне тиквата е Нинова. Лоша добра само тя с малко помощ може да го направи. Непрекъснато повтаряте за референдума, за гласувалите три и половина българи, но не вденахте ли, не се ли замислихте, че болшинството не са гласували за така поставените въпроси, защото въпросите не бяха реално изпълними, а и явно не бяха подбрани правилно, А ГЛАСУВАХА ПРОСТО СРЕЩУ ШАЙКАТА ГЕРБ. И пак повтарям, малко от тази енергия да бяхте насочили към опозицията полза щеше да има, а сега подсмърчайте, защото тази народна маса вече ви смята за поредната патерица на байхУЙя!!!!! И плюйте още против президента, но не можете да му се качите и на малкият пръст, мноого, мноого далеч сте от него!!!!

Kъм статия Мая Манолова към Слави Трифонов: Аз съм по-добра като омбудсман, отколкото като политик, Вие - като водещ, не като журналист

2018-11-25 03:01:10Е сега разбраха ли защо не дойде Президента!!!! Тая енергия народна поне част да беха насочили към опозицията и ефект и файда можеше да има, а те плюеха и я осмиваха повече от управляващите, смееха се и злобееха и на Нинова и на Президента особено, а за капак сега станаха за ташак и се оказаха в поза теляк на властимащите. Уж умни, а не разбраха, че е нужно обединение: всички срещу ГЕРП иначе ще бъдат отстрелвани по единично и байхУЙя ще бъде вечен. Правеха се, че не виждат, че единственият който може с малко помощ да гътне тиквата е Нинова. Лоша добра само тя с малко помощ може да го направи.

Kъм статия Шоуто на Слави към Румен Радев: Може ли да има държавен глава, ако няма държава?

2018-11-24 21:33:28„В този скандал (избора на Тръмп) се премълчават много факти. В ЦРУ същества мощна структура, която работи в областта на кибершпионажа. В това управление има специален отдел, който може да имитира почерка на хакери, работещи в различни краища на света. ЦРУ е в състояние да провежда мероприятия копирайки тези почерци и да възлага вината за стореното върху тях. Но да се твърди, че Русия е спечелила изборите за Тръмп е глупаво. Това е пропагандистка операция.” Генерал Тодор Бояджиев. А дали и ЦВИНОКИО няма такива служби, нали често прескача за инструктаж!!!!!

Kъм статия Хакери блокираха сайтове на две министерства

2018-11-24 20:30:39Генерал Тодор Бояджиев...... „В този скандал (избора на Тръмп) се премълчават много факти. В ЦРУ същества мощна структура, която работи в областта на кибершпионажа. В това управление има специален отдел, който може да имитира почерка на хакери, работещи в различни краища на света. ЦРУ е в състояние да провежда мероприятия копирайки тези почерци и да възлага вината за стореното върху тях.

Kъм статия Възстановени са сайтовете на министерствата, свалени от хакери

2018-11-23 21:26:41Ясно и точно ....... https://www.segabg.com/touche/tush-36

Kъм статия Сценарист на Слави към журналистите: Има ли разлика дали ви плаща Пеевски или Прокопиев?

2018-11-23 21:24:09Ясно и точно казано!!!!° https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/sega-max960-nocrop-watermark-conditional/public/comix/cover-031.jpg?itok=jy5qeEOg

Kъм статия Сценарист на Слави към журналистите: Има ли разлика дали ви плаща Пеевски или Прокопиев?

2018-11-23 14:49:07Преписано ..... Георги Петков 23 ноем. 2018 | 09:58 нередност И аз мисля, че има много нагласени неща в този "инцидент" преди всичко в личността на Богдан Асенов, заснел клипа. Този индивид е известен хомосексуалист(ПЕДЕРАСЗ), замесен и в сенчести бизнес отношения с известни фигури, и е очевидно лесно управляем от силовите структури на властта. При положение, че единственото "доказателство" за инцидента са думите на това лице, мисля, че просто няма никакви доказателства. отговор

Kъм статия НСО като необходимост да обясниш всички конспирации

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.