ПРОФИЛ

Рейтинг
977
точки при гласуване
1

МБ

създаден на 2016-04-23 18:06:23
Всички ваши коментари (114)
Дата Коментар
Страници
2018-01-15 11:59:40"Най-много се подразних от края на речта на Туск: "С министър-председател, който би могъл да сплаши не един тракийски воин, ще се справите." Дали не трябва да тълкуваме думите на Туск като завоалираните прокоби на Ванга и Нострадамус, т.е., че ще дойде време когато, въпреки че Той "би могъл да сплаши не един тракийски воин", ние в крайна сметка ще се "справим" (разправим) с Него.

Kъм статия Из делниците на един луд (8-12 януари)

2018-01-09 15:25:53"Това, което предвижда планът за Пирин обаче не е развитие. То е заграбване, което ще облагодетелства единствено съмнителни предприемачи и свързаните с тях фирми" Така е, но не направи ли същото майка ви, Юлия Берберян - видна седесарка тогава, при управлението на Иван Костов, като придоби евтини терени в Борисовата градина за тенис кортове. Всичко това с благородната цел да подготвяте деца, бъдещи шампиони на РБг, но кортовете да бъдат ВАША собственост. К'во стана, доста шум се вдигна около вашата покупка тогава, да не би вие да подготвихте Г. Димитров?

Kъм статия Мануела Малеева: Наша ли е още тази България

2018-01-07 20:33:29Виктор, алфа, разбрахте за "машинката за минуси", нали! Беше и по зле, сега поне не пипат рейтинга, като нови тук ще си останете с по1000. Надявам се и привилегията с 10 (-) или(+) да бъде премахната.

Kъм статия Издирваният за клането в Нови Искър Росен Ангелов е открит мъртъв (обновена)

2018-01-07 20:21:09коко10, ако ти беше на тяхно място, и ако го беше срещнал жив, дали би направил опит да го закопчееш? Ще кажеш ДА щото така правят в Ю ЕС ЕЙ екшъните и щото си повлиян от тях, но всеки един полицай направо би го застрелял без Стой, не мърдай, горе ръцете и другите таам дивотии от филмите. Щото не му идва наум да се прави на екпън-герой, а единствено му се иска да се прибере жив при семейството си. Някои като теб са големи герои тук на клавиатурата!

Kъм статия Издирваният за клането в Нови Искър Росен Ангелов е открит мъртъв (обновена)

2018-01-07 14:23:25Вторачили са се в с. Луково на принципа, че не се знае от коя туфа ще излезе заек, а не че очакват точно от там да излезе заекът, но би трябвало да са сложили свои хора на близките жп гари в дефилето и най-вече там където маневрират товарните влакове. Това са местата откъдето най-лесно би могъл да се измъкне. Може и да го е направил вече, голяма преднина е имал във времето. Сега из цялата страна са поставени под наблюдение домовете на знайните му авери от цивилизацията и съкилийници от пандиза.

Kъм статия Страх и ужас в Искърското дефиле: Командоси, МВР и армия не могат да хванат легионера Росен

2018-01-07 13:54:50Не съм адвокат на МВР, каквито са всичките институции в милата ни татковина, такова е и то, особено в годините на соца, когато с як бой можеха да принудят невинен човечец да се признае за виновен, за да прикрият истинският виновник, ако той е да кажем синът на секретаря на градският комитет на Партията.

Kъм статия Нови Искър: нещо не се връзва…

2018-01-07 13:42:43 " На 02.01 МВР смята, че бащата е удушил всички..." Не "СМЯТА" така МВР, това не е тяхна грешка. След огледа са установили как е станало, не могат да объркат удушване с разстрел, но по свои съображения не са искали да оповестят как е станало.

Kъм статия Нови Искър: нещо не се връзва…

2018-01-07 13:37:30 Защо е Росен Ангелов: Защото се укрива. Има основание да се крие заради стари прегрешения, но би могъл да се обади, че не е той, да търси справедлив процес, адвокат и пр. Защото в леговището му откриха стрелбище където е тренирал, възможно е да са намерили връзка между куршумите с тези на местопрестъплението. Кети е убита при други обстоятелства, не като другите и следата води към нея, а тя е връзката с Р.А. Ако беше заради мъжът й (укриване на ДДС?), щяха да застрелят само него, и не в къщи, такава е практиката при разчистване на сметки при такъв ортаклък. Най-важното – Р.А. се крие се 7-8 години от хора и власт, живее с чувството на подгонено животно, мрази е всички хора, превърнал се е в абсолютен мизантроп, за което говори жестокото деяние. Не трябва да си голям профайлър за да стигнеш до заключението кой е най-вероятният убиец.

Kъм статия Нови Искър: нещо не се връзва…

2018-01-05 21:09:42Защо антрополог, не беше ли химик по образование?! Да, „Котешка люлка“, „Закуска за шампиони“... "Кланица 5" е най-добрата, освен другото и с много бъзици в нея... Но и "Затворникът"също, книгата започва така: Да, Килгор Траут отново е тук. Не можа да се оправи на свобода. Но това не е позорно. Много добри хора също не могат да се оправят, когато са на свобода (любим цитат ми беше, в много случаи можеше да го пробуташ в онова време).

Kъм статия Защо обичам Вонегът

2018-01-05 10:35:32А ако си "израстнал в София преди 2000-та", но да кажем някъде малко преди 2000-та, освен заблуден, си и зелен (млад-зелен), което все пак не е обидно, простено ти е.

Kъм статия Тръгва подписка Видин, Враца и Монтана да станат част от Румъния

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.