ПРОФИЛ

Рейтинг
977
точки при гласуване
1

МБ

създаден на 2016-04-23 18:06:23
Всички ваши коментари (136)
Дата Коментар
Страници
2018-03-12 19:32:22"С Пловдив ше има проблеми. гарантирам ти го. Със СтарЗагора също. " Нищо подобно, ако се откъснем от Европа, за нула време ще стигне до Видин и Силистра.

Kъм статия Ердоган: Кърджали е в нашите душевни граници

2018-03-06 13:34:00От брифинга на прокуратурата се изясни донякъде и за нас, читателите, как е извършено убийството. Ще има да пати д-р Димитров. Трябва да си търси добър (скъп) адвокат, който да му намали годините в пандиза и да приготви и други пари за съдиите, ако иска въобще да не лежи.

Kъм статия Д-р Димитров изпразнил пълнител по крадеца, не е имало неизбежна отбрана

2018-03-06 09:16:12"Този човек някога го представяха за честен и морален. Някога… Господин Иванов, понеже е възможно да си живеете още с представата за лична почтеност, та съм длъжен да ви кажа, че вие може би неусетно за вас, а може би не, сте станал ибрикчия на властта. Е, да, иначе нямаше да се задържите на поста след отпадането но РБ от съдружието. Но дали си заслужаваше?!" Така е, купиха го финикийците и него! Работят ни бавно и полека, заедно с него. Пример: Преди Нова година ни пробват с повшение цената на тока с 30% от м.Юни т.г. Той, който би трябвало да е контра вика - много е, по нашите разчети е 7-8%, най-много 10. Против сме, обаждат се немощно десните, като тях, от кумова срама - и червените, ние овцете си траем - има много време дотогава, може да нисе размине. Като дойде датата Ив. Иванов кандисва на 15% (уж преко сили - толкова, повече нищо не може да се направи, такива са новите разчети). Ние, овчедушните, мърморим, но преглъщаме увеличението - все пак не е с 30, а е с 15%. И така...

Kъм статия Из делниците на един луд (26 февруари – 2 март)

2018-03-05 14:01:01Много добро! Никой не може да подиграе тези, които заслужават да бъдатт подиграни така, както го прави Тони Филипов! Два пъти прочетох четивото. С кеф! Браво! Така сме ний от ПазарджИк! Калени сме като челик!

Kъм статия Из делниците на един луд (26 февруари – 2 март)

2018-03-05 11:57:23Викторе, той е лекар и знае как да се самонарани така, че да се окажее с недотам опасна рана. Ще има негова кръв по ножа, ама ако е трил отпечатъци и по дръжката няма такива, или има само негови или само на крадеца? Знаеш ли колко версии могат да тръгнат от тези три възможности с отпечатъците, а?!

Kъм статия Протести в Пловдив, София и Стара Загора в защита на лекаря, гръмнал Жоро Плъха

2018-03-05 11:39:38Доволен съм от това, че Франсис Макдорманд взе наградата заглавна женска роля. Перфектно е изградила образа на героинята си: пртиворечива - хем груба, цапната в устата; хем състрадателна, честна, справедлива и към тези, които са против нея. Благодатна роля, подобна беше и тази във Фарго. И там беше някаква странна птица - вечно сънена , бременна мърла, но когато се наложи да действа срещу лошите, се преобрази и показа и други качества.

Kъм статия Формата на водата взе Оскар за най-добър филм, Гари Олдман с първа статуетка

2018-03-05 11:13:18Ние не знаем как точно се е случило, но ако Плъха е застрелян в гръб, най-добрата версия от доктора трябва да е, че е подгонил крадеца и е стрелял напосоки за да го сплаши, но не се е целил в него. Оня е изчезнал в тъмното, той не го е следвал и се е прибрал. Не се е обадил веднага в полицията заради незаконното оръжие. Чак впоследствие, на сутринта е разбрал, че мангала е прострелян. Ако е дал версията, че Плъха е хвърлил нож срещу него и го е наранил (както медиите писаха), това звучи неправдоподобно и ще бере ядове. Само по филмите се мятат ножове и томахавки. Колкото повече влиза в подробности, ако не е така както го представя, толкова повече ще се оплита (ако си измисля)

Kъм статия Протести в Пловдив, София и Стара Загора в защита на лекаря, гръмнал Жоро Плъха

2018-03-05 09:29:09Може да направи движение, може да направи партия, но аз никога няма да гласувам за човек като Б. Димитров. Знае историята (това му помага да се изявява и като патриот), сладкодумен разказвач е (добри в това, и благодарение само на това, че могат да забаламосват с приказки, много мазници се изредиха да ни управляват). Преди години Димитров се изкара в публ. пространство за голям женкар, да не се изразя и с по-груби думи как той се похвали, мисля, че не е женен, няма семейство, деца?! Какво да очакваме от него, освен че на стари години иска да се сдобие с някаква слава, предвид занаята му, който го надъхва да търси начин и той да се нареди между управниците в историята на БГ. Аз бих гласувал за уравновесен, по-млад човек, показал вече безусловна отговорност пред пред семейство и граждани, а не за авантюрист като него, готов да се заиграе заедно със С. Трифонов.

Kъм статия Божидар Димитров учредява движението си, Калки в ръководството

2018-03-04 19:19:06Докторът може яко да загази - незаконно оръжие, превишил е правата си като го е използвал, не се обадил веднага след инцидента. За времето до идването на полицията може да е променил нещо на мястото на произшествието, възможно е да се е самонаранил, той е лекар, знае как да го направи, така че да не е опасно за него. Навярно разследването ссега тече в тази насока - да установи как се е случило всичко, а какво казва докторът си е само негова версия, може да се окаже, че не е точно така и това ще усложни още повече положението му.

Kъм статия И Слави Трифонов поиска свобода за лекаря, убил крадеца Жоро Плъха в дома си

2018-02-27 11:44:50 Чичолина 26.02 2018 в 22:18 - "...възрастните са уморени и угнетени, средната възраст са ангажирани с работа и деца (или поне това е извинението им), а младите гледат навън, мечтаят за пари без да работят, а а най-важното е да не отделят очи от телефона! Затова мисля, че няма кой да протестира и именно затова КОЙ е толкова могъщ у нас! " Всичко е режисирано, подхвърлят ни "хляб и зрелища", но не по много, за да не преядем и ни баламосват както си искат. И понеже обществото ни е разединено, тъпо и т. н., успяват. С хода за ЧЕЗ Б.Б. губи рейтинг от електората и за да дръпне малко нагоре, пак се заиграва с Белене, знаейки какви са нагласите на народонаселението по тая тема.

Kъм статия Из делниците на един луд (19-23 февруари)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.