ПРОФИЛ

Рейтинг
2109
точки при гласуване
2

Тролов

създаден на 2021-07-14 17:53:39
Всички ваши коментари (72)
Дата Коментар
Страници
2022-09-29 02:02:31До Propaganda: В грешка си, руснаците не пикаят газ, а доставят газ на Киро, той им плаща с нашите пари, а те му отчисляват комисионки. Резултатът от истеричното поведение на Киро ще се види още на 2 октомври. И после ще има поводи да развие още по голяма истерия и да похарчи доста пари по адвокати. Да се знае: ПП няма да имат и 40 депутати; до 2 месеца след това немалко от тях ще напуснат тази парламентарна група; до март ще започне разследване срещу Киро, а материалите ще бъдат предоставени от негови "особено близки"

Kъм статия Внезапната поява на Кирил Петков на предизборен дебат предизвика напускане на Сачева и Т. Дончев

2022-09-28 22:41:04Новината е, че ПП загубиха още 2% от подкрепящите ги и отблъснаха колебаещите се. А "Кирил Петков" вече ще стане нарицателно за напористо-нагъл посредственик

Kъм статия Внезапната поява на Кирил Петков на предизборен дебат предизвика напускане на Сачева и Т. Дончев

2022-09-28 21:19:51До ваксиниран: въпрос на математика, смятат се гласовете на групите в НС. Не мисля, че ПП или БСП са по малко свързани с руските интереси от Възраждане. Впрочем ПП+ДБ+БСП ще имат по малко от 80 депутати.

Kъм статия 2-ри октомври – неподозиран шанс за България

2022-09-28 20:19:41Щях да забравя, и без Президента не става

Kъм статия 2-ри октомври – неподозиран шанс за България

2022-09-28 19:57:21Много интересен анализ. Факт е, че има належаща нужда от промени в Конституцията. Дали Борисов ще схване, че има уникален шанс да нареди политическия пасианс за следващите 10 г.? Някой да му го прочете! И да му обясни, че без ДПС и без Възраждане не става. Иначе българите биха подкрепили само експертно правителство. Партиен кабинет ще бъде прогонен с камъни!

Kъм статия 2-ри октомври – неподозиран шанс за България

2022-09-03 19:28:33До двуличника Радев се е залепил със зелени ботуши основният виновник Кметът на общ.Карлово Кабаиванов. Този крадец е прибрал милиони, но никога не е чистил коритото на реката. Осъден е за кражба на европари, но седи и краде вече 20 г.с помощта на ГЕРБ! На ход е Кьовеши!

Kъм статия Президентът Радев пристигна в Карловско, пострадалите земеделци подават заявления за помощ от днес

2022-09-03 18:43:41Гешев трябва веднага да разследва колко милиони уж са похарчени за "почистване на коритото на Стряма" от кмета на Карлово от СДС, който стои там от 20 г.и даже веднъж беше осъден за крадене на еврофондове. Местните твърдят, че са откраднати милиони европари, но никога речните корита в общината не са чистени. Стряма за пореден път разнася и тежки отрови и химикали от Карловското сметище, което е собственост на фирма на Кмета Кабаиванов и на депутата от ГЕРБ Николай Петков. Мълчание!!!

Kъм статия № 3: ГЕРБ-СДС спира кампанията си в Пловдив област и в Карлово, ще помага на пострадалите

2022-08-22 23:10:56Гроздето е кисело, защото не може да го стигне... Лорер и Асен Василев първо я отразяха да не участва в реденето на листите, после не разрешиха да е водач, а накрая и татко Петко в паника, за да спаси Кики, след като Линда заплаши с развод, също я отряза. И горката Лена, с употребения парапет,нямаше друг вариант освен да представи прогонването си като собствено решение. През цялото време Кикито се криеше и си траеше като мишка!

Kъм статия Защо Лена Бориславова се отказа да е в листите на Промяната?

2022-08-09 16:03:34Ех Krasimir T.Georgiev, като не можеш да разбереш нещо, не обвинявай автора, а чети и мисли повече. Ако можеш де... Анализът е много добър, малко дълъг, но точен и сериозно аргументиран. Ясно е, че ПП трябва да вървят с ДБ. Друг начин за победа над ГЕРБ няма. Иначе Бойко с Възраждане и Янев ще направят правителство.

Kъм статия Напуснаха ли дясното ПП?

2022-07-24 02:03:08Свилендки лъже по задание на Нинова. БСП получиха мандата преди 6 дни и нищо не им пречеше да посочат кандидат-премиер, още повече,че и Свилендки си каза, че Асен Василев е кандидата.А Закона за КПКОНПИ тепърва трябваше да бъде обсъждан на 2 четения и гласуван в зала. Чак длед това НС трябваше да проведе процедура по избор на Председател на КПКОНПИ и пак да гласува. Т.е. след месец-два

Kъм статия 'Полудяха, като разбраха, че Рашков може да стане шеф на КПКОНПИ'

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.