ПРОФИЛ

Рейтинг
1560
точки при гласуване
1

Людмил Трифонов

създаден на 2017-08-07 17:36:38
Всички ваши коментари (5)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2018-11-08 22:04:42Вебер и Тимерманс, както и Юнкер, Туск, Меркел и ко са водещи фигури от агентурата на имперския финансов елит на САЩ, които налага на Европа с много пари и по съдебен ред либералните "ценности", довели до разпадане на европейското семейство, срив на раждаемостта, прием на емигранти и принудителна ислямизация за компенсиране на стремително нарастващия демографски дефицит. В средносрочен исторически план това води до отмиране на нациите и унищожаване на европейската цивилизация. "Популистите" се опитват да защитят Европа от такива ренегати като автора на горната бележка.

Kъм статия Станишев за водещия кандидат на ЕНП: Вебер иска да „строи мостове“ към Салвини в Италия и Качински в Полша

2018-11-08 21:47:18Раковите заболявания са една от проявите на невроинфекция, развиваща се в Главния мозък. Причинява се от "инфекциозен белтък". Инфектирането става както при Кожно-венерическите заболявания. От заболелите мозъчни тъкани се отделя протеин, който блокира антигенните детерминанти на раковите клетки и ги предпазва от директен контакт с антителата. Тогава започва развитието на туморите. Невроинфекцията е излечима с медикаментозна терапия - специфични антибиотици. Това води до каузална терапия без рискове от рецидиви. Профилактиката е 100 % надеждна. Струва около 20-30 лв/мес за 1 пациент.

Kъм статия Проф. Цилински: Всяка 8-ма жена страда от рак на гърдата

2018-01-26 09:32:00Конвенцията не е създадена основно за защита на жените, въпреки истеричните писъци и нагли лъжи на платените и заинтересовани индивиди. Жените и сега у нас са защитени с 5 (пет) закона, Конституцията и Кодекса на труда. Лъжите в тази насока са толкова подли, нелепи и злонамерени, че е неудобно човек да слиза до тяхното ниво за коментари и опровержения. Основната цел е толериране и фаворизиране на разврата и пороците и е скрита в море от благи приказки и уговорки. Това е една гавра с интелектуалните възможности на европейците.

Kъм статия В България настъпва фашизъм по повод Истанбулската конвенция

2018-01-26 09:19:47 Работата е там, уважаеми/а...?, че християните раждат деца и християнството не е заличило чрез демографски колапс етносите, които са го приели. А педерастията във всичките и форми не ражда деца и създава демографски вакум, който засмуква ислямски командоси, както сте вече наблюдавали този процес на Запад. След време тяхното мнозинство ще въведе неизбежно шериата и тогава такива като Вас...

Kъм статия Ако княз Борис беше провел допитване дали да се покръстим

2018-01-19 01:54:11Защо е това реване? Жените в България са защитени от насилие с 5 (пет) закона, Конституцията и Кодекса на труда. Те съдържат всички наказателни клаузи, предвидени в Конвенцията и още толкова. Тя не е създадена да дублира законите, а да въведе фаворизиране на секс-психопатите, вместо да се лекуват. Защото те не раждат и ако се увеличи влиянието им ще изчезнем по-бързо.

Kъм статия Близо 200 организации подкрепиха Истанбулската конвенция

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.