ПРОФИЛ

Рейтинг
1560
точки при гласуване
1

Людмил Трифонов

създаден на 2017-08-07 17:36:38
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2019-08-22 02:55:31Редакция, ама свържете се с младежа по-горе на фотоса и му кажете да си мълчи по въпроса, де. Става за резил. През последните 70 години в публичното пространство са се появили 34 000 000 такива глуповати академични приказки, а заболеваемостта и смъртността от рак се увеличават прогресиращо. Като допълнение на текста в следващия коментар - да вземе да прочете и някои популярни медицински бележки на адрес :https://www.facebook.com/notes/1768001650174980

Kъм статия Специалистът: Трите основни причини за развитие на рак на белия дроб са пушенето, пушенето и пак пушенето

2019-08-22 02:45:48Ама това са чиста проба ГЛУПОСТИ ! Ракът е резултат на заболяване на Централната нервна система. "Бавна" невроинфекция се развива в мозъчните структури. Тя произвежда токсини, които обвиват раковите клетки и ги предпазват от контакт с имунната защита. От така защитените ракови клетки се развива раков тумор. Същата невроинфекция предизвиква и депресиите. Пациентите се пристрастяват към тютюнопушене, защото никотинатите подобряват депресивните изживявания на пациентите. Затова в психиатричните клиники пациентите масово пушат тютюневи изделия. РАКЪТ и пристрастяването към ТЮТЮНОПУШЕНЕ се развиват паралелно, но нямат директна връзка помежду си.

Kъм статия Специалистът: Трите основни причини за развитие на рак на белия дроб са пушенето, пушенето и пак пушенето

2019-08-22 02:27:20Да не се правим умишлено на по-прости, отколкото сме си. У нас комунизъм нямаше. Имаше разни варианти на социализъм. Негативите на този социален режим са известни, но след като "на живо" се запознахме с неолиберализма започнахме да правим съпостявки и сравнения. И двете организации на обществото имат своите предимства и недостатъци. При "социализама" се фаворизираха "пролетариите". При либералите - педерасите и проститутките. При либералите се увеличава продуктивността на икономиката. При социализма здравеопазването, образованието и административното обслужване бяха безплатни за всички. При социализма имаше репресии и добра раждаемост. При либералите - цензура, политкоректност и демографски колапс...

Kъм статия Как се преодоляват 45 години комунизъм?

2019-08-22 01:45:27Натрапването на либералните "ценности" в САЩ и Европа започна около 1946-48 г. С тях се прави опит да се редуцира популацията и населението в световен мащаб до 200-300 млн. души - тълпа с ниско образование и болнави, подходящо пропагандно манипулирани за обслужване без проблеми на малък "богоизбран" елит в Глобална империя. Процесите се направляват от еврейското лоби в САЩ и основно от ционистката секта на Илюминатите и са в напреднала фаза, с демографски срив и организирано насочване на емигранти към САЩ и Европа. Тръмп е "популист" и разрушава глобализацията. Как именно евреите ще одобряват неговата политика?

Kъм статия Тръмп: Евреите, които гласуват за демократите, са неинформирани или нелоялни

2019-08-22 00:34:19От десетилетия вече медицината се опитва чрез интерпретация на статистически данни да прави медицинска наука. На медиците възможностите за математически анализ са повече от скромни. Захванат ли се с математика, получават се търговски реклами, журналистически сензации, умни докторати и професури, ама медицинска наука с математическа простотия не се прави. Време е в медицинските университети приема на студенти да става с оценките по математика от средните училища и през първите 4 семестъра да се полагат изпити по висша математика. За да се научат бъдещите лекари да мислят умствено.

Kъм статия Замърсеният въздух може да причини биполярно разстройство

2019-08-01 23:26:21Тютюнопушенето уврежда здравето, но точно раково заболяване то не може да предизвика. Ракът е една от проявите на невроинфекция, развиваща се в Централната нервна система. Засегнатите от нея неврони произвеждат защитен белтък, който ги предпазва от лизиране. Когато нивото на този защитен белтък в телесните течности достигне високи стойности, той може да защитава и ракови клетки и от тях нарастват тумори. Раково заболяване не може да се развие без наличието на тази невроинфекция. Тази невроинфекция предизвиква и депресия. За да притъпят депресивните изживявани, пациентите се пристрастяват към тютюнопушене. С помощта на никотинатите те временно подобряват психичния си статус. По такъв начин РАК и ДЕПРЕСИЯ се появяват практически едновременно, но те нямат никаква зависимост помежду си. Невроинфекцията е податлива на медикаментозно лечение, особено ефикасно като профилактика и като терапия в началния стадии на ракови заболявания. Виж и https://www.facebook.com/notes/1768001650174980

Kъм статия Как да се предпазим от рак на белия дроб

2019-07-16 22:20:51Прав е Тръмп. Прав е Орбан. Проблемът трябва да се реши със създаване на защитени зони за емигранти (бежанци) близо до засегнатите райони, в територии с население близко по бит, култура и религия до тях. Там да се осигури защита (вкл. въоръжена), битови условия, изхранване и професионално обучение от страните, причинили процесите на дестабилизация в региона и бежански потоци. За икономическата миграция да се осигурят помощи във вид на материални и финансови средства за страните на произход в размера на издръжката на емигрантите у нас, с условия за намаляване от техните служби на безработицата. Защо - в Европа и САЩ? Това е работа на ООН, а не да ни обяснява тяхната Агенция как да ги настаним в спалните си и да ги храним безплатно.

Kъм статия В САЩ започна акция срещу мигранти в десетки градове

2018-11-08 22:04:42Вебер и Тимерманс, както и Юнкер, Туск, Меркел и ко са водещи фигури от агентурата на имперския финансов елит на САЩ, които налага на Европа с много пари и по съдебен ред либералните "ценности", довели до разпадане на европейското семейство, срив на раждаемостта, прием на емигранти и принудителна ислямизация за компенсиране на стремително нарастващия демографски дефицит. В средносрочен исторически план това води до отмиране на нациите и унищожаване на европейската цивилизация. "Популистите" се опитват да защитят Европа от такива ренегати като автора на горната бележка.

Kъм статия Станишев за водещия кандидат на ЕНП: Вебер иска да „строи мостове“ към Салвини в Италия и Качински в Полша

2018-11-08 21:47:18Раковите заболявания са една от проявите на невроинфекция, развиваща се в Главния мозък. Причинява се от "инфекциозен белтък". Инфектирането става както при Кожно-венерическите заболявания. От заболелите мозъчни тъкани се отделя протеин, който блокира антигенните детерминанти на раковите клетки и ги предпазва от директен контакт с антителата. Тогава започва развитието на туморите. Невроинфекцията е излечима с медикаментозна терапия - специфични антибиотици. Това води до каузална терапия без рискове от рецидиви. Профилактиката е 100 % надеждна. Струва около 20-30 лв/мес за 1 пациент.

Kъм статия Проф. Цилински: Всяка 8-ма жена страда от рак на гърдата

2018-01-26 09:32:00Конвенцията не е създадена основно за защита на жените, въпреки истеричните писъци и нагли лъжи на платените и заинтересовани индивиди. Жените и сега у нас са защитени с 5 (пет) закона, Конституцията и Кодекса на труда. Лъжите в тази насока са толкова подли, нелепи и злонамерени, че е неудобно човек да слиза до тяхното ниво за коментари и опровержения. Основната цел е толериране и фаворизиране на разврата и пороците и е скрита в море от благи приказки и уговорки. Това е една гавра с интелектуалните възможности на европейците.

Kъм статия В България настъпва фашизъм по повод Истанбулската конвенция

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.