ПРОФИЛ

Рейтинг
52633
точки при гласуване
10

Red or Dead

създаден на 2016-04-19 21:49:42
Всички ваши коментари (4011)
Дата Коментар
Страници
2017-07-01 18:49:16НО не го допускам този вариант, прекалено е глупаво и в крайна сметка потърпевш ще бъде той, не сега НО по-късно, сещаш се какво имам предвид, долу съм засегнал темата в диалог с Професора.... Значи това което Стефан предлага и начина по който се мъчи да го реализира сега ми се струва меко казано странен, одеве разгледах темата която е отворил във Форума на офроуд за проблемите с изгледа ТУК, значи след като се регистрирах там постнах темата в която УЖ трябваше ние да си даваме мнението за сайта, а впоследствие се оказа нищо и половина...та на въпросите на Стефан за наши препоръки го препратих ТАМ, защо трябва да се повтаряме като папагали, реално там има доста и все читави съвети..... Виждам обаче, че там ТАЗИ тема просто не е на място, точно КАТО на прасе звънче, коментират я хора които реално не с в час с нещата тук, а и са прави, излиза, че Стефан им натриса чужд проблем който ТЕЗИ които ТРЯБВА да го решат просто не им дреме, абе от болната на здравата глава.........

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

2017-07-01 18:40:03Продължавам, значи с 99% от нещата които си описал съм НАПЪЛНО на същото мнение и съм ги казвал многократно, дори в един момент на самия мен ми писна от......МЕН да повтарям из най-различни теми тези неща, в един момент останахме само аз и Професора като развалени латерни, особено ме подразни липсата на КАКВАТО и да е реакция на Йончев, както съм писал.....МЪЛЧАНИЕТО ми е ОГЛУШИТЕЛНО.....Ти си прочел вероятно какво сме писали отдолу, да не се повтарям, на мен специално онзи Форум ми харесва най-вече като възможност за ЛИЧНА кореспонденция с определени лица от форума, нещо което би трябвало отдавнааа да присъства тук, освен туй там има много по-широк спектър от възможности за себеизявяване....да не обяснявам баш на теб какво имам предвид, с една дума Форум какъвто уважаващ себе си сайт би трябвало да има......Йончев, този камък е в твоята градина...освен ако пък Йончев иска по този начин да се отърве от ПРОГРЕСИВНАТА част на Форума,

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

2017-07-01 18:29:54Денисе, виждам доста активно си се включил(както винаги) Значи, да уточним, че все пак ти нямаш регистрация в офроуд, което лично за мен е жалко, рано тази сутрин докато се “борих“ из дебрите на Форума на офроуд мернах един потребител със СЪЩИЯТ аватар като твоя и реших, че си ти, но понеже разглеждах много и различни неща не съм забелязал дори и какъв е ника на човека с “твоя“ аватар, просто си помислих, че си направил като мен, аз буквално се пререгистрирах с моя “ник“ и си сложих само различен аватар ПАК на Сталин, но този път използвах един “gif“ който имам отдавна, но ТУК не можеше да се качи, е там се качи;)Сега като разбрах, че не си ти ми стана кофти, защото винаги ми е било кеф да си общувам с теб!Честно казано аз нямам много време да “обикалям“ други Форуми, единствено влизам на други места във спортни форуми заради голямата ми страст - Арсенал, но и там напоследък съм по-рядко.

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

2017-07-01 18:17:40ХАХАХААА, Денисе благодаря ти за ценната информация, вече сериозно се бях притеснил, а то се оказа, че краставите магарета все пак са се надушили, цонкУ веднага се е наместил при НОВИТЕ “курви на боЕко“....... Апропо, на снимката цонкУ ми изглежда меко казано доста “отнесен“, ама нека да не го мислим НИЕ......все пак има други мераклии за това;)

Kъм статия България посрещна Джулай морнинг (снимки и видео)

2017-07-01 11:08:10Браво, НИТО един коментар, Йончев нещата не вървят никак на добре, а като помня КОЛКО коментари имаше под тази тема преди......Гледам и в Каварна е дошъл Джулая, въпреки отсъствието на цонкУ, поне някой да даде инфо къде всъщност цонкУ е озарил с присъствието си ИСТИНСКИЯ Джулай, няма Джулай без него;)

Kъм статия България посрещна Джулай морнинг (снимки и видео)

2017-07-01 11:02:22Ето, това ограничение(1000 знака) е бахти и либидоубиеца! В интерес на истината аз съм пробвал преди доста време WE rock, но тогава почти нямаше с кого да размениш и 2 думи, м/у впрочем от там се натресох и ТУК:))за ужас на Йончев..хахахааа В сайта Оффроад да ти кажа изобщо не бях и влизал, даже не знаех, че имат ТАКЪВ форум.......

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

2017-07-01 10:58:41Професоре, напълно съм съгласен с твоето мнение, НО мисля, че това там е ДОБРА алтернатива, естествено тук е много по-опростено и имаш възможност да реагираш конкретно под всяка тема, но в същото време е реален допълнителен мотиватор за Йончев ако НАИСТИНА иска да промени нещата към по-добро.Нали се сещаш, че ако определени хора от Форума се “преместят“ на ДРУГО място със сигурност няма да му е приятно, навярно си чувал еврейската поговорка, че дори и стъпките от клиентите са пари, в крайна сметка в дъното на всичко си остават парите. Съгласи се, че е много по-удобно да имаш възможност да си контактуваш с даден колега в лични съобщения, без да се съобразяваш със странични обстоятелства. И накрая, когато всички колеги видят КАК би могъл да изглежда Форума и ТУК, нещата биха могли да придобият и по-различен характер;) Но в крайна сметка всеки човек си има ПРАВО на избор, важното е да ИМАШ такъв.

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

2017-07-01 04:40:32Ей, не мога да си легна от теб бре, значи пробвах да влезна с регистрацията от тук, НО не би - изписа ми няма такова лице, но пък повторих същата регистрация от ТУК със същия имейл и стана, само си смених аватарчето, НО пак е Сталин, Но със слушалки:)Както и да е, но явно съм защото съм НОВ не ми качи автоматично отговора на твоето начало по тукашния сайт, и ми изписа, че ще мине през модератор, явно не ви вдъхвам доверие...хихихииии....но мисля, че ОТКРИХ един наш добър познат от....ТУК - Денисе, разкрит си......пич;) ““““......След това получавате всичките си права от тук.....““““““ А това какво значи!?!?

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

2017-07-01 04:15:22http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=97 Това е линк към Форума на тема “Изкуство и култура“ където има и много музикални подтеми, НО първо трябва регистрация! Тази вечер(по-скоро утро) вече приключвам!

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

2017-07-01 04:02:45Стефане, сега се възползвах от линка който си дал и си направих СЪЩАТА регистрация като тук! Значи пояснявам за ДРУГИТЕ колеги, долния линк е за сайта офроуд, където Стефан е направил тема за проблемите в ТУКАШНИЯ сайт! Значи Форумът там е ТОЧНО това за което мечтаем тук, моля влезте и го разгледайте, който иска може да се регистрира със СЪЩОТО си никче и аватар като ТУК, има възможности за ЛИЧНИ съобщения, за емотикони, качване на картинки, изобщо като НОРМАЛЕН форум........ Професоре, потвърждавам , има всевъзможни теми и начини за по-пълноценно общуване;) Ами накратко, ще се "видим“ евентуално както се пее в една песен.......“в друго време, в друг свят...“

Kъм статия Плевнелиев: Как едни и същи експерти през 2012 г. бяха за F-16, а сега са за "Грипен"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.