ПРОФИЛ

Рейтинг
1162
точки при гласуване
1

Grigor Arssov

създаден на 2020-11-28 17:08:08
Всички ваши коментари (143)
Дата Коментар
Страници
2021-07-10 06:02:02За опресняване на паметта на някои, които все ги гони амнезията.... или защо си с шапка и защо си без шапка!!!!.... Корнелия Нинова: На този ден (9.7.20)преди година БСП излиза на протест пред президентството.... https://frognews.bg/izbori2021-2/korneliia-ninova-tozi-den-predi-godina-bsp-izliza-protest-pred-prezidentstvoto.html

Kъм статия Една година след началото: Митинг пред президентството (обновена)

2021-07-09 21:33:16Благодарности за КАСКЕТЯ, че възпламени народното недоволство!!

Kъм статия Радев: Страхът е надвит благодарение на протестите

2021-07-09 07:43:13Колега форумец май най ша познай:/цитат/ "РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ:ГЕРБ-СДС 52; ИТН 52; БСП 54; ДБ 30; ДПС 38; ИМВ 14.Възможните отклонения са в рамките на +-1 мандат, в зависимост от остатъците при разпределението на мандатите. СЪСТАВЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ПРЕДШЕСТВАНО ОТ СЛОЖЕН ПРЕГОВОРЕН ПРОЦЕС, В КОЙТО ЩЕ ПРОЛИЧИ НАЦИОНАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ НА ПАРТИИТЕ. == ALL RIGHTS RESERVED. =="

Kъм статия Галъп: ИТН с по-голям шанс от ГЕРБ за победа на вота

2021-07-09 07:40:12Колега форумец май най ша познай:/цитат/ "РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ:ГЕРБ-СДС 52; ИТН 52; БСП 54; ДБ 30; ДПС 38; ИМВ 14.Възможните отклонения са в рамките на +-1 мандат, в зависимост от остатъците при разпределението на мандатите. СЪСТАВЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ПРЕДШЕСТВАНО ОТ СЛОЖЕН ПРЕГОВОРЕН ПРОЦЕС, В КОЙТО ЩЕ ПРОЛИЧИ НАЦИОНАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ НА ПАРТИИТЕ. == ALL RIGHTS RESERVED. =="

Kъм статия Защо резултатите от изборите силно ще се разминат с прогнозите на социолозите

2021-07-09 07:26:54А (Гешефф е позор, оставка и затвор) запали фитила на НАРОДНИЯТ гняв точно преди година!!!!

Kъм статия ГЕРБ излязоха на протести, репресирали ги

2021-07-07 21:16:34И кои са партиите на протеста, че не се сещам... ИТН ли!!!!, че лидера им не сме го виждали там.... мая манолова я гонеха от протеста, а христо ивановци стояха отстрани като застарели моми... в протеста имаше повече БСП отколкото всички мераклии за облаги от протеста, под маската видиш ли ...партиите на промяната!!!

Kъм статия Христо Иванов: С Демократична България трябва да се говори за политики, а не за парченца от пицата

2021-07-07 10:54:39Идат нови избори и ще лъсне истината!!! Каквито и мечти да имат някои новородени “партийки", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори, даже и първи да са, пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които правехте 135 сигурни гласа в предишното НС за изгонването на байХ0я!!!!! Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която също е част от протеста и е единствената парламентарна партия бореща се против ГЕРП и статуквото.... И кои са партиите на протеста, че не се сещам... ИТН ли!!! ... че лидера им не сме го виждали там.... мая манолова я гонеха от протеста, а христо ивановци стояха отстрани като застарели моми... в протеста имаше повече БСП отколкото всички мераклии за облаги от протеста!!! И не забравяйте за да премахнат Хитлер се съюзиха даже Чърчил, Труман и Сталин!!!! А знайте втори път пилето нема да ви кацне на рамото.... народа няма да ви прости за отказа да направите правителство и пак да върнете ТУЛУПА на бела кобилка!!!

Kъм статия Тошко Йорданов: Няма страшно да има и трети, и четвърти избори

2021-07-06 13:53:00По тая логика ДъБъ трета това значи, че БСП ще е първа...

Kъм статия Маркет линкс: Демократична България има потенциал да стане трета на вота

2021-07-05 04:21:03И е бивш заместник кмет от ГЕРБ, на гр Петрич. Подмяната е осъществена. Бившият кмет от партия ГЕРБ, става настоящ кмет от партия ИТН .

Kъм статия Кандидатът на Има такъв народ Илко Стоянов стана кмет на Благоевград

2021-07-05 04:00:03 Гушнаха се с герп.... Идат нови избори и ще лъсне истината!!! Каквито и мечти да имат някои“партийки", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори, даже и първи да са, пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които бяхте рамо до рамо на протеста и с които правехте 135 сигурни гласа в предишното НС за изгонването на байХ0я!!!!! Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която все пак си е основната и единствена опозиционна партия и е част от протеста, където имаше повече БСП отколкото ИТН.... и не забравяйте за да премахнат Хитлер се съюзиха даже Чърчил, Труман и Сталин!!!! И знайте втори път пилето нема да ви кацне на рамото.... народа няма да ви прости за отказа да направите правителство и пак да върнете ТУЛУПА на бела кобилка!!!

Kъм статия Кандидатът на Има такъв народ Илко Стоянов стана кмет на Благоевград

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.