ПРОФИЛ

Рейтинг
1010
точки при гласуване
1

vdiv

създаден на 2022-09-27 19:15:40
Всички ваши коментари (9)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2024-03-26 23:39:45Съвсем аналогово, върха на супертехнологиите, с радиолампи! Това което рашистите не постигат с качество, го компенсират с количество.

Kъм статия В Кремъл тихо плачат: Пейтриът сваля и чудо-ракетите Циркон

2024-03-10 09:54:31Според разни коментари, американският план, ако изобщо е имал такъв, е бил русията да се разпадне бавно с прогресивните санкции срещу тях и с ограничена помощ за Укайна, така че да не приключи войната с голям бум, а с малък режим чейндж в тухлената крепост. Вече е пределно ясно, че този план не само че не проработи, но е и сбъркал сметките. русията продължава да зловее, да руши, да измъчва и да трепе. Нейният капацитет и окупация като хибридно цяло с помощта от останалата ост на злото даже се увеличава, докато западната коалиция видимо се клати. А времето й изтича с вътрешните американски терористи, които скоро ще се върнат на централна власт. Щатите са накарали Украйна да си предадат съветските ядрени оръжия като Запада щял да пази Украйна. Запада не ги упази, следователно трябва да им върне тези оръжия или техния еквивалент. Е няма това явно да стане. Значи Украйна може само да разчита на себе си, а нас да ни е срам до края на робския ни страхлив и мизерен живот.

Kъм статия Великобритания е готова да реши проблема с доставката на крилати ракети Таурус в Украйна

2024-02-27 22:10:53"...чрез равитие на атрактивен конкурентноспособен туристически продукт." Хубаво е! :р Не е на сериозно, тракийското ни наследство не е в сгради. Никой няма да се излъже че това е хилядолетно или оригинално, но нуждите и за съхраняваните ценности и за посетителите е тези сгради да бъдат климатично контролирани.

Kъм статия Стигнахме северномакедонците: Казанлък гради тракийски Дисниленд (снимки)

2024-01-22 22:01:11Този акт по самосебе си потвърждава защо тези монументи незабавно трябва да се премахнат, защо всичко това е грубо нарушение на суверенитета на България и защо то трябва да се вземе съвсем на сериозно.

Kъм статия Русия призова ЮНЕСКО да пази паметника Альоша в Пловдив

2024-01-22 20:13:27Като го иска толкова да им го дадем, парче по парче, от въздуха. Инструкции по зглобяване да си намерят в интернет.

Kъм статия Русия призова ЮНЕСКО да пази паметника Альоша в Пловдив

2024-01-20 20:57:47Няма да се бъзикат с нас рашистите, вече са ни превзели от почти цял век. Тяхната цел е Аляска, това не схващат американците, мислят че е невъзможно. Като каже Сара Пейлин: -- I can see Rasha in my house. ще е вече доста късно.

Kъм статия Байдън: Ако Русия успее в Украйна, Балканите ще са следващите

2023-05-16 19:05:40Един добър юрист...

Kъм статия Прокурорът от записа: Потресен съм от Гешев. Не мога да повярвам, че е нарушил Конституцията

2023-03-27 00:31:23Това дето не се преподава модерна история на България... Ето я! Обощена в една кратка и ясна статия. Дано новите поколения я прочетат и вземат в предвид, защото някой неща се сменят, но характера на човека и неговите мизерии и надежди остават!

Kъм статия Бойковците и хейтърите нямат инструмент, способен да обърне света. Ние продължаваме да имаме електрически китари

2022-11-02 03:25:46А дано, Johhny, а дано! Щото до сега Израел са кръгла нула.

Kъм статия Пентагона обяви доставката на осем комплекса за ПВО със среден обсег NASAMS за Украйна

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.