ПРОФИЛ

Рейтинг
1166
точки при гласуване
1

alcom4

създаден на 2023-01-14 09:45:51
Всички ваши коментари (38)
Дата Коментар
Страници
2023-11-28 00:02:24Браво на тези смели българи, което помагат на Украйна в битките с руския враг.

Kъм статия Още един българин замина да воюва в Украйна

2023-11-18 08:04:36Да ще има опити да си събори това правителство ,от явно про Кремъл ската опозиция ,но ...няма да се получи .Причината е , не че няма проблеми ,които са предпоставка , за падане на кабинета и нови избори.Кризата във всички сфери на живота у нас е дълбока и..манипулирана. Има среди в страната ,заинтересовани ,вечно да сме в криза.В мътна вода риба лесно се лови е казал народа.А "рибата ",то е ясно са обикновените хора.Русия е напазарувала хора от всички партии у нас.Нека си припомним ,че повечето активни политици ,сега и преди ,пряко или косвено са били свързани с коминистическите спец служби ДС.Нека откровено се помислим, дали не е така и ще си дадем отговор ,защо нещата не вървят .Преди години ,в началото на промените имаше една песен с рефрен :"...осем милиона мишлета. ..а пък ченгетата ,се смеят и тихо си трупат милиони.."Помните ли тази песен?Аз поне я помня. Театърът продължава ,само актьорите са други.Ние пък щем не щем сме публиката заставена да гледа представлението.

Kъм статия Борисов: Заради пустия руски петрол ще падне правителството

2023-11-17 17:21:26Тия българи дето са подкрепяли Палестина на протеста са партийките "Ха -така" и от "Вгъзраждане "....сигурно има и бе се пари ,че те в арести ,сталино - идиоти и прочее сволоч.

Kъм статия Пореден протест в подкрепа на Палестина в центъра на София (снимки)

2023-11-17 17:01:32От Москва са се стреснали и ,че кадрите на руската намеса в България ,се по изложих а и се поизразходваха. ...И ето пришпорват старите кадри ;да се връщат "опять"в политиката..

Kъм статия Доган не дойде на форума на ДПС, написа послание: Пеевски е феномен в българската политика

2023-11-17 16:53:04Да не би от Москва да са го "спечели ",да се връща в политиката отново ,като стар изпитан в битките кадър ?

Kъм статия Доган не дойде на форума на ДПС, написа послание: Пеевски е феномен в българската политика

2023-11-17 16:37:10Ако четем и слушаме излияния та на руската имперска пропаганда ,всичко тяхно е "най".В този "техен "смисъл би трябвало да са завладели целият свят ,защото според пропагандата на Кремъл те били "над останалите".Да не говорим за хвалбите им ,относно войната.Като ги слушаме вече ,да са победили и превзели 3 пъти Украйна.Истината обаче е друга.Украйнците си върнаха 60 % от първоначално окупираната им теритеория ,от началото на войната.

Kъм статия Краснопол-М2 може да е ключът към руските военни действия през зимата

2023-11-17 16:14:29Както е тръгнало на Путя ще му се свършат бойците.Ще трябва да мобилизира старците и момченца та над 12 годишна възраст.С толкова пирони победи Русия ,скоро ще загуби способността не само да атакува ,но и да се отбранява. Явно тази "жуковска "матрица вече не работи..."баби наражают ".Пък и много руски солдати взеха да дезертират от самия фронт.Миналата есен на Путя му избягаха 500 хиляди до набори и. Не искат до март в Украйна.

Kъм статия Британското разузнаване: Руснаците стигнаха до коксохимическия завод в Авдеевка

2023-11-07 07:32:25България е страна в която изборите винаги са били съпровождани с мошеничество и злоупотреби. С помнете си литературните гери Гочоолу и Дочоолу. Товола у описано преди стотина и повече години. Същото важи и сега ,но с по-модерни средства се прави. Така е...властта е сладка и свързана със звъна на пари.

Kъм статия Белишки изгуби Панагюрище с 28 гласа, ще обжалва балотажа

2023-11-07 07:20:07Никаква пощада за руските агресори и насилници ,където и да са по света !Борбата с тях ,да бъде ,като със заразна болест.

Kъм статия Буданов прати спецназ в Судан. Избива наемници от ЧВК Вагнер

2023-11-05 07:17:07Ще има голям напредък в областта на изкуствения интелект / И И/.Това е ясно.Как ще се използва този интелект е друг въпрос.Но че ще зависим все повече от него за в бъдеще ..то е ясно .

Kъм статия Очи в очи Илън Мъск обясни на Риши Сунак, че изкуственият интелект ще сложи край на нуждата от човешки труд

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.