ПРОФИЛ

Рейтинг
7014
точки при гласуване
7

Диди

създаден на 2017-01-28 19:42:04
Всички ваши коментари (198)
Дата Коментар
Страници
2020-12-22 11:47:17Много доброжелателен но...след три години. До тогава я остане жив македонец я не, ако разчита на неговите ваксини.

Kъм статия Борисов 'от най-чисто сърце' ще търси ваксини за Северна Македония

2020-11-29 09:58:10Провал е във всички посоки без една. Не любопитсвайте. Скоро ще стане известна посоката, вече официално, и много хора, ако не и цяла България, па и голяма част от Европа, а вероятно и някъде по света ще кажат, "е, какво му е новото в това, та всички бяха на ясно от години, не че е успешен политик /такъв беше Цецо с натаманените му изборни победи/, а успешен ..." Нали разбирате какво ще кажат?

Kъм статия Борисов пред FAZ: Успешен политик съм, но личният ми живот е провал. Сега не искам дори да виждам жени

2020-11-28 12:47:25Примери в света за подобни спорове има много. Например Държавата Малта /остров Малта - 316 кв.км/, която се самоопределя на възраст около 5000 години, съдейки по древни исторически паметници на острова оспорва правото на англичани, а в последствие и на други английски говорящи народи да наричат езика си тяхен национален език, защото считат, че корените и са от малтийските острови. Но за разлика от твърдоглавите българи и македонци не го правят европейски проблем, а просто приемат това за историческа даденост и приключват въпроса.

Kъм статия Die Welt: Колко български е македонският?

2020-11-20 16:52:34САЩ галиба не знаят какво е решението на шкембе войводата и на фригидката ни. Иначе не биха посмели да дават ултиматуми. На шкембе войвода такива американски номера не минават, но на фригидката сигурно ще и избелеят шарениите на гърба от шубе, че може да изтърве стола.И какво излиза - цялата пара в свирката. Каквото се и очакваше де. Само де накараха макетата да ни намразят още повече и да спрат доставките на червени чушки.

Kъм статия САЩ: Северна Македония да започне преговори с ЕС до месец, а София и Скопие да се разберат помежду си

2020-11-20 16:03:28Щеше да им стреляш с гаубици ли? Жалък си, при това говориш като уличен хлапак и си вярваш.

Kъм статия Каракачанов за бомбичките: Имат късмет, че аз не съм бил там. Нямаше да има само водни струи, повярвайте ми

2020-11-19 15:23:22Мисля, че е твърде малко перченето срещу Македония, за да се надява да остане във властта при следващото правителство. Лъжливото овчарче си преиграролята. Време е да се радва на парите си, заедно с оная мижитурка "джамбаза".

Kъм статия Каракачанов: Мачът свърши онзи ден. Скопие няма как да започне преговори за ЕС

2020-11-19 12:37:57Не допусках, че и Заев ще се влее в редиците на слагачите на Бойко. Това не било" желанието на българския народ и на Борисов, а било продиктувано от предстоящите избори". Трябва да си освен слагач и голям тъпак да излизаш с подобен аргумент. Ще му светна на Заев! Това беше точно ход на Борисов, защото му оправя много негативи, а и очаква много позитиви от този ход. Дерт му е иначе на Борисов за Зааев. Него за българите не го е дерт, та за макетата. Важната му тема е да продължава да управлява и да си тупа гърдите. Казват, че 90 % от човешките гени ги има и в шимпанзето, особено в някои хора.

Kъм статия Зоран Заев: Идва ми да покажа среден пръст на българите

2020-11-16 17:13:27Е, чакахме те с нетърпение. "Редута" без теб е слаба ракия. Загубил си малко от предишната си форма, но се надявам бързо да я възвърнеш. Желая успех и много остроумия. Поводи има безброй.

Kъм статия Из делниците на един луд. Репетиция

2020-11-14 19:18:11Една педя държавица успя да привлече Европа към своята кауза и днес Северна Македония има далеч по-голяма подкрепа от европейците, отколкото България, макар, че е членка на Съюза. През тези две години нашето "външно" спеше и се правеша на "голяма" работа. Министърката ни се чудеше колко "по-шарена" да се докарва пред колегите си, а не да ги запознава и убеждава в историческата ни кауза. И резултатът е на лице. Ще се учим на дипломация от македонците. Просто невероятно и срамно.

Kъм статия Костов: Македония има проблем с ЕС, а не с нас. Трябва да го решат, ако искат да бъдат приети

2020-11-14 12:12:49На водещия Панорама едва не му изкачаха очите от орбитите, докато задаваше въпросите си, които са предъвквани вече десетки пъти, но той си въобразяваше вероятно, че тази вечер е неговия звезден час. Въпроси, на които и децата са научили отговорите. Хеле пък на "десертния" му въпрос, "а вие какво направихте, освен да говорите" след който се отпусна на стола, изпълнил задачата и със сигурност подмокрен под панталоните от кеф. Наверно искаше да каже "защо не вдигнахте армията срещу правителството, нали сте и главнокомандващ"? За голямо негово разочарование отговорът, спокоен, както при всички други и разумен го накара да опули зъркелите си и да усети мащабите на тъпотиите си, които бе измислил, вероятно след инструктаж. Нещастникът все още си въобразява, че е голяма работа в Панорама.

Kъм статия Протест и контрапротест посрещна Радев пред БНТ (обновена)

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.