ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

Диди

създаден на 2017-01-28 19:42:04
Всички ваши коментари (49)
Дата Коментар
Страници
2020-02-05 11:50:17Интересно, от къде иде това самочуствие в депутата Георги Марков, който при всяка една власт, даже и при БКП се е вживявал в ролята на политически нагаждач с фалшив рекурс на "велик юрист". Обикновено в такава мания изпадат хора с мозъчни проблеми или пък при твърде напреднала възраст, като при неговия случай, когато емоциите надделяват мисловните процеси. Щял да реши дали да иска импичмънт на президента. Той, един никаквец в живота, паразитстващ при всички власти с подмазничене и доносничене.

Kъм статия ГЕРБ заплаши президента с импийчмънт

2020-01-24 11:08:49Да умреш 70 години след като си лежал в Белене не може да значи друго освен че му се е отразило добре на здравето. Така разбирам заглавието.

Kъм статия Почина депутатът от VII ВНС, лежал в Белене, Петко Огойски

2020-01-24 11:05:15Дали има и друг глупак като този клошар - европарламентарист де парадира маниакално с това че дими като кумин на Ковачки и си въобразява, че е здрав като скала.

Kъм статия Слабаков: Непушачите, тези крехки и раними създания, трябва да се пенсионират на 40 години

2019-12-20 14:03:09Какъв абсурден аргумент на този доктор за ефектът на здравеопазването у нас!!! Докторе, статистиката у нас е изкривена , и става все по-крива, ЗАЩОТО МЛАДИТЕ СЕ ИЗНЕСОХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ИЗНАСЯТ. ОСТАНАХМЕ НИЕ, ДЪРТИТЕ САМОТНИЦИ, ЗА ДА ВДИГАМЕ СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА И СЕРСЕМИ КАТО ТЕБ ДА СЕ ХВАЛЯТ С ТОВА.

Kъм статия Ваня Григорова: Директор на частна болница получава 100 хил. лв месечно, но има лекари с 800 лв. заплата

2019-12-02 20:00:47Вероятно не е само глупав. Трябва да е и още нещо. Не знам как се определят личности на висок пост, които се надяват на провидението. Аз бих ги определила, като "вятър ги вее"

Kъм статия Великодушен Данаил Кирилов няма да съди Тони Филипов, д-р, но чака мъдростта на Провидението

2019-11-23 15:30:42Звучи възмутително лицемерно "възмущението" на кметицата Фандъкова от некачествената работа на изпълнителите и особено изтърканият и плесенясал вече номер с "глобите". Това е нейна практика от няколко години и начин да се измъква от проблема. Изпълнителите я яхнаха и отдавна включват в офертите си очакваните "глоби" на бабушкерата. Тъй че играта става "татно за танто", а понякога и "танто за кукуриго". Не става така бе госпожо, и това ти го казаха поне сто пъти. Щом искаш да си кмет бъди кмет, а не барби във витрина.

Kъм статия И Методи Лалов се възмути от градинката при СУ: криво, хлопащо, замазано (снимки)

2019-11-19 16:35:53Тези от снимката - как бихте ги определили? Двама лаладжии. Двама ала-баладжии. Двама алармаджии. Двама нелицеприятни. Двама лицемери. Двама паразити. И все в този дух може да се включат още 100 определения. Мотиви за това? Заканили са да организират протести, като вдигнат, представете си, работническата маса. И защо? Защото има идея първият болничен ден да не се заплаща. Разбира се основателен мотив, но да плашат с масови протести, които да раздрусат властта , докато се правят на разсеяни и не виждат, не чуват и не знаят, че тази бедна съслойка от народа /една трета от обществото ни/ живее в нищета и става все по-бедна, по-болна и по-непросветена е далеч повече от лицемерие. Тези двама слепи глухари изведнъж решили да напомнят, че все още съществуват и .../смях/ имат някакво влияние върху властта- Тенекия на задните части при напълно бинтовани глави.

Kъм статия Синдикатите: Искаме гаранции за болничните, протест ще има

2019-10-02 13:16:05Ако имахме избори на всеки 6 месеца при такива богати обещания на кметицата и половината от тях да се реализират София щеше да съперничи на Брюксел. Но... за съжаление изборите са през 2-4 години, а и много от предизборните приказки се забравят. Затова София съперничи все още само... на себе си.

Kъм статия Фандъкова към Светлин Наков от SoftUni: Благодаря за подкрепата с млади IT специалисти

2019-10-01 15:23:05Коментар? За какво?

Kъм статия Европейският парламент изслуша Мария Габриел

2019-09-14 13:48:40Какъв коментар? Има разказвачи, които пишат разкази, за да си ги четат. Безсмислен е по-голям коментар.

Kъм статия Много искам да си тук: разказ с продължение от Здравка Евтимова

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.