ПРОФИЛ

Рейтинг
5014
точки при гласуване
5

Диди

създаден на 2017-01-28 19:42:04
Всички ваши коментари (177)
Дата Коментар
Страници
2020-10-22 20:07:56Знаете какво е мерудия, нали? Така се наричат всички зелени подправки използвани в манджите. Такава мерудия е и тази надраскана от всякъде грамофонна плоча на герберите. Няма манджа, в която да не се натопи и да омирише кухнята. И от радио разбира и от медийно законодателство разбира, най-много, разбира се. Поне да беше се допитал до Вежди Рашидов по въпроса преди да издрънка последните си тъпотии и да не излага партията, на която даже не е член, но е най-фанатизирания и защитник. За кариера и пари разбира се. Стойността на мерудията е толкова. Китка магданоз.

Kъм статия ГЕРБ: Директорът на БНР не разбира от законодателен процес

2020-10-22 17:34:49Много точно и аргументирано. Не мисля, че маските имат толкова силно влияние върху интензитета на заразата. Просто това се очакваше и във всички математически модели бе заложено рязкото нарастване на броя на заразените. С този вирус вероятно така ще продължи дълго време, може би години, докато поне половината население на света не го "хване". Устойчивите хора по някакъв свой механизъм се защитават. Може би някой ден и това ще се изясни и влезе в помощ на медицината. А що се отнася до маските единствената мотивация за носенето им трябва да бъде "контактите с множество хора" - магазини, зали с народ улични сбирки и подобни. Във всички останали случаи те са вредни, особено за хора с нашенски манталитет, де всичко обръщат в формалност без влагане и на капка мисъл.

Kъм статия Не носете маски постоянно, за да не си причините това, от което искате да се опазите!

2020-10-21 18:13:48Благодарим ви г-жа Фандъкова за чистия въздух, който дишаме. Няма никаква изненада в това. Толкова го може нашето бабе и го прави усърдно в името на партията си, днешната партия, разбира се, а не предишната!!!

Kъм статия Стара Загора и София са с най-мръсния въздух в ЕС

2020-10-21 15:44:12С какво се изхранват тези социологически агенции? Едно проучване с толкова много въпроси не е малък разход. Някой трябва да поеме поне част от масрафа. Най-ми е смешно, като в края на оповестените данни и коментарии на агенцията напишат : "проведено по собствена инициатива", т.е. на собствен масраф. Па има ли още такива родолюбци бре?

Kъм статия БСП поведе с едни гърди пред ГЕРБ, сочат данни на Галъп

2020-10-21 11:46:04Маски на открито? Знаете ли как става това? Излиза от дома, бърка в чантата, торбата, джоба и вади употребявана многократно маска, която все още се нарича така, защото има два ластика за ушите. Изтърсва я няколко пъти, за да изпадат полепилите се по нея мръсотии, с надеждата, че изтърсва и вируса, ако се е скътал там някъде в гънките. Туря си е на устата, рядко и на носа и диша коктейл от милиарди бактерии, вируси, гъбички, разни невидими паразити, вместо все пак сравнително по-чистия въздух на двора, улицата или парка. И този пореден и по всяка вероятност преходен министър на здравеопазването е щастлив, че е посвирил на флейтата на премиера.Учил се е при майстор флейтаджия , т.е. държавния санитар.

Kъм статия Маските на открито стават задължителни от четвъртък

2020-10-19 10:48:08Това са глупости, изцяло повлияни от медиите и подкрепени с "бойковите" пари, които щедро раздава. Казват, че стъпалата му вече са заприличали на галванична машина. "Позлатяват" всичко, което прекосяват. От где ги вади тези пари и как не свършват знае може би само магът Астор. Да е жив и здрав поне още толкова години и да раздава, раздава, раздава като "режи-дава" /стар виц/.

Kъм статия ТРЕНД: Паритет за ГЕРБ и БСП на вота, партията на Слави Трифонов трета сила

2020-10-18 15:16:59Има си вече прозвище. Попуряризират го като българския Бил Гейтс, но... с пояснения , че не раздавал собствени пари , а парите на народа. Като го питали от чуждите медии защо не развързва собствена кесия, отговарял "че какава е разликата?"

Kъм статия Борисов: Близо 30 000 фермери вече са получили пари заради пандемията

2020-10-15 07:53:41Но си е Проста П/атица/. И това не го казва кой да е.

Kъм статия ГЕРБ - Кърджали: Караянчева е достоен човек, силна жена и естествен лидер

2020-10-14 18:10:00Разсъждения, водещи до излишни тревоги. Отнася се и за лицата от статията и за тези, които са в форума. Всеки е прав и в същото време недоказан, защото никой не знае реално как стои въпроса с заразата у нас. Възможно е заразените да са няколкократно повече от всякакви споменавани ежедневно числа. А фактът, че е много висок процентът на безсимптомните усложнява още повече реалната картина. Вероятно най-практично ще се окаже на тест да се подлагат само чустващите някои от симтомите, а не всеки да се проверява всяка седмица. В това отношение д-р Мангъров е на по-правилната позиция.

Kъм статия Все едно жена да е правила секс преди два дни и сега да си прави тест за бременност

2020-10-14 15:53:53След даденото от премиера определение за лицето Цветана Караянчева и то в момент на безспорно "добро настроение" срам за българските парламентаристи е да имат това лице за председател на Парламента. Едва ли подобен позор може да се случи в друга държава.

Kъм статия ДПС и БСП внесоха 96 подписа за оставка на Караянчева, ГЕРБ се съгласили с мотивите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.