ПРОФИЛ

Рейтинг
1009
точки при гласуване
1

Диди

създаден на 2017-01-28 19:42:04
Всички ваши коментари (79)
Дата Коментар
Страници
2020-07-01 14:11:11И какво ново каза академика? Смешно е когато човек с най-висша научна титла разнася медийния вятър по проблема ковид-19. Това ни е вече познато до втръсване. Това го пеят вече денонощно. А страхомерът ни вече е на "тавана" си. Повече от това не могат да ни сплашат. Така че академикът да си наляга парцалите и да си трае, докато не измисли нещо по-различно от досегашните си "академични" баналности. Писна ни!

Kъм статия Акад. Петрунов: Доста далече сме от нормалната ситуация с COVID-19

2020-06-26 13:33:29Този човек определено не е добре. Малко по-истински професори от него и при това световно известни, няколкократно подчертаха, че заразяването не става от прегръдки, ръкувания , погалвания , та даже и при секс. Умиваш си ръцете или туй, онуй и се изчистваш, ако другият е имал вируса. Сега нашият търси оправдание пред глупостите, които говориха и правиха в дните на "победата" им, когато "спасяваха" здравната система. А днес, уж имаха 7000 готови легла за посрещане на нуждаещи се заразени , а се изплашиха от стотина новозаразени. Ами така ще бъде. Д-р Мангъров ви предупреди .

Kъм статия Проф. Кантарджиев: Засега няма страшно

2020-06-19 11:10:54Аз бих изиграла номера така. Подреждам всичко, както е по снимките. Свалям дрехите. Лякам на кестирме на леглото. Завивам само дъто, щото не е за показване. Оставям открити бицепсите, за да няма грешка при разпознаването . Пускам на Томова "компромат". Събирам четата зад себе си /тук забележка - щях да предупредя всички да се усмихват като на филмов кадър и да не приличат на току що уловен шаран/. На челно място ,разбира се "кърджалийската ..." защото е в окото на торнадото и.... Казвам на всеослушание "нямам и купен остров в Гърция". Па нека някой да се вързва на барцелонска къща или аудиозапис. Така пращам и "седемте си врагове" на зелен хайвер и печеля за..." а бе Гошко за кой пореден път беше, че станаха много тея избори де все ги печеля бе".

Kъм статия СДС предупреждава за руска връзка при скандала със снимките от спалнята в Бояна

2020-06-16 10:50:39Този и авантааркадаша му, когото настани в европарламента са някаква далечна и тъмна сянка на СДС, заради които ме е срам да кажа, че съм залагала преди години надеждите си на тази партия. Користни и алчни за власт и пари хора, готови да се предлагат на всеки, който им ги осигури.

Kъм статия Лидерът на СДС: Не сме под шлифера на Борисов

2020-06-11 12:40:23Нещо ставало с вируса!!! Нищо не става с вируса, а стана с бетонните ви глави в щаба. Така става, като тестовете ги правите на час по лъжика. цял свят проведоха масови тестове за да хванат следите на вируса, докато вие се тупахте по гърдите и не можехте да се нахвалите как сте натикали вируса м миша дупка. А сега нещо ставало с вируса!!!

Kъм статия Доц. Кунчев: Имаме епизод на втора вълна от коронавирус

2020-06-07 12:49:49Не подценявайте естетическите качества на Васил Божков. Поне в това не може да бъде упрекнат.

Kъм статия Премиерът обяви, че Божков напада пиара му Севделина, защото я харесва

2020-06-07 12:48:06Ако си решил да се включиш и ти в многотомника от приказки бъди по-смел и разкажи приказка с имена и твое лично убеждение. Иначе ставаш един от тъпите автори на многотомника, от чийто приказки няма и грам полза за хората в жалката ни държава.

Kъм статия Али Баба и седемте милиона балами

2020-05-27 19:08:18Трябват повече доктори с опита и обективността на д-р Найденов в управляващите среди на здравеопазването ни. Случайници, като настоящият министър на здравеопазването, изпълняващ ролята на куриер в системата е не само срамно , но и особено вредно, защото не могат да възпрат грешните решения на още по-некомпетентните управници на държавата.

Kъм статия Д-р Емануил Найденов: Преминахме през кризата с коронавируса, но ''матурата'' предстои

2020-05-27 15:15:06Не е добро това решение. Явно е прибързано, необмислено и взето на емоционална основа, а не на логична. Щом се отхвърля варианта за преустройство на тази сграда за детска болница, за какъв дявол трябва да се събаря и на това шумно и мръсно място да се гради нова детска болница. Ами изберете един хубав терен в покрайнините на столицата /има чудесни местности/ и изградете просторна, модерна , детска болница, с подобаващ парк около него и всички необходими помощни сгради, спортни площадки, паркинги и пр.

Kъм статия Борисов реши: Събаряме старата сграда за детска болница, ще строим нова (видео)

2020-05-26 14:22:04Метро до Ринг Мол и Икея? И кой ще го ползва? През седмицата броят на посетителите в този търговски център е нищожен, поради далечината и неудобствата с пътуването до там на пешеходците. В тези дни вероятно влакчетата на метрото ще работят през час. Само на глупак и на магазинерите там може да им се вижда това за рентабилно. Прави са възражателите. Има райони които "плачат" за метро и могат да уплътнят експлоатацията му на 100 процента.

Kъм статия Демократична България не иска метро до Ринг Мол и ИКЕА

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.