ПРОФИЛ

Рейтинг
12291
точки при гласуване
10

Георгиев

създаден на 2016-05-23 21:23:36
Всички ваши коментари (56)
Дата Коментар
Страници
2020-04-09 10:02:54Стоян Мавродиев определно има проблем с оценката на собствената си значимост. Добре е че му я показаха нагледно, но за съжаление скоро ще го видим отново на отговорен пост, понеже "има протекция от много високо", разбирай ДПС/Сараите/Библиотекарския, които са над правителството. Останалите министри от същия кръг: - Финансовия - Икономическия Само с един няма да стане.

Kъм статия Мавродиев: Премиерът е бил подведен за оставката ми

2018-05-13 14:15:09Министърът на Пеевски никой не може да го махне. Както и главния прокурор на Пеевски. Моята на надежда е в орязването на еврофондовете. Другият вариант е американците да въведат санкции. Засега са само руснаците. Но и тук си имаме бандити от класа.

Kъм статия Московски, вече не е смешно! С комсомолци аматьори не става

2018-05-08 21:57:03Вие на господин главния прокурор ли се подигравате? Какво значи "забрана за публично оповестяване?". Значи присъдата не оповестена публично (защото има забрана), но всички медии знаят. Или офнюз не е медия, или господина главния прокурор е лукова глава. Така е в страната на тримата шишковци...

Kъм статия Окончателно: След 12-годишен процес осъдиха Брендо на 6 г. затвор

2018-03-10 14:58:05Кратко и ясно! Който иска, ще разбере.

Kъм статия Сидеров не заслужава да бъде наречен дори ибрикчия. Той не е българин

2018-01-12 20:16:15Така е - не всички българи са корумпирани. Но 99% от политиците са. И няма кой да ги вкара в затвора, понеже те пък си плащат другия шишко, който уж трябва да излови корумпираните. А че Юнкер е от същата класа няма и съмнение.

Kъм статия Юнкер: Не всички българи са корумпирани, те заслужават признание за своите успехи

2017-06-28 15:06:11В не всяка статия е описан фактът, че уязвими са само компютри с операционна система Уиндоус. Подходящ момент да се напомни, че няма друга причина, освен навика такава остаряла и уязвима технология да продължава да се използва. Алтернативите са абсолютно използваеми.

Kъм статия НАТО: Кибератаките могат да задействат член 5 от Вашингтонския договор

2017-06-19 11:00:49Министърът на Пеевски с нова щуротия. Но пък в нея далавера - някой ще трябва да достави техниката, друг да я монтира. А корупцията все ще си е там - нали Московски и той взима дял - вече трето правителство е министър и все ги арестуват началниците, а той все същите назначава. Никой не ти вярва Московски, никой. Ама няма един журналист на място да му зададе въпрос, вместо да публикува интервюта, подготвени от пресцентъра.

Kъм статия Московски: Законът за пътищата ще се раздели на три

2017-05-02 22:12:45Всичките министри на Пеевски от предишния министерски съвет са пак там - нищо ново, всичките кражби и продажби си продължават по старому. Да ги изброявам ли - Горанов, Московски. Московски и Рашидов са там вероятно заради големите си постижения в ръководения от тях ресор - БДЖ, Летище София, соц музеи, протекли галерии...

Kъм статия Кои ще са министрите на Борисов 3 (списък)

2017-04-28 10:10:32Офнюз, моля да си редактирате фактологическите грешки - не може другите двама да са "участници" при условие, че са били в Сърбия в момента на инцидента. Евентуално може да са "заподозрени", но доколото разбрах отново от вашия сайт, даже не са и заподозрени вече.

Kъм статия Пуснаха от ареста заподозрените за побоя над журналисти на "Тракия"

2017-04-19 21:55:07Хора със симптоми като на Васил Иванов получават професионална помощ от психиатри, а не национален ефир. Дано този епизод, в който никой от колегите му не го подкрепи, а един циркаджия го използва, за да трупа рейтинг, покаже на Васил Иванов, че трябва да се вземе в ръце и да обърне внимаие на психозата си. Слави се провали за пореден път. Обяснимо за човек изгубил връзка с реалността (или достигнал нивото си на некомптентност). Добре е също да си припомним, че в България има и други разследващи журналисти, които вършат не по-малко работа, но досега не са получавали национален ефир, а разследванията им често си остават само в интернет.

Kъм статия Ани Цолова към Васил Иванов: Гнус, дъно, нечистоплътност! Не мога да повярвам!

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.