ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

д-р Тодор Толев

създаден на 2018-11-28 17:17:26
Всички ваши коментари (10)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2019-06-26 13:36:35Какво да се прави - модерно е някак, престижно седи и най-важното - подчертано аеродинамично и безопасно е да добавиш плюнката си срещу комунизма... щом нищичко друго под ръка си нямаш... А за да не проличи страхът - че ще изглеждаш смешен и жалък, пък и заради съвестта, поне остатъка от нея - надявам се, че си я имал, щом предстои да плювнеш, добре ще е по-напред, за забаламосване на отсрещния, да повъртиш и засучеш някоя сложна лакърдия в стил "то си е така, ама е малко иначе" и чак тогава - ей тъй, между другото, да споделиш безценното си мнение колко лошо нещо е бил този пусти комунизъм, ала ти не си спал - ти винаги си усещал това, нищо че чак сега го казваш... Еми, това е положението... Каквато е епохата ни - лъжовна, двулична, несмела и изпреварващо слугински сервилна, такива са и антикомунистите ни в нея... Евнусите на духа не прибавят мъжественост - дори и Камю да цитират... Ех, Калине, Калине...

Kъм статия Калин Терзийски: Какво да го правим тоя комунизъм?

2019-03-07 17:46:03На всичко отгоре несъгласието ми спрямо подмолната подла дежендъризация се определя като интелектуална недостатъчност. В знак на протест, еднолично напускам НАТО и Европейския съюз.

Kъм статия Съветът на Европа: България тълкува погрешно какво е джендър

2019-03-06 14:23:36Их! Страхотно! Направо за колекцията "Съвременна Байганьовиада!" Поздравления!

Kъм статия Разсъжденията на едно българче покрай визитата на руски премиер

2019-03-06 14:17:12Да се смея ли, да плача ли или да се плаша... Ех, как ми се иска да повярвам най-сетне в силата на словото! Ала засега такъв изглед няма... Поздравления!

Kъм статия Защо не смея да попитам

2019-02-26 20:10:42Изключително съдържателно и силно послание! Послание е - защото приканва да се огледаме (преди това - погледнали в себе си) и непременно да опитаме да направим нещо добро и полезно. Не за себе си, а за обществото. Да, за обществото - повтарям с пълно съзнание колко смешно звучи това днес. За жалост. Антрополози и еволюционни биолози сочат, че човек има вродено чувство за морал. Още петгодишните деца знаят кое е добро и кое е лошо. Поради това имаме право да заявим - това общество е лошо и вреди на човешкото развитие. Вместо него трябва да възникне друго - по-справедливо, честно и човеколюбиво общество. Което обаче няма да се самосинтезира просто така, от празно пространство, а следва да е резултат от общи градивни усилия. Към което този текст приканва. Благодаря на автора!

Kъм статия Моят свят се разрушава

2019-02-19 20:57:31Моля, внимавайте за правописа. Пише се "туберкулоза", а не както е изписано от вас. Сайтът е твърде добър (според мен) за да бъде човек снизходителен към елементарни правописни грешки.

Kъм статия Психиатър: Убийството в Нови Искър можеше да бъде предотвратено, не подкрепяме болните си

2019-02-17 11:47:25"... Времето е анти-възрожденско..." Най-хубавото определение за реалността ни, което съм срещал в последните две десетилетия! А пък аз останах тук - напук на всичко и продължих да се опитвам да правя онова, което мога, за да се усещам осмислен и полезен... Не си задавам въпроси от висш порядък - например "за смисъла на нещата", нито твърдя че съм прав. Просто заявявам какво правя и че твоята статия ми хареса. Усещам противоречията в последния написан ред, но нима човек не е безкрайно противоречив отвсякъде? Поздрави!

Kъм статия Калин Терзийски: Какво да ви кажа?

2019-02-07 10:36:06Поздрави за написаното! Трудно, но полезно е да престанеш да искаш да си там, където не си само защото не си. :)

Kъм статия Калин Терзийски: Хубавият свят на осъзнатостта

2018-12-28 11:54:48И най-хубавото на тази паралелна, сиропена виртуална Реалност е, че скоро ще свърши поради самоизчерпване. И само след няколковековно Ново Средновековие пак ще има Ново Възраждане, че и ново Просвещение подир. За да се усетим цопнати пак в някакъв Нов Матричен Потребителски Аквариум - чатещи до безпаметство с някой никой пред себе си, без памет че всичко това вече го е имало. ... Много ми хареса написаното от теб, пък виж какви кисели deja vu усещания ми причини... Щот` съм кофти матриал сигурно... Благодаря! :)

Kъм статия Калин Терзийски: Всеобщата празнична самота

2018-11-28 17:39:57Поздравления и почит, колега! Според мен, ако литературата не докосва с лечебна цел болните зони на обществото - смисъл от нея няма. Справка - Зола и "Пари". Другото е Пишурката и одата за хурката. Желая успехи от сърце! тт

Kъм статия Калин Терзийски: Лек геноцид

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.