ПРОФИЛ

Рейтинг
1000
точки при гласуване
1

д-р Тодор Толев

създаден на 2018-11-28 17:17:26
Всички ваши коментари (14)
Дата Коментар
Страници
2019-10-03 22:09:20Много е хубаво! Благодаря!

Kъм статия Калин Терзийски: Глупостта да бъдеш себе си

2019-08-22 17:23:39Така си е! Нашенската медийна некрофилия, обилно гарнирана с медиен некро-ексхибиционизъм и некро-воайорство - така де, щом е патология - нека бъде пълноценен синдром, а не само констатация... ... та, нашенската медийна некрофилия май не е ново нашенско изобретение, а част от програмата за упокой на духовете още от римски времена - panem et circenes, спомената още от Ювенал. Ала мъдрите римляни са предлагали "хляб и зрелища", докато нашенци пробват с "хляб или зрелища", и понеже за мнозина хлябът не достига, набляга се на зрелищата...

Kъм статия Калин Терзийски: Вълна от човешки кости

2019-08-02 10:33:24Иххх! Брилянтно! Пробуди ми сетното чувство, посредством което реагирам на спецификата на нашенската околна среда (освен погнусата!) - да се смея на корем и до сълзи (последното в двоен смисъл!). Благодаря много!

Kъм статия Калин Терзийски: Писачите на страшни заглавия

2019-07-10 18:57:39Ехаа! Един добродушен и весел Джурасик парк, посветен на ежедневието ни! Благодаря за радостта! :)

Kъм статия Калин Терзийски: Косата през лятото

2019-06-26 13:36:35Какво да се прави - модерно е някак, престижно седи и най-важното - подчертано аеродинамично и безопасно е да добавиш плюнката си срещу комунизма... щом нищичко друго под ръка си нямаш... А за да не проличи страхът - че ще изглеждаш смешен и жалък, пък и заради съвестта, поне остатъка от нея - надявам се, че си я имал, щом предстои да плювнеш, добре ще е по-напред, за забаламосване на отсрещния, да повъртиш и засучеш някоя сложна лакърдия в стил "то си е така, ама е малко иначе" и чак тогава - ей тъй, между другото, да споделиш безценното си мнение колко лошо нещо е бил този пусти комунизъм, ала ти не си спал - ти винаги си усещал това, нищо че чак сега го казваш... Еми, това е положението... Каквато е епохата ни - лъжовна, двулична, несмела и изпреварващо слугински сервилна, такива са и антикомунистите ни в нея... Евнусите на духа не прибавят мъжественост - дори и Камю да цитират... Ех, Калине, Калине...

Kъм статия Калин Терзийски: Какво да го правим тоя комунизъм?

2019-03-07 17:46:03На всичко отгоре несъгласието ми спрямо подмолната подла дежендъризация се определя като интелектуална недостатъчност. В знак на протест, еднолично напускам НАТО и Европейския съюз.

Kъм статия Съветът на Европа: България тълкува погрешно какво е джендър

2019-03-06 14:23:36Их! Страхотно! Направо за колекцията "Съвременна Байганьовиада!" Поздравления!

Kъм статия Разсъжденията на едно българче покрай визитата на руски премиер

2019-03-06 14:17:12Да се смея ли, да плача ли или да се плаша... Ех, как ми се иска да повярвам най-сетне в силата на словото! Ала засега такъв изглед няма... Поздравления!

Kъм статия Защо не смея да попитам

2019-02-26 20:10:42Изключително съдържателно и силно послание! Послание е - защото приканва да се огледаме (преди това - погледнали в себе си) и непременно да опитаме да направим нещо добро и полезно. Не за себе си, а за обществото. Да, за обществото - повтарям с пълно съзнание колко смешно звучи това днес. За жалост. Антрополози и еволюционни биолози сочат, че човек има вродено чувство за морал. Още петгодишните деца знаят кое е добро и кое е лошо. Поради това имаме право да заявим - това общество е лошо и вреди на човешкото развитие. Вместо него трябва да възникне друго - по-справедливо, честно и човеколюбиво общество. Което обаче няма да се самосинтезира просто така, от празно пространство, а следва да е резултат от общи градивни усилия. Към което този текст приканва. Благодаря на автора!

Kъм статия Моят свят се разрушава

2019-02-19 20:57:31Моля, внимавайте за правописа. Пише се "туберкулоза", а не както е изписано от вас. Сайтът е твърде добър (според мен) за да бъде човек снизходителен към елементарни правописни грешки.

Kъм статия Психиатър: Убийството в Нови Искър можеше да бъде предотвратено, не подкрепяме болните си

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.