ПРОФИЛ

Рейтинг
671
точки при гласуване
1

безпартийна

създаден на 2016-12-07 12:22:35
Всички ваши коментари (360)
Дата Коментар
Страници
2020-07-09 11:02:12Не съм очаквала, че ще се наложи да участвам в протест в защита на този Президент. Но явно всевластната прокуратура мисли по въпроса.

Kъм статия Прокурори влязоха в президентството (снимки, видео): обновява се

2020-06-17 18:09:55Един свестен министър имаше това правителство и ето, че го погнаха.

Kъм статия КПКОНПИ проверява министъра на образованието за конфликт на интереси по публикации

2020-06-06 12:25:58Представяте ли си лабрадор с намордник? Лабрадорите са едри кучета, но са много мили и обичливи. Много от тях са обучени да водят слепи хора. Затова, мисля, че не размерът на кучето е основният проблем. Проблем е отглеждането на породи кучета, които са известни като убийци. Кане корсо, питбули, добермани. Тези породи просто трябва да се забранят като домашни любимци, които могат да бъдат извеждани навън.

Kъм статия Кане корсо нахапа жестоко 10-годишно дете в Казанлъшко

2020-05-27 11:39:30Това е театър на абсурда. Да се начислява ДДС върху неиздадени билети, и то като музеите са освободени от ДДС? Сами преценете какво подкрепяте - държавата, която е иззела колекцията на Божков (и сега я разпродава, както се оказа с един ритон) или Божков, който специално за колекцията си е закупил сграда за музей. Даже не съм сигурна, че точно държавата продава ритона, а не е някой, който се е облагодетелствал от изземването. Къде тук е мястото на прокурватурата?

Kъм статия Божков: Телефонната палата е запорирана заради приходи на неработещ музей, които не се облагат

2020-05-03 16:55:49Точно тези оставки Борисов никога няма да поиска. Тези постове крепят (не)явната подкрепа за правителството от страна на ДПС. Естествено е ДБ да иска тези оставки, защото в случай, че се поискат, Борисов пада от власт.

Kъм статия ДБ: Поемането на политическа отговорност изисква оставките на Горанов и Караниколов

2020-05-03 16:02:44Предполагам, че доц. Мангъров може да има основания да твърди колко хора всъщност са прекарали заболяването. В началото на февруари, когато още тук не беше се разразила пандемията, прекарах доста тежък грип за около 10 дни. Въпреки, че температурата ми спадна, аз едва дишах и се чувствах като парцал. Накрая дъщеря ми ме вкара в болница за една седмица. Лекуваха ме с антибиотици и системи. Оправих се. На 73 години съм. Много е възможно да съм прекарала Короната, без да съм тествана. Тогава нямаше и тестове.

Kъм статия Доц. Мангъров: Поне 500 000-600 000 са прекарали COVID-19

2020-04-10 11:29:17Имам дворно място с градина в село на 120 км от София. Не ми е ясно как Каракачанов си представя, че мога да прелетя до кмета на селото, да си взема служебна бележка от него, така че после с нея да мога да мина през КПП-то на изхода на София. А пък за последното му предложение да се спре вносът на плодове и зеленчуци, направо нямам думи. Във всички магазини има информация за произхода на стоката. Аз нямам нищо против да купувам българско производство, стига да ми е изгодно и да е чисто от към пестициди. А за това, трябва да се замислят българските производители. Зависи от тях.

Kъм статия Каракачанов поиска забрана на вноса до изчерпване на българските плодове и зеленчуци

2020-04-09 16:49:27За мен няма никаво съмнение кой е държавникът на тази територия. Откакто той не е в управлението, държавата е просто територия.

Kъм статия Иван Костов пред OFFNews: Не споделям катастрофичните прогнози

2020-04-04 17:50:52Това, което ме притеснява не е, че трябва още да спазваме извънредното положение и социалната изолация. Притеснява ме какво ще стане след като това положение се отмени. Разбира се, това трябва да стане след като броят на заразените започне да намалява. Но все пак заразени ще има. И като се отмени социалната изолация няма ли да се стигне до нов бум на заразени? Тъй като си мисля, че този вирус умишлено е "изпуснат" е важно да се знае какви са били прогнозите на създателите му. Дали наистина не е било планирано 2/3 от човечеството да го преболедува и да си създаде естествен имунитет?

Kъм статия Просто трябва да издържим още 6 седмици

2020-04-02 18:21:06Питам се защо все още някой се съмнява, че това с корона вируса е целенасочено биологическо оръжие на Китай? Колко още ще си заравяме главата в пясъка?

Kъм статия Американското разузнаване: Китай крие реалния мащаб на епидемията от коронавирус, данните са фалшиви

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.