ПРОФИЛ

Рейтинг
816
точки при гласуване
1

бацка

създаден на 2016-12-13 13:01:24
Всички ваши коментари (30)
Дата Коментар
Страници
2019-05-28 22:07:17Все едно някой е вярвал, че ще ги глобят. Има ли срок? Има. Вместиха ли се в него? Вместиха се. Ама срокът се удължавал бил няколко пъти... В закона пише ли, че не може да се променя срокът? Едва ли го пише. Разбира се, това тотално опорочава идеята за спазване на сроковете, но на даскалицата не й пука. И по-точно, на дебелио й шеф. Дебел е. Колкото и да не обича да му го казват. Вече е по-дебел от Пеефски и Цацката. Освен внимателно да мислим за кого гласуваме наесен. Че още един мандат нашият град няма да понесе, ако ще и с бюджет от 5 милиарда.

Kъм статия Ето какво трябва да поправи Джи Пи Груп, за да отърве глобата за Графа

2019-04-06 19:34:19Връх. Хората да свършат работата на общината. А в паралел СО унищожава горната част на Борисовата градина. #ДанчеСлез

Kъм статия Започна засаждането на дървета в Новата гора на София

2019-04-06 19:31:24Е така са се оплели, че са повече от жалки - смешни са. Артекс, макар и със сигурност далеч от невинни, са най-малко виновни от всички. Данчето, Боко и съпътстващите институции са тия, които са омазали. Взели са парите от Артекс, но не са извършили “услугата” като хората. Хубавото е, че основният печеливш е обществото - от една страна, конкретно тази грозотия евентуално ще си замине, а от друга - даваме си сметка що за управленски капацитет си имаме. И цялото това е гарнирано с голяма доза забавение, примесена с щипка погнуса. Ако сме достатъчно умни, ще реагираме адекватно и няма да позволим на шайката да ни влачи към дъното. Дано повече хора прогледнат.

Kъм статия 'Артекс' обяви, че спира строителството на Златен век

2019-03-26 11:17:59Цацата и да се самосезира, после е ясно докъде ще стигне разследването :)

Kъм статия 1500 евро/кв.м била разликата в офертата за Цецка Цачева и за редови клиент

2019-03-12 16:23:30"Ще ремонтираме" вече готовия ремонт, "ще сменим" вече поставените ограничители, "ще"... За чий сте ни вие, неграмотни ръководители на града? В която и да е средноадекватна фирма, подобен мениджмънт щеше да е в останал в аналите на историята години назад. Аз почвам да се чудя, дали наистина искаме подмяна на ограничителите? Не че не са едновременно ненужни, безмислени, грозни и опасни - това е факт и всеки разумен човек ще се съгласи с поне 3 от четирите точки. Но представяте ли си какво ще сложат на тяхно място? Като познаваме общината и капацитета й, а като виждаме компетентността на КАТ и проектанта на текущото решение... Ако не е бодлива тел, по която текат няколко киловолта, ще са половинметрови шипове. В най-лошия случай - остра като бръснач мантинела. И най-веселото е, че пак ние ще го платим, от някой "излишък".

Kъм статия Фандъкова: Ще сменим ограничителите по Графа

2019-03-12 16:17:13Цялата статия е написана леко тенденциозно - от заглавието, та до епилога (в bold). Нетипично за Офнюз, но пък в крак със съвременните течения - журналистиката не е безпристрастна, каквато би следвала да е по дефиниция, а си позволява в секция "Новини" да демонстрира мнение. Разбирам, че пеефските парцали действат така, ама нали точно затова четем Офн, а не тях?

Kъм статия Спаси София с ново предложение за Графа тип 'гледай си в краката'

2019-03-07 14:36:08"Столична община ще следи стриктно за изпълнението и качеството на ремонтните дейности и ще налага глоби на фирмите при нужда, увери Барбалов. " Нямаме съмнение, че ни уверява. Може би дори и той го вярва.

Kъм статия Сериозни ремонти по улиците на София започват от днес

2019-02-13 15:31:34Смотаняците с никове, представляващи случайни низове от символи (явно за толкова ви стига акъла, като се налага да регистрирате по незнайно колко профила) - жалки сте. Смотани, задръстени и изключително долни. Дано поне си получите дневната ставка с тия коментари, макар че никъде не споменавате Путин с добро...

Kъм статия Избиха зъбите на жена, защото прилича на гей

2019-01-30 23:38:57Дори не ми хрумва да ги защитавам, но просто се чудя - канят те в някакво кокошо предаване (не в 120 минути, например), в най-жълтата телевизия. Защо изобщо би ти хрумнало, че при това положение въпросите и цялостната атмосфера ще са нещо по-различно от екранизирана версия на Шок или Уикенд? Айде, да си Гинка Върбакова, да се вържеш. Борисов да си, пак ще се вържеш. Ама интелигентен човек, творец, писател...

Kъм статия Водещите на 'Търси се' отговарят на Калин Терзийски

2019-01-17 22:51:30На 97 и сяда зад волана?

Kъм статия Принц Филип катастрофира

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.