ПРОФИЛ

Рейтинг
2700
точки при гласуване
2

Годо

създаден на 2018-10-11 22:06:56
Всички ваши коментари (68)
Дата Коментар
Страници
2019-02-05 09:50:12Червеното водорасло Кольо Колев досега нито веднъж не е познало резултатите от избори, все едно какви са. Неговата дейност винаги е била една и съща - да прави внушения. Наглостта и лицемерието е само част от портрета на комунистите. Но има и балъци, дето ги лъжат за лява политика, а за слабоумието няма лечение. То е за цял живот. Баневци, Ветковци, Бенчевци, Герговци, разгледайте биографиите на милионерите в България и ще видите, че всичките идват от червената партия и повечето са агенти на ДС. Тези които не са милионери стават професори по водопадите и светкавиците. Просто им трябват полезни идиоти, за да им говорят за лява политика, за да гласуват за тях.

Kъм статия Кольо Колев: Избирателите искат да накажат ГЕРБ, но не виждат алтернатива

2019-02-05 09:20:33Русия да говори за " узурпация на властта" е черен хумор. Техния фараон Путин е узурпирал властта вече двадесет години. Който е опозиция отива или в затвора или направо в отвъдното. Те могат да лъжат само руснаците за които казионната телевизия е единствения начин да се информират. Тях могат да ги лъжат неограничено. Но останалия свят няма как да излъжат.

Kъм статия Признаване на Гуайдо за президент е легитимиране на опит за узурпация на властта, обяви Кремъл

2019-02-05 09:03:29Чавес и Мадуро докараха Венецуела до просешка тояга. Там където стъпи комунист или социалист - трева не никне. Червеното водорасло Румен Радев подкрепя Мадуро. Той толкова се е слял с БКП/БСП, че отдавна е избледнял като президент. Той е президент на Решетников и БКП/БСП. Това вече го виждат и децата в целодневните детски градини.

Kъм статия Радев поиска да не подкрепяме европейската позиция за ситуацията във Венецуела

2019-02-05 09:02:11Чавес и Мадуро докараха Венецуела до просешка тояга. Там където стъпи комунист или социалист - трева не никне. Червеното водорасло Румен Радев подкрепя Мадуро. Той толкова се е слял с БКП/БСП, че отдавна е избледнял като президент. Той е президент на Решетников и БКП/БСП. Това вече го виждат и децата в целодневните детски градини.

Kъм статия Външно министерство призна Хуан Гуайдо за временен президент на Венецуела

2019-02-04 20:38:43 Стара еврейска поговорка : „ Една маймуна колкото по-нависоко се изкачва на дървото, толкова повече и се вижда червения гъз. „

Kъм статия Радев поиска да не подкрепяме европейската позиция за ситуацията във Венецуела

2019-02-03 21:55:26Тези от "автентичното дясно" са като античните македонци - някога уж ги е имало, но сега съвсем ги няма !

Kъм статия Гроздан Караджов за 'Ало, Банов съм': Прокуратурата скача като попарена, щом има сериозен политически ефект

2019-02-03 21:53:42Комуняга ! Какво да очаква човек от комунисти !

Kъм статия Проф. Радослав Гайдарски: Станишев, не Елена Йончева, трябва да води евролистата на БСП

2019-02-03 21:51:36Този и той си измъкна червения задник в Брюксел. Жена му там работи, а дъщеря му учи в Холандия. Като завърши едва ли ще отиде на работа в Ростов на Дон. Иначе са големи русофили. На Ниново сина работи в САЩ. Лицемери и наглеци, които търсят полезни идиоти, които да гласуват за тях.

Kъм статия Ивайло Калфин: Прокуратурата се зае с най-острия депутат на опозицията

2019-02-03 21:48:42То не бяха дупки в оградата по границата, отровна вода в Хасково и от всичко излезе едно голямо НИЩО. Когато дълго време си агресивен в един момент нещата се връщат като бумеранг срещу теб.

Kъм статия Елена Йончева: Записът с Банов е автентичен, имаме защитен свидетел

2019-02-03 21:43:28Мадуро вече е пътник, но той се прави, че не го знае !

Kъм статия Мадуро: Възможно е да се стигне до гражданска война

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.