ПРОФИЛ

Рейтинг
900
точки при гласуване
1

Tanos

създаден на 2016-07-30 19:02:54
Всички ваши коментари (60)
Дата Коментар
Страници
2020-03-20 14:58:14Тоя го обхваща все по-голяма лудост. Използват ситуацията с вируса да вземат всякакви налудничави решения. Как да иде някой да пазарува в 5? И ЗАЩО точно между 5-8, не може ли между 10-12, а тогава другите да са в къщи или на работа, А? Да даде нАучно обяснение, нали си има ЩабЪ . да му дадат съвет, а не както му скимне, това да не е Банкя или пожарната команда или охранителната му фирма?

Kъм статия Борисов от Калофер: Възрастните ще пазаруват само сутрин и се прибират (видео)

2020-03-20 14:52:16Този е и софийският лекъски съюз са луди. За какво им това??? Да си стом у дома, а те да си правят каквото искат. Сигурно и демонстрациите ще забранят. По-добри до избят всички, освен техните роднини. А после Боко и Гешо в схватка "кой-кого". Да де ама без нас, ако може. Никъде не е затворена столицата на никоя държава, е ние винаги сме първи в нещо...

Kъм статия И Гешев иска блокада на София, подкрепя Столичната лекарска колегия

2019-12-12 18:38:25Бравос на ЛАпачев, колко излапа до сега? Да не се задавиш. Даваш си разрешенийца за ПУП-чета, правят си къщи по поляните на Синеморец от Арапя нещо не остана. Едно от предимствата ни през Северна Македония и Сърби е морето. Какво правите с националното богатство. Лапчев си го продава

Kъм статия Кметът на Царево: Няма незаконни строежи на Арапя

2019-12-12 18:32:40Бравос

Kъм статия Кметът на Царево: Няма незаконни строежи на Арапя

2019-08-05 15:04:54Пълен боклук, политикономия изучила, друго не. Сталинка! Помним я от ВИИ "К. Маркс". Но голяма нагаждачка и с късмет да се вре, където трябва. Дърта при това..., надхвърлила нивото си на компетентност.

Kъм статия Кристалина Георгиева с трогателна изповед в Twitter след номинацията ѝ за шеф на МВФ

2019-07-24 15:50:44Пълни изроди! Няма ли друго място? Та там път не имало и нямаше докато не разкопаха. Алекс Сърчеджиева да си показва телесата там. Не им стигна на семейството й това, което ползваха в Синеморец и продадоха, а сега Листи. Не им гледайте скапаните реалита, много скъпа е цената за обществото. Глобичка до 5000 лв за скапаната природа, пука им. Блокирайте пътя до листи. Дано се събере група през уйкенда!

Kъм статия Булдозер нагази парка Странджа, изкопан е път до плаж в резерват

2019-07-08 10:57:15ИЗрод, прост и прост ще си остане...Да изкара малко кинти, не е лошо обаче, нали?

Kъм статия Андрей Слабаков: В Европарламента е пълно с хора с бради и мустаци. И не всички са мъже

2019-07-08 10:52:53Изроди! Да си кара "жипката" на село, изрод със софийски номера. Айде бе, нямали кой да ги санционира тези идиоти. Състезание, а? Да си го начука джета, той знае къде и да го пуска на вода по направените за целта рампи, не по пясъка на един от най-хубавите плажове на морето. Ние сме си виновни, че ги търпим...

Kъм статия Шофьорът на затъналия джип на плажа се готвел за състезание

2019-07-08 10:10:07Пак ни показват бабичката научна комунистка, преименувала се на политоложка, демек разбираща от политически науки. Да си гледа научния комунизъм. Престанете да ни показвате едни и същи, дето имат някакви административни позиции, които нямат връзка с интелект и знания. Същото важи и за набедения за политолог (нали уж е социолог) от червената агенция на социолозите Кънчо-голфа и онзи фъфлещия по студията Райчев. Да иде на логопед, както направи Любен Дилов-синчето. А бабичката Коларова (какво заредено с БКП-наследство име) да се маха. Скоро ще я разкарат от шеф катедра, да видим дали ще продължат да канят след това този долен боклук - от БСП, през СДС та до ГЕРБ ... плещи все едно и също по всички въпроси, като развалено CD.

Kъм статия Политолози: Местните избори ще са трудни за ГЕРБ

2019-06-08 05:44:02Защо да не ги контролират малко повече ректорите-феодали и административно и финансово? Академична свободата е да може да твориш и споделяш неща без ограничение. А не като онзи от Свищов, Величко-някой си, който направи на 30 години любовница си и професор и ректор. А тези от УНСС? Бившият ректор Миркович построи ограда почти до Горубляне, та да не могат хората от НСА и ТУ да влизат в междучасията си и да вземат диплома от УНСС. Следващият, Борето Борисов, известен като "спящата красавица" (заспиваше в НС) и върл алкохолик, подмени 25 дка алуминиена дограма с неотваряема ПВЦ дограма, облицова 1-2 много дълги коридора с камък, направи дъщеря си доцент и шеф катедра, хабилитира "Октопода" - Алексей Петров за доцент. Сегашният, бивш агент на ДС, строи ненужен нов корпус, защо ли? Е защо да не ги контролираме финансово и административно, министър Вълчев?

Kъм статия Красимир Вълчев: В университетите доминират рентиерски модели на заплащане, системата е заложник на ръководствата

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.