ПРОФИЛ

Рейтинг
1100
точки при гласуване
1

руZZки цървул

създаден на 2022-08-16 15:41:04
Всички ваши коментари (7)
Дата Коментар
Страници
  • 1
2022-09-01 20:36:06Американците са много добри във военното дело и имат най-добрите оръжия, но много меко пипат. С помощта им за Украйна, дано този път поправят грешката си, че помогнаха на орките срещу Хитлер и най-накрая да ги наритат там, където им е мястото.

Kъм статия САЩ спрели ВСУ да не ударят мощно руснаците по целия фронт

2022-09-01 13:49:43Най-после да осъзнаят, че добрият орк, е мъртвият орк и взаимното самоунищожаване е добро дело, защото само така ще прекъснат грешката на природата, че ги е създала. Разбира се, човешкият вид трябва да подпомогне за по-скорощното унищожаване на орките, защото от това зависи бъдещето на homo sapiens на планетата и не е достатъчно, че човеците украинци сами трябва да се справят с тази задача.

Kъм статия Войници и офицери от ФСБ се напиха в Херсон и се стреляха. Трима убити

2022-09-01 13:38:58Тази новина така ме изненада, че го преместих от левия крачол в десния. По-късно, в друга медия прочетох, че същия тоя бил загинал. Не се учудих, че е паднал от прозореца и е загинал, защото това е национален спорт в азиатското блато, при който спорт отколкото по-високо скочиш, толкова по-високо отличие за героизъм получаваш. Дали сам ще скочиш, или ще ти помогнат верни другари, както е в случая, няма значение, важното е да скочиш и геройски да загинеш, а знаем, че орките винаги геройски загиват, дори и ако кротко льокат бояришник. И бас ловя, че оркът е бил сам в болничната стая, за да може на спокойствие да избере как най-геройски да загине.

Kъм статия Кръстникът на Лукойл падна от 6-ия етаж на болница в Москва и умря

2022-08-16 21:55:08С риск мнението ми да бъде прието за крайно, мисля че войната не трябва да бъде спирана, тъкмо когато украинската армия набира скорост за наритване на терористичната руZZка сган. Сганта трябва да се изнесе от всеки един сантиметър украинска земя, което включва и Крим, а клоаката руZZия да бъде демилитаризирана и ядрения й арсенал отнет, което ще стане единствено с тотално смачкване на икономиката й, изолирането й от цивилизацията за дълго време и безусловната й капитулация като военна сила. Украйна и Полша трябва да бъдат въоръжени до такава степен, че на кремълските терористи никога повече да не им хрумва да си помислят за война в Европа. Украйна така и така ще влезе в ЕС, но трябва да бъде приобщена и към НАТО по най-бързия начин.

Kъм статия Кремъл в паника. Моли Запада за помощ да се спре войната в Украйна, се твърди в доклад

2022-08-16 21:37:47Когато терористичната кремълска машина започна да струпва войски край границата на Украйна и Беларус под предлог, че било за съвместни беларуско-руZZки военни учения, бях убеден, че се готвят за нахлуване. Да струпаш 150-хилядна армия не е за учения. Сигналите за нападението започнаха много преди нахлуването, на света постоянно бяха представяни мултфилми на безаналогови хипер, супер и не знам си какви ракети, някакви сармати ли са, сарми ли са, както и сатани и други дяволи, с което световния терорист руZZия искаше едва ли не да каже, че или всички ще паднат на колене, или света ще бъде взривен. Терористичната руZZка пропаганда полираше мозъците на хората по света, че САЩ, Запада и НАТО са в кома и с нищо няма да могат да помогнат на нападната от терористична руZZия държава, която и да е тя, та даже и френският президент Макрон беше започнал да вярва, че НАТО е в кома и е безполезно. Трябваше до такава степен да бъдат обработени човешките съзнания, че от страх и паника да не се противопоставят, за да може наистина терористичната руZZка армия да окупира Киев за 3 дни, а за 9 дни да влезе в Берлин, ако се наложи.

Kъм статия Зеленски: Не повярвах на предупрежденията за удара на Русия, защото бяха общи фрази

2022-08-16 15:56:48Ще дойде времето когато гъZпром по корем ще се влачи и на колене ще моли да им купуват газта за 4 долара за 1000 кубика.

Kъм статия Газпром плаши Европа: Ще плащате 4000 долара за 1000 кубика газ

2022-08-16 15:47:45Скоро ще има и орден "Свиня-майка", натам отиват нещата.

Kъм статия Путин връща званието 'майка-героиня'

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.