ПРОФИЛ

Рейтинг
1807
точки при гласуване
1

ponti

създаден на 2021-11-05 18:18:21
Всички ваши коментари (19)
Дата Коментар
Страници
2022-05-04 21:31:32При това търсене цената ще е космос. А ако и на гърците им спрат руския газ терминала в ревитуса не може да покрие и техните нужди. Напишете в гугъл "ревитуса газ" и вижте за какво става дума. Това е една инсталациийка в морето, дето всички разчитаме да направи чудеса... жалка работа.

Kъм статия Правителството преговаря със САЩ и Египет за втечнен газ

2022-01-28 12:03:06Това със зоната е пълна идиотщина! Не виждам кой може да е "ЗА" освен бабички, които не карат и излазат от къщи само до магазина и до аптеката. По адресна регистрация съм в Гео Милев, но имам имот и във Варна. Колата ми разбира се е със софийски табели. Кмета на Варна направи половината град Зелена зона за да скубе пари. Резултата е, че с новото разчертаване могат да паркират с около 30% по малко коли по кварталните улици от преди, и места перманентно няма. Освен това, когото си отида не мога да паркирам дори да искам да си платя, защото съм регистриран в Сф. Имаш право на три последователни смс-а и след това те заскобват. А плащам солиден данък за имота си!!!!! И ДИ О ТИ

Kъм статия Питат жителите на кварталите Редута и Гео Милев искат ли зелена зона

2022-01-07 19:51:59Не мога да разбера, тази аптекарка защо не мобилизира всички болнични заведения да ваксинират в денонощен режим?! Нали всички болници са на денонощен режим? А шугър кирчо нещо само идеи - разпореждай бе, бате!!!!

Kъм статия Кога ще затворят училищата? Отговорът на здравния министър

2022-01-06 18:38:41Това са някакви игрички - прокуратурата вика Рашков на разпит и на следващият ден полицията вика Бойко. Пълни глупости.. А какво стана с шефа на БОП-а? Има ли призовка? Ходи ли да се обяснява? Аз ако съм на него няма да отида. Да видя как подчинените ми ще ме закарат принудително. ХАХАХАХАХХАХ Е-ати обърканата държава!!!

Kъм статия Привикаха Бойко Борисов на разпит за кюлчетата (видео)

2022-01-06 18:30:41Искам да си сложа бустер, но с тези опашки станах антиваксър. Новите управляващи нищо не правят - само лозунги, призиви и високи цели. Тая Сербезова, ако иска резултат, да мобилизира възмост за ваксинация НАВСЯКЪДЕ (във всички болници, ваксинационни центрове, МОЛ-ове и т.н.) денонощно - на смени. Защото желаещи да се ваксинират има, но желаещи да отвисят 2-3 часа на опашка НЯМА!

Kъм статия МЗ с цел: Още половин милион българи ваксинирани до края на януари

2021-11-09 23:14:17Всичко има дълбоки корени - подп. Спас Спасов, офицер от 6-то ДС е баща на Митко Спасов - Каратиста и подписал вербовката на ББ за "информатор с перспектива" през 96г. с мотив "контактите му с оперативно интересни лица" До ден днешен нищо не се е променило. Митко го познавам като тийнейджър, познавам и сестра му Даниела (от близо). Познавам и татко им (вече покойник) точно от тези години и малко по-късно. Всичко е истина. От там тръгва всичко. Просто ББ е удобния кон на задкулисието. Както от към политическата му фракция, така и от към криминалната. А те са взаимно свързани - едната набавя ресурса, другата политиките.

Kъм статия Рашков: Сега вероятно ще се измисли някаква друга Мата Хари

2021-11-09 22:47:49Всичко има дълбоки корени - подп. Спас Спасов, офицер от 6-то ДС е баща на Митко Спасов - Каратиста и подписал вербовката на ББ за "информатор с перспектива" през 96г. с мотив "контактите му с оперативно интересни лица" До ден днешен нищо не се е променило. Митко го познавам като тийнейджър, познавам и сестра му Даниела (от близо). Познавам и татко им (вече покойник) точно от тези години и малко по-късно. Всичко е истина. От там тръгва всичко. Просто ББ е удобния кон на задкулисието. Както от към политическата му фракция, така и от към криминалната.

Kъм статия Последният дебат в Референдум: Бабикян връчи кюлче злато и евро на Тома Биков, Хамид Хамид брани Пеевски

2021-11-09 20:57:18Този арогантен съсел все още си мисли, че ще мине метър. Баба Петя като й гледам физиономията вече усеща, че е в л-ната до брадичката и няма на какво да стъпи. Скоро ще настъпи един преломен момент, когато всеки ще се спасява поединично и ще започне река от показания. Цв. Василев ще се върне триумфално, делото КТБ ще излезе от архива. Пеевски пъвроначално ще се крие зад имунитета, но мисля няма да е за дълго и ще стане ма-за-ло.. време е.

Kъм статия Разпитаха Петя Аврамова и Николай Нанков за строежа на ''Хемус''

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.