ПРОФИЛ

Рейтинг
1200
точки при гласуване
1

al-ien4

създаден на 2016-04-20 12:19:19
Всички ваши коментари (17)
Дата Коментар
Страници
2019-04-18 10:29:06Демокрацията - като форма на управление, работи когато обществото, което я употребява има коефициент на интелигентност по-висок от този на микровълнова фурна...

Kъм статия Пак 111-о място: Медиите ни свободни колкото в Етиопия и Мали

2017-09-29 22:25:18Само заради тази статия, спирам да чета, отварям и разпространявам линкове и статии на OFFNews. Браво на вас!

Kъм статия Тъжна Лаута дочака победа, клане спря Верея в Стара Загора

2017-09-23 14:25:05И какво? Сега какво? НИЩО! Просто кеш в Google...

Kъм статия Синдикати в МВР обвиниха Борисов и вътрешния министър в "груби манипулации"

2017-09-21 01:25:45Тя пък сега редколегията щото е много различна... 99% от "луканките" на ГЕРБ са цигани и слушашти тази музика бозайници. Само вижте репортажите от убийствата и кражбите им на партийните членове - на чалга банкет, в кръчма, на панаир... Чалгари. БСП - половината им депутати в момента, лично съм ги виждал как поръчват "музика на ушенце" на седнали в скута им певици из Пампорово (а, по-старите разпускаха в Самоков). За музиката и електората на ДПС няма и дума да кажа освен една - кючек. "Патриотите" - разбират повече от руска музика, отколкото от българска (независимо от жанра), а някои "патриоти" четат стихотворения на Ботев, преведени на руски и немски... И всичко това само на базата на музиката. За манталитета не говорим. ---- Това да правиш сегрегация на основа, която е от същият материал като твоята, е голяма глупост. Да споменавам ли опита за отменяне на рок концерта преди няколко дни? Че той Трифонов още дума не е обелил по същество - педал стана. Като казах педал, Владо Кузов беше в парламента! Трифонов не може - бил чалгар... В тази държава наистина всичко е откачило. Само електората си остава тъп.

Kъм статия Слави: Вчера #КОЙ си нае американски адвокати, днес си нае съдии и прокурори

2017-09-15 17:24:12Най-тъжното при такива известия е че, в коментарите по техен повод се крие и резултата в бъдеще. Т.е. троловете отново ще победят, а Слави Трифонов ще умре с отворени очи.

Kъм статия Слави Трифонов обяви свой политически проект

2017-08-24 13:54:01Ами те "ромите", станаха 30% от населението в България. Както добре знаем от статистиката (която се извършва от кадри завършили СУ) едва 0.02% от тях продължават обучението си след 8-ми клас. Всичко това е напълно нормално и през следващите години, процента от незаети места ще се увеличава, защото при редуцирането им, трябва да се вдигнат таксите или да се намалят разходите. И двете няма да се случат, понеже в България да си прост е по-успешно начинание в дългосрочен план. "Какъвто народа, такива и висшите учебни заведения"

Kъм статия Криза: 13% от местата в СУ празни след окончателното класиране

2017-07-06 18:51:33Че, той тоя психиатър, ако тества "хората" в България - 90% ще са умствено изостанали. В това число и предходни поколения, които вече не са между живите. Това, че на 100 хиляди един е качествен математик, спортист, програмист и т.н. не дава право на останалите да издържат подобен тест. И мангала се е изхвърлил, щото е прост разбира се, не кока е шмъркал на 14, а амфети и не хашиш е пушил на 13, а лепило. Може германците да нямат термин, чак за такава простотия и да са се изгубили в превода. Осъдителна присъда за 4 дни...

Kъм статия 3 години затвор за агресора от берлинското метро

2017-03-15 18:05:25Най-якото от цялата работа е, че тоя ще си е във властта, още дълги години, а там ще е благодарение на тъпаците, които му духат. Как се наричаше това...

Kъм статия Общински съветник прати бургазлии "да го духат" и да четат закона

2017-03-07 12:06:29Всички са виновни. Едни като причина, други като следствие и това поколение ще се превърне в бъдеще, което ще продължи да се язди от едни и други, за сметка на цивилизацията. Такъв локален сценарий наблюдаваме в България с "малцинствата". Пример, който засяга гръбначния мозък на всички глупаци, които се опитват да водят битка с вятърните мелници на еволюцията, докато принципа на първичните инстинкти - много сме, силни сме - в крайна сметка не победи и се окаже, че едно безчувствено дете е много по силно от 200-300 коледно настроени бели хора, в някой нощен клуб... Т.е. или тази статия влиза в учебниците и предоставя възможност за бъдещето решение на проблема или в обозримото бъдеще вицовете ще започват с "Марийка и Хасан..."

Kъм статия Сирийските деца не говорят, не се усмихват. 3 млн. не знаят друго освен война

2017-02-25 16:07:01Марешки започна печеливш "бизнес" във Варна... Варна е град, който от десетилетия вече се управлява от групировка, която всички медии и тролове удобно премълчават - ТИМ. ТИМ, отдавна не се задоволява само с Варна и районите около морето, а стъпва с лайнянните си обувки из цяла България (летище София)... Смешно е, някои с IQ по-високо от това на микровълнова фурна, дори да предполага, че Веско Марешки е "свободен" бизнесмен изпълнен с "патриотизъм" и желание за справедливост и няма нищо общо с ТИМ... Но предвид огромната маса тъпанари в България - нищо чудно идните години да са споделени с ТИМ (изключително криминална структура, тясно свързана през всичките си години с Русия). Това е все едно ТОП 10 от "бизнесмените" в Русия, само да са чували за Путин и да са го виждали единствено в сутрешните блокове на българските телевизии... Та, честит да ви е Марешки - един от последните пирони в ковчега Bulgaristan.

Kъм статия "Ню Йорк Таймс" сравни Марешки с Тръмп

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.