ПРОФИЛ

Рейтинг
1200
точки при гласуване
1

al-ien4

създаден на 2016-04-20 12:19:19
Всички ваши коментари (19)
Дата Коментар
Страници
2019-08-05 23:48:53Когато яхвате омразата към новите собственици (за мен са също неприятни, меко казано) - отвличате вниманието си от истинския виновник - продуцентската компания, която всъщност прави тези мизерии и унищожава едно от най-прекрасните кътчета в България. Единствената част в която телевизията носи отговорност е моралната страна, но в случай на предприемане стъпки по разваляне на договора, ще понесе огромни финансови последствия, което пък няма да попречи на Тупарев просто да отиде с готова вече продукция в друга телевизия - бТВ примерно и с намалени финансови параметри да покаже въпреки всичко в национален ефир - “Игри на волята: България”. Т.е. колкото и да проклинате телевизията, не тя е виновник за ситуацията на плаж Листи, а продуцента извършващ по своя инициатива заснемането на поредната тъпотия, отдавна изгубила зрителски интерес извън България... Бъдете умни и протестирайте под прозорците на "Олд Скул" ООД - защото, ако не е Нова ТВ, ще е друга медия...

Kъм статия По следите на Нова ТВ в защитена местност Силистар

2019-08-05 23:40:24С цялото си уважение към медията ви, в това число и автора на статията плюс почит към един от най-добрите ми приятели в личен план - Тома Белев, си мисля, че насочвате енергията си в грешен аспект. Нова ТВ е медия, която (както и огромна част от телевизии, радиа и т.н.) работи главно с външни продукции, които се доставят в ефира на телевизията от т.н. - продуцентски компании. В случая на това риалити е продуцентската компания - "Олд Скул Пръдакшънс", собственост на Нико Тупарев известен с продукциите си VIP Брадър, Стани Богат и т.н. Дори имаше отговор от негова страна по наболелият проблем с плаж Листи... Нова ТВ има сключен договор за предоставяне на съдържание с Тупарев. Собствениците, както и работещи в Нова ТВ нямат абсолютно никакъв допир със снимачния процес. Нито оператори, нито сценаристи и всякакъв друг персонал водещ се на щат в Нова ТВ не е свързан пряко със заснемането на това тъпо предаване.

Kъм статия По следите на Нова ТВ в защитена местност Силистар

2019-04-18 10:29:06Демокрацията - като форма на управление, работи когато обществото, което я употребява има коефициент на интелигентност по-висок от този на микровълнова фурна...

Kъм статия Пак 111-о място: Медиите ни свободни колкото в Етиопия и Мали

2017-09-29 22:25:18Само заради тази статия, спирам да чета, отварям и разпространявам линкове и статии на OFFNews. Браво на вас!

Kъм статия Тъжна Лаута дочака победа, клане спря Верея в Стара Загора

2017-09-23 14:25:05И какво? Сега какво? НИЩО! Просто кеш в Google...

Kъм статия Синдикати в МВР обвиниха Борисов и вътрешния министър в "груби манипулации"

2017-09-21 01:25:45Тя пък сега редколегията щото е много различна... 99% от "луканките" на ГЕРБ са цигани и слушашти тази музика бозайници. Само вижте репортажите от убийствата и кражбите им на партийните членове - на чалга банкет, в кръчма, на панаир... Чалгари. БСП - половината им депутати в момента, лично съм ги виждал как поръчват "музика на ушенце" на седнали в скута им певици из Пампорово (а, по-старите разпускаха в Самоков). За музиката и електората на ДПС няма и дума да кажа освен една - кючек. "Патриотите" - разбират повече от руска музика, отколкото от българска (независимо от жанра), а някои "патриоти" четат стихотворения на Ботев, преведени на руски и немски... И всичко това само на базата на музиката. За манталитета не говорим. ---- Това да правиш сегрегация на основа, която е от същият материал като твоята, е голяма глупост. Да споменавам ли опита за отменяне на рок концерта преди няколко дни? Че той Трифонов още дума не е обелил по същество - педал стана. Като казах педал, Владо Кузов беше в парламента! Трифонов не може - бил чалгар... В тази държава наистина всичко е откачило. Само електората си остава тъп.

Kъм статия Слави: Вчера #КОЙ си нае американски адвокати, днес си нае съдии и прокурори

2017-09-15 17:24:12Най-тъжното при такива известия е че, в коментарите по техен повод се крие и резултата в бъдеще. Т.е. троловете отново ще победят, а Слави Трифонов ще умре с отворени очи.

Kъм статия Слави Трифонов обяви свой политически проект

2017-08-24 13:54:01Ами те "ромите", станаха 30% от населението в България. Както добре знаем от статистиката (която се извършва от кадри завършили СУ) едва 0.02% от тях продължават обучението си след 8-ми клас. Всичко това е напълно нормално и през следващите години, процента от незаети места ще се увеличава, защото при редуцирането им, трябва да се вдигнат таксите или да се намалят разходите. И двете няма да се случат, понеже в България да си прост е по-успешно начинание в дългосрочен план. "Какъвто народа, такива и висшите учебни заведения"

Kъм статия Криза: 13% от местата в СУ празни след окончателното класиране

2017-07-06 18:51:33Че, той тоя психиатър, ако тества "хората" в България - 90% ще са умствено изостанали. В това число и предходни поколения, които вече не са между живите. Това, че на 100 хиляди един е качествен математик, спортист, програмист и т.н. не дава право на останалите да издържат подобен тест. И мангала се е изхвърлил, щото е прост разбира се, не кока е шмъркал на 14, а амфети и не хашиш е пушил на 13, а лепило. Може германците да нямат термин, чак за такава простотия и да са се изгубили в превода. Осъдителна присъда за 4 дни...

Kъм статия 3 години затвор за агресора от берлинското метро

2017-03-15 18:05:25Най-якото от цялата работа е, че тоя ще си е във властта, още дълги години, а там ще е благодарение на тъпаците, които му духат. Как се наричаше това...

Kъм статия Общински съветник прати бургазлии "да го духат" и да четат закона

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.