ПРОФИЛ

Рейтинг
8232
точки при гласуване
8

al-ien4

създаден на 2016-04-20 12:19:19
Всички ваши коментари (30)
Дата Коментар
Страници
2020-09-09 14:31:18ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за ПРЕСТЪПЕН. (2) Българската комунистическа партия е била ПРЕСТЪПНА организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система. Чл. 4. Всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит

Kъм статия 9 септември пак скара БСП и управляващите в парламента

2020-09-02 12:19:37Употребата на тролове и Интернет в продължение на изминалите 5-6 години от страна на ватенките, свърши чудесна работа с лесно манипулиращият се българин. Това става и в други, много по-развити общества (справка САЩ) - като навсякъде, основната слабост използвана от страна на пропагандата е - липсата на ценностна система и тъпота под критичния минимум. Парадоксално - но причина за това състояние на народа е именно управляващата каста. Т.е. едно гадно нещо, виновно за липсата на критична мисъл в българина, ще бъде сменено с друго гадно нещо заради липсата на критична мисъл. Историята се повтаря, защото простия българин направи грешката да я забрави и следователно да повтори всички грешни решения. Борисов трябва да бъде съден за престъпления срещу народа, но и БСП - също. Сега, когато дойдат на власт комунистите с Радев начело, няма да има лустрация и така през следващите 10-15 години, когато пак ще сме тук. Путин спечели - с много малко средства и постоянство и за това е виновен Борисов.

Kъм статия Протестът на живо: Десетки обгазени със сълзотворен газ. Много арестувани, линейки отведоха пострадали (видео, снимки)

2020-06-13 21:44:03Re: Човека Аз съм с трансплантиран бъбрек и съответно, приемам медикаменти подтикващи имунната ми система. Освен близките ми, никой друг - колеги, "приятели" и т.н. хора, които контактуват с мен ежедневно - не спазват имунизационния си календар (много от тях, умишлено прескачат задължителни ваксинации на децата си), а да не говорим да си сложат противогрипна "сезонна" ваксина... Всички смятат, че са безсмъртни или че вирусните и бактериални инфекции са измишльотини на фармацевтичната индустрия. Обществото е тотално деградирала сбирщина от глупаци, които доказват тъпотата си, държейки България на дъното в класациите по всички жизненоважни показатели. Това е така от векове. И "на запад" общото IQ не е високо, но поне наличието на минимална ценностна система им помага. При нас я няма, защото първичните инстинкти за самосъхранение са мутирали в егоизъм, а мързелът е заличил напълно нуждата от изкачване по еволюционната стълба. Най-бързо топящата се нация в целия свят е българската. Факт...

Kъм статия Дискотеките пребориха здравния министър и си издействаха от Борисов да отворят на 15 юни

2020-05-12 03:13:03"Не е ясно кой ще плати ремонтът" Всъщност е кристално ясно. Ето каква е схемата: Първо, народни представители в местната власт гласуват бюджет за ремонт, по задание от народни представители в Министерския съвет. Повината от парите за ремонта се прибират на тъмно и моментално след отпускането на средствата от формация "Суджук" (или който управлява държавата към този момент). После работата се дава на "наша фирма" от приятелските кръгове (или семейства) - обаче, вече на половин цена. Фирмата, която е избрана прибира още 50% от останалите пари и търси друга фирма (подизпълнител) да извърши ремонта. Фирмата подизпълнител, прибира 50% от парите, които са минали вече през 3 цедки (а, ако е национален проект и през 3 офшорки) и търси нискоквалифицирани работници балъци (цигани и друг безмозъчен електорат) - да извършат ремонта. Те са също толкова некадърни в работата си по ремонта, колкото и когато трябва да избират своите представители в Народното събрание... Така се усвояват средствата. На никой не се търси отговорност. Няма съд. Няма върнати пари. Плащат най-бедните и глупави хора - българските граждани. Бахти тъпия народ...

Kъм статия Булевард и улица в столичния район 'Подуяне' се разтопиха заради топлото време

2020-04-24 15:52:25А, който има страх от игли, може ли директно да яде сапун?

Kъм статия Тръмп предлага да инжектират дезинфектант на болните от COVID-19

2020-03-11 13:32:24Прав е, Ганьо Балкански! Девногръцкият лекар Хипократ, разказва за пръв път инфлуенцата през 412 пр.н.е. - и това е първата добре описана пандемия. Тогав, в древна Гърция, с помощта на свещ и много търпение, той най-вероятно създава и един от най-древните щамове на коронавируса (229Е и ОС43 - те впрочем са виновни за 1/3 от всички "настинки", които ни тормозят непрекъснато) и заедно с новоразработения грип поръсва с тях армията на Ксеркс, което позволява на цар Леонид да коли изнемощелите от високата температура перси... По-късно Аристотел модифицира в тайната си щабквартира тези вируси и така почти всяка година след това, заедно с комунистите и Иван Костов ръсят коронавирус и грип тип Б над простолюдието, за да компрометират древната здравна система на хан Аспарух! Така до ден днешен, когато коварни учени маскирани като холивудски сценаристи бъркат в епруветки вируси (сини, червени, зелени и като тия от космите по гърба на Цецка Цачева) за топят електората на ГЕРБ! Баси тъпанара...

Kъм статия Борисов за коронавируса: Това е един вид война, надали ще разберем коя гад го е произвела

2020-02-12 21:10:37Сигурно тоя диск е слушал в колата, докато кърка от дамаджаната с ракия.

Kъм статия Джамбазки ще подари на Херо Мустафа Песни за Македония

2020-01-31 00:19:09Второ - бивш офицер от държавна сигурност (Николай Радулов), който вместо да лежи в затвор, е преподавател (заради такива, университетите ни са на дъното по всички показатели) и се изказва в явна защита на червените, но някак си пропусна да се изкаже, когато Първанов записа Дянков - в нарушение на Конституцията и разпространи сам стенограмата от разговора, а по-късно даде на журналистите и записа... Въобще, много късата памет на българското общество - води до ей такива моменти, които вместо обединение, предизвикват поредния катаклизъм в ценностната система, а годините си текът и животът на българите е все така отчайващо безсмислен. И Перник ще бъде забравен още на следващите избори и Божков и Радев, а след време и Борисов. Така, както е забравено какви злини е сторил Живков, Червенков, Младенов и т.н.

Kъм статия Експерти: записите с президента и генерала са незаконни

2020-01-31 00:18:39Първо да уточня, че всяка вечер преди да заспя, на глас изказвам молба всички държавни чиновници - от министър председател, до чистачката в държавно учреждение - които са свързани с ГЕРБ, БСП, Обединени патриоти, НФСБ, Воля, Атака, ДСБ, СДС и т.н. сган - да не отворят очи на сутринта. И когато се събудя с надежда преглеждам пресата за новина, как чудото се е сбъднало! Но някак много защитници изскочиха от змийските си дупки, да обясняват как настоящия президент не бил чак толкова виновен, че назначил жена си за ПР и обсъжда с подчинените си служители, каква информация да бъде подадена като отговор на запитване по този въпрос. Има записи, ама щото не били взети както трябва, не били истински... Тук, тролската общност изведнъж стана изключително дейна и въпреки изтеклите преди години списъци и мейли с тролове на БСП подвизаващи се в този сайт, на никой не му пука.

Kъм статия Експерти: записите с президента и генерала са незаконни

2019-09-05 14:22:0130 Ноември 2011: "Новоизбраният министър на правосъдието Диана Ковачева счита, че съдебната система в момента е независима и се ангажира да защитава пред ЕС напредъка на страната в областта на правосъдието, вътрешния ред, борбата с корупцията. Такава заявка направи Ковачева в първите си публични изявления в сряда, след гласуването на номинацията ѝ в парламента." ----- "... че съдебната система в момента е независима..." ----- Мислех, че Манолова е дъното на тъпотата обзела българския народ, но Ковачева като омбудсман доказва, че простотията е безгранична. Явво, все пак няма абсолютно никакъв шанс за светло бъдеще.

Kъм статия Диана Ковачева: Като омбудсман ще работя за правата и свободите на гражданите

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.