ПРОФИЛ

Рейтинг
1219
точки при гласуване
1

al-ien4

създаден на 2016-04-20 12:19:19
Всички ваши коментари (27)
Дата Коментар
Страници
2020-05-12 03:13:03"Не е ясно кой ще плати ремонтът" Всъщност е кристално ясно. Ето каква е схемата: Първо, народни представители в местната власт гласуват бюджет за ремонт, по задание от народни представители в Министерския съвет. Повината от парите за ремонта се прибират на тъмно и моментално след отпускането на средствата от формация "Суджук" (или който управлява държавата към този момент). После работата се дава на "наша фирма" от приятелските кръгове (или семейства) - обаче, вече на половин цена. Фирмата, която е избрана прибира още 50% от останалите пари и търси друга фирма (подизпълнител) да извърши ремонта. Фирмата подизпълнител, прибира 50% от парите, които са минали вече през 3 цедки (а, ако е национален проект и през 3 офшорки) и търси нискоквалифицирани работници балъци (цигани и друг безмозъчен електорат) - да извършат ремонта. Те са също толкова некадърни в работата си по ремонта, колкото и когато трябва да избират своите представители в Народното събрание... Така се усвояват средствата. На никой не се търси отговорност. Няма съд. Няма върнати пари. Плащат най-бедните и глупави хора - българските граждани. Бахти тъпия народ...

Kъм статия Булевард и улица в столичния район 'Подуяне' се разтопиха заради топлото време

2020-04-24 15:52:25А, който има страх от игли, може ли директно да яде сапун?

Kъм статия Тръмп предлага да инжектират дезинфектант на болните от COVID-19

2020-03-11 13:32:24Прав е, Ганьо Балкански! Девногръцкият лекар Хипократ, разказва за пръв път инфлуенцата през 412 пр.н.е. - и това е първата добре описана пандемия. Тогав, в древна Гърция, с помощта на свещ и много търпение, той най-вероятно създава и един от най-древните щамове на коронавируса (229Е и ОС43 - те впрочем са виновни за 1/3 от всички "настинки", които ни тормозят непрекъснато) и заедно с новоразработения грип поръсва с тях армията на Ксеркс, което позволява на цар Леонид да коли изнемощелите от високата температура перси... По-късно Аристотел модифицира в тайната си щабквартира тези вируси и така почти всяка година след това, заедно с комунистите и Иван Костов ръсят коронавирус и грип тип Б над простолюдието, за да компрометират древната здравна система на хан Аспарух! Така до ден днешен, когато коварни учени маскирани като холивудски сценаристи бъркат в епруветки вируси (сини, червени, зелени и като тия от космите по гърба на Цецка Цачева) за топят електората на ГЕРБ! Баси тъпанара...

Kъм статия Борисов за коронавируса: Това е един вид война, надали ще разберем коя гад го е произвела

2020-02-12 21:10:37Сигурно тоя диск е слушал в колата, докато кърка от дамаджаната с ракия.

Kъм статия Джамбазки ще подари на Херо Мустафа Песни за Македония

2020-01-31 00:19:09Второ - бивш офицер от държавна сигурност (Николай Радулов), който вместо да лежи в затвор, е преподавател (заради такива, университетите ни са на дъното по всички показатели) и се изказва в явна защита на червените, но някак си пропусна да се изкаже, когато Първанов записа Дянков - в нарушение на Конституцията и разпространи сам стенограмата от разговора, а по-късно даде на журналистите и записа... Въобще, много късата памет на българското общество - води до ей такива моменти, които вместо обединение, предизвикват поредния катаклизъм в ценностната система, а годините си текът и животът на българите е все така отчайващо безсмислен. И Перник ще бъде забравен още на следващите избори и Божков и Радев, а след време и Борисов. Така, както е забравено какви злини е сторил Живков, Червенков, Младенов и т.н.

Kъм статия Експерти: записите с президента и генерала са незаконни

2020-01-31 00:18:39Първо да уточня, че всяка вечер преди да заспя, на глас изказвам молба всички държавни чиновници - от министър председател, до чистачката в държавно учреждение - които са свързани с ГЕРБ, БСП, Обединени патриоти, НФСБ, Воля, Атака, ДСБ, СДС и т.н. сган - да не отворят очи на сутринта. И когато се събудя с надежда преглеждам пресата за новина, как чудото се е сбъднало! Но някак много защитници изскочиха от змийските си дупки, да обясняват как настоящия президент не бил чак толкова виновен, че назначил жена си за ПР и обсъжда с подчинените си служители, каква информация да бъде подадена като отговор на запитване по този въпрос. Има записи, ама щото не били взети както трябва, не били истински... Тук, тролската общност изведнъж стана изключително дейна и въпреки изтеклите преди години списъци и мейли с тролове на БСП подвизаващи се в този сайт, на никой не му пука.

Kъм статия Експерти: записите с президента и генерала са незаконни

2019-09-05 14:22:0130 Ноември 2011: "Новоизбраният министър на правосъдието Диана Ковачева счита, че съдебната система в момента е независима и се ангажира да защитава пред ЕС напредъка на страната в областта на правосъдието, вътрешния ред, борбата с корупцията. Такава заявка направи Ковачева в първите си публични изявления в сряда, след гласуването на номинацията ѝ в парламента." ----- "... че съдебната система в момента е независима..." ----- Мислех, че Манолова е дъното на тъпотата обзела българския народ, но Ковачева като омбудсман доказва, че простотията е безгранична. Явво, все пак няма абсолютно никакъв шанс за светло бъдеще.

Kъм статия Диана Ковачева: Като омбудсман ще работя за правата и свободите на гражданите

2019-09-04 14:33:52Заглавията във вестник "24 Часа" относно изявление на българското правителство, по време на празненствата по случай първият излязъл от поточната линия Голф, в новия завод на Фолксваген в Турция: "Нищо не е изгубено, все още сме в битката!" и "Горанов предрича бърз фалит на новия завод!" и "Строим магистрала към завода за Голфове в Горубляне! - каза Бойко Борисов"

Kъм статия Чешкият премиер Бабиш потвърди: Фолксваген отива в Турция

2019-08-05 23:48:53Когато яхвате омразата към новите собственици (за мен са също неприятни, меко казано) - отвличате вниманието си от истинския виновник - продуцентската компания, която всъщност прави тези мизерии и унищожава едно от най-прекрасните кътчета в България. Единствената част в която телевизията носи отговорност е моралната страна, но в случай на предприемане стъпки по разваляне на договора, ще понесе огромни финансови последствия, което пък няма да попречи на Тупарев просто да отиде с готова вече продукция в друга телевизия - бТВ примерно и с намалени финансови параметри да покаже въпреки всичко в национален ефир - “Игри на волята: България”. Т.е. колкото и да проклинате телевизията, не тя е виновник за ситуацията на плаж Листи, а продуцента извършващ по своя инициатива заснемането на поредната тъпотия, отдавна изгубила зрителски интерес извън България... Бъдете умни и протестирайте под прозорците на "Олд Скул" ООД - защото, ако не е Нова ТВ, ще е друга медия...

Kъм статия По следите на Нова ТВ в защитена местност Силистар

2019-08-05 23:40:24С цялото си уважение към медията ви, в това число и автора на статията плюс почит към един от най-добрите ми приятели в личен план - Тома Белев, си мисля, че насочвате енергията си в грешен аспект. Нова ТВ е медия, която (както и огромна част от телевизии, радиа и т.н.) работи главно с външни продукции, които се доставят в ефира на телевизията от т.н. - продуцентски компании. В случая на това риалити е продуцентската компания - "Олд Скул Пръдакшънс", собственост на Нико Тупарев известен с продукциите си VIP Брадър, Стани Богат и т.н. Дори имаше отговор от негова страна по наболелият проблем с плаж Листи... Нова ТВ има сключен договор за предоставяне на съдържание с Тупарев. Собствениците, както и работещи в Нова ТВ нямат абсолютно никакъв допир със снимачния процес. Нито оператори, нито сценаристи и всякакъв друг персонал водещ се на щат в Нова ТВ не е свързан пряко със заснемането на това тъпо предаване.

Kъм статия По следите на Нова ТВ в защитена местност Силистар

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.