2019-02-07 16:46:32 | Позволявам си да дам следните няколко съвета към редакцията:
1.Би било интересно да се провери какъв е процента на разпределение между отделните участници не на база УЗ/учебни заведения/,а на база РАЗДАДЕНИ ПОРЦИИ. И за двете схеми.
2.За схема "Училищен плод": За удобно регистрираните в последния момент "ПРОИЗВОДИТЕЛИ" на плодове и зеленчуци, какъв процент от направените доставки са собствено производство и колко са закупени и представени като собствено производство. Как точно с регистрирани 200-300 КВАДРАТНИ МЕТРА домати, краставици, ябълки, круши/има такава фирма/ се осигурява разнообразие от собствено произведени плодове на 700-800 Учебни заведения?!?!?
Kъм статия Право на отговор: С промените в наредбата повече производители доставят мляко в училище, намаля броят на търговците
|