ПРОФИЛ

Рейтинг
12530
точки при гласуване
10

синя сова

създаден на 2016-08-31 23:43:44
Всички ваши коментари (342)
Дата Коментар
Страници
2016-12-15 00:53:31И друго нещо е интересно,за да дойде да "разследва"този чудовищен погром лично цацаров,личният глав.прок. на бойко мутренски,значи има какво да се скрие!Ще повярвам на разследването,само ако е извършено от прокурор и следователи от ЕС!Но май вече е късно за независимо разследване!И цеко минев е "вътре"във веригата от фирмички ,всичките в ТАЗИ фирма...Интересен е начинът на участие на САМИЯ СПАСИТЕЛ в тази верига от фирми...

Kъм статия Гайдарят ще ни посочи първопричината

2016-12-15 00:19:46№ 11-да внеса малко яснота в обърканите ти мисли...Тъй като гербарите са един успушен проект на ДС, всички до един са комунисти,доносници, клиентела на мафиотите,мафиоти ,бивши милиционери ...а цв.цв.е действащ служител на 7-мо управление на бившата/настояща ДС , то всичките -комунисти ,бесепари и гербари са от един и същи бряг!Или както се казва от една и съща страна на барикадата,или още по точно са под един юрган :)...Както искаш го разбирай,все едно е!Проблемът е,че бойко мутренски чевръсто се затича да се покаже пред изпепеленото селце колко е "компетентен" и единственият спасител на "терена"!...Всички да му ръкопляскат,колко е велик!...Пълна лудница,нали!

Kъм статия Гайдарят ще ни посочи първопричината

2016-12-03 20:22:22Извинявайте,като се ядосам и като бързам,някой път се случват и дребни ,технически грешки:ПЧБ-не е ,а ПИБ!

Kъм статия ГЕРБ станаха на 10 години. Борисов: Успехът не се измерва с изборни победи

2016-12-03 18:22:07И накрая...десет години стигат!Искаме вече да си върнем държавата ,искаме вече да я отвоюваме от пипалата на мафията "герП"!

Kъм статия ГЕРБ станаха на 10 години. Борисов: Успехът не се измерва с изборни победи

2016-12-03 18:19:44Да кажа нещо и за банковата система...Банковата система беше стабилизирана с драстични реформи проведени от друго правителство-правителството на Иван Костов!Тя е стабилна и до днес,въпреки доведената до фалит и разграбена от задкулисните авери на бойко борисов КТБ!Да не забравя и съучастието и на "цацаратурата" в удара срещу КТБ!Тези рязбойници май се целеха и в ПЧБ ,а може би са имали предвид и цялата банкова система,но не им се "отвори парашута"!Банковата система оцеля,въпреки борисов и компания!...Ценности...разбойниците какви ценности имат?

Kъм статия ГЕРБ станаха на 10 години. Борисов: Успехът не се измерва с изборни победи

2016-12-03 18:10:00Това всичкото ,което са му го написали като "поздравителен адрес" към симпатизантите,партия "герП" ли са имали предвид?Особено това-"Политика основана на ценности..."Какви ценности?Какъв напредък на икономиката?Още през 2001 година ,когато в България имаше регистрирани частни фирми на малкия и среден бизнес 650 000 на брой,по време на калпавото и грабителско управление на гербарите фалираха повече от 250 000 фирми!Добре,че тези които оцеляха съумяха да се приспособят и съумяха да работят и да произвеждат,та благодарение на тях статистиката отчита растеж на БВП,въпреки безобразното ,крадливо управление на "герб"!

Kъм статия ГЕРБ станаха на 10 години. Борисов: Успехът не се измерва с изборни победи

2016-12-02 13:44:26Хайде де,отдавна чакаме да те видим да ходиш по улиците нормално ,като всички хора,като Дейвид(Камерън),който отива на работа с Лондонското метро или като Премиера на Белгия ,който ходи на работа с колело...Защо имаш "смъртни присъди "от враждуващите групировки от "подземния свят",защото използваше служебното си положение докато беше глав.сек. и ги разстрелваше без съд и присъда,да си разчистваш сметките с тях!...Искаме да те оставим за пушечно месо!Сега разбра ли вече това или още не си разбрал!И си вземи наградите и "Големият кръст" също си вземи по пътя към ада!

Kъм статия Борисов за джиповете: Ако искате да ме оставите за пушечно месо, ще се возя в "Лада"

2016-12-02 13:15:49А бе насила са го накарали да си кара такъв джип.Той не е искал,ама те насила са го накарали! :)

Kъм статия Борисов поръча НСО да върне джиповете на горските

2016-12-01 23:49:06Ами на изборите до година не гласувайте за гербарите :)

Kъм статия Субсидията на партиите остава 11 лева на получен глас

2016-12-01 22:40:05При цацаров!Ама той нея няма да я повика,защото е от гербарите ,а не от реформаторите...И за санирането трябва да я превикат!Да,ама не!Как харчат парите ,взимат заеми от Банката за развитие и не правят саниране такова ,каквото трябва да бъде с укрепване на заварките между панелите,а правят само някаква фалшива топлоизолация ,като влагат стиропор вместо качествен изолационен материал.После го замазват отгоре...и оставят хората да се радват на новобоядисаните си стари панелки :)

Kъм статия Министър Павлова, ето ги документите от агенция "Една жена каза"

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.