ПРОФИЛ

Рейтинг
1116
точки при гласуване
1

mimitooooo

създаден на 2017-07-05 10:25:04
Всички ваши коментари (12)
Дата Коментар
Страници
2017-09-17 00:39:51Офффф, по-голямо мрънкало от теб няма, бе! Особено като почнеш да нареждаш като свекърва! Писна ми да се оплаква от целия свят, как всички са срещу него! Умствен инвалид!

Kъм статия Борисов към пожарникарите: Гасих с брезентова мушама и после се мажех целия с дефламол

2017-09-15 19:44:34Не знам за атентатие, но най-важното и най-належащото е да се спре "инвазията" от източноевропейци към Западна Европа! Поне такива са им приоритетите!

Kъм статия За 12 г.: 9 атентата във Великобритания и близо 100 убити (хроника)

2017-09-15 16:57:33Бай Хуй II! И като си представя, че тези сценаристи, които ръсят мозък като бабички на седянка, а и по-лошо, с разбирания, манталитет и визия на бабички от седянка, ще ми ги назначи за министри, свят ми се завива! Защото този селтак би спечелил едни избори!

Kъм статия Слави Трифонов обяви свой политически проект

2017-09-14 07:11:35На свинче звънче!

Kъм статия Кой се грижи за визията на първата дама

2017-09-14 07:06:30Образованието в БГ винаги е било пародия! По времето на комунизма МОН беше пълно с жените на комунистически и ЦК членове, които едвам си пишеха имената, а сега просто с неграмотни партийци! Някакъв мит е, че видиш ли съсипаха го! Как да съсипеш нещо което не същеснвува?! Само вижте продуктите на това "стабилно" образование от времето на соца-управляват ни от 30 години невежи и аматьори със слугински манталитет. Разбира се, че умни и способни е имало и ще има, но те са изключението, подкрепящо правилото.

Kъм статия SMS до директора на СМГ преди скандала: Твоите учители подкрепят Корнелия, не ГЕРБ - вината ще е твоя

2017-09-14 07:00:17Минетко уж червен олигарх, а то който и да дойде на власт го крепи с държавни пари!

Kъм статия Ветко Арабаджиев ще настанява ръководителите на делегациите за председателството

2017-09-12 14:41:01Според мен всичко зависи и от учителя, и от наклонностите на детето! Имах много кадърни учители по математика, физика и химия и това ми е топ 3! За сметка на това по бълг. ез. и литер. беше някаква гавра! Пълна пародия! Учителката пишеше високи оценки по симпатии и по това, какво работят родителите ти! Пълен таш.к! Добре, че закърпих 5,00 да не ходя на матура! Този предмет, заедно с тъпите, досадни и пълни с фактологии география и история са най-омразните ми предмети! За какво ми беше да знам колко е населението на Индонезия и в кое село на Китай, колко килограма оловно-цинкова руда се добива?!(става въпрос за 35 гимназия, сега е тотален крах това училище)

Kъм статия Половината шестокласници: Историята и математиката са скучни, учим от страх

2017-09-10 21:27:27Ауууу, каква драма! Т. нар. журналистка я гледах за последно преди доста години по bTV, когато с влажен поглед и с характерния си траурен тон се мазнеше и лигавеше на Буда! Такова слагане само Влерия Велева мислих, че може да прави, а Бенатова се оказа добра ученичка! Явно във ФНПП е усвоила добри методи за учене. Въобще началните учителчици се оказаха голяма работа!

Kъм статия Нова спира рубриката на Миролюба Бенатова, журналистката: Не бързам да се закача за нов час

2017-09-06 07:06:46Гледам от снимките само хора, пенсионирали се преди 20-25 години, а и разбира се Юлия Бербериян! Явно вече има планове за усвояване на парцела и затов и тя е там! А накъде без Иво Инджев, моля ви, вчера със СССР, днес върл техен противник! Това като някакъв фарс!

Kъм статия Протестиращи поискаха събарянето на Паметника на съветската армия

2017-07-19 23:54:28Ще им отговоря на въпроса в края на статията! Да, трябва да загине човек! Така се действа на територията ни! Не сте ли го разбрали!? Лично на мен ми се е случвало голямо куче да напада моето, което е бийгъл, и двата случая (веднъж озлобена немска овчарка, втория случай някакъв луд мелез между хъски и Х) бяха наритани и пребити от мен! Удрях и ритах докато пуснаха кучето ми! Имаше ефект! Удряйте по глава, ритайте, където сварите, а при ударите с ръка ползвайте налични вещи-аз ползвам връзка с ключове, които старателно забивам в кучето нападател! Не може аз да си водя ВИНАГИ моето куче на повод, а някви луди да си ги пускат!

Kъм статия Свирепи ротвайлери разкъсаха домашно кученце на метри от Борисовата градина

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.