ПРОФИЛ

Рейтинг
1202
точки при гласуване
1

Zol

създаден на 2016-06-28 23:26:57
Всички ваши коментари (37)
Дата Коментар
Страници
2019-09-21 00:07:48Само да вметна за пича дето казва че 25км са много.. не са много.. това е доста по бавно от едно колело.. На велосипеда си имам скоростомер и без проблем вдигам 35км/ч И това не е максимума който мога да постигна. Максимума е над това. 25км си е точно средната скорост със която се движи едно колело.. затова и европейските ограничения са за 25км/ч. Сега след като уточнихме че скоростта е еднаква.. от тук идва и малоумието.. защо е нуждата от шофьорска книжка ?:) или регистрация ? (да има и по мощни тротинетки.. но едно ограничение на скоростта и забрана за продажбата на мощни двигатели е тотално достатъчно) не е нужно да откриваме топлата вода.. в европа са я открили.. ние просто вземаме някакви идеи и ги преобразуваме по най дебилния начин.. типично по нашенски :)

Kъм статия МВР иска електрическите тротинетки да се карат само с каска и книжка

2019-08-22 13:30:05"показва, че нерегулираното паркиране на електрически тротинетки създава трудности на пешеходците" ?!?! Тея добре ли са ? Кой нормален ще си паркира тротинетката за 1400+ лева ей така навън и няма да я вземе със себе при положение че сгъната е супер компактна ? Поредното излишно харчене на пари.. малко като тея стойки за поставяне на велосипеди които никой не ползва.. щото е малко като шведска маса за някой със ножица за метал дето реже катинарчета..

Kъм статия Електрически тротинетки под наем в София от днес

2019-01-14 13:25:49Домакинската работа може да е тежък труд (за което аз лично мога да поспоря).. то лек труд почти няма.. но там няма стрес.. а стреса е това което убива. Може да ти е тежко да миеш чинии да готвиш и чистиш.. но от това колко добре се справяш с това не зависи съдбата на семейството ти.. а ако се провалиш във работата и професията си.. от това буквално зависи съдбата на семейството ти.. и живота ви като цяло.. говори ми после за стрес. А точно пък богатите жени колко са натоварени.. тука можем ама много да спорим.. защото те реално нито са домакини нито гледат децата си сами.. това цял живот да си обгрижван и да си получавал всичко наготово и тази абсолютно е имала шанс да изгради кариера.. просто не е искала такава. И защо да иска.. по лесно е да паразитираш цял живот и накрая да имаш претенции за дял от труда на работещия.

Kъм статия

2019-01-14 01:15:02Брака е капан за балъци.. и при положение че браковете драстично намаляват.. това говори че и балъците стават по малко. Благодарим за поредния нагледен урок какво не трябва да правим ..г-н Безос.

Kъм статия

2019-01-14 01:04:07Да хубаво е жената да гледа децата по простата причина че с малки изключения носи значително по малко пари в семейството и то не защото не иска, а защото е неспособна и не може.. и в пряка конкуренция с мъжете в доходоностните професии.. просто не може да се конкурира. И това "Заедно са работили да постигнат това, което имат" е по скоро .. аз го подкрепях психически а той си скъса задника да изгради империя.. сигурен съм че се е постарала да го подкрепя :) Много и е било тежко убеден съм. Или това "Бях там, когато" те свършиха работата и изградиха "нещо" ..е малко като .. да.. бях там. Жените не се отдават на семейството и отглеждането на деца защото са се отказали от кариетата си.. а защото не могат да направят кариера и отиват при по лесното. За един мъж няма никаква милост.. тои или се справя или се срива.. Жената от друга страна ако не успее да направи кариера винаги има опцията да е домакиня.. не са притиснати да се справят на всяка цена..

Kъм статия

2018-12-27 01:22:13До 3 години ще е със наполовина по малко пари.. и ще се пита за къв чеп ми беше..

Kъм статия ​Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се ожениха тайно

2018-11-08 15:30:41Я японското общество има една особенност че когато една жена роди тя става домакиня и се грижи за детето си. Там няма такова нещо като "ще си взема почивен ден че детето еди какво си".. или "ще си тръгна по рано от работа щото детето".. или "ще ме пуснете ли че детето". При японците няма опция ако си на работа да се измъкнеш..Те просто нямат избор ако искат да гледат дете. И недейте да съжалявате жените останали вкъщи... те водят значително по нормален и човешки живот от този на другите работещи до припадък. Така че са напълно прави да не искат жени защото реално остават без кадри.

Kъм статия Медицински университет в Япония призна, че умишлено е намалявал оценките на жените

2018-07-23 21:42:49Каролев дали се сеща че това е отрасъл с национално значение и че ако се съсипе може да се каже че ефективно е съсипана и държавата и икономиката и. Със фалирало електроразпределително дръжество последиците са огромни.. Така че не знам дали е добра идея да се продаде точно на Гинка .. или на друго подставено лице и да се даде толкова важен отрасъл в ръцете на неизвестни собственици. Според Каролев явно това е същото като да си купиш сладкарничка или цех за банички.. и няма проблеми :)

Kъм статия Добре дошли в България! Каквото и да купите, вечно е ваше

2018-07-23 15:23:13Ако САЩ използват ядрено оръжие за нападение ще бъдат изолирани от целия останал свят.. това ще е икономическа смърт за тях. Така че ако има война.. тя ще е конвенционална.. а там кой кого и как нямам идея.. но пък САЩ са доказали на света колко добре могат да сеят хаос и разруха (в това са най добри и на това се гради външната им политика).. и междувременно президентите им да получават нобели за мир :))

Kъм статия Тръмп изригна срещу Иран: Не ни заплашвайте или ще понесете последствия, каквито малцина са понасяли

2018-07-21 18:49:14ritmotribal не знам при вас как е.. най вероятно сте на държавна служба или нещо.. но при нас дето бачкат за частници бачкаме и събота.. и почти не останаха работодатели дето да не карат хората да работят и събота.. а когато има празници на които ни пускат доста често си ги отработваме след това.. така че това с многото празници дето сме ги имали и много сме почивали.. не важи за всички.. а за доста малка част от българите..

Kъм статия 4-дневна работна седмица? Какво показа реален тест в Нова Зеландия

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.