ПРОФИЛ

Рейтинг
974
точки при гласуване
1

Royale

създаден на 2016-08-18 18:06:15
Всички ваши коментари (25)
Дата Коментар
Страници
2016-11-30 23:54:23След свалянето на диктатора Батиста през 1959 година Кастро установи еднопартийна държава, като стотици привърженици на предишния режим бяха избити, а независимите медии бяха унищожени. Хиляди кубинци избягаха в изгнание предимно в САЩ.Фидел Кастро беше брутален диктатор.

Kъм статия БСП - София защити комунизма и се поклони пред Кастро

2016-11-26 23:54:36Отново точни и справедливи думи! Браво, г-н Президент!

Kъм статия Инвеститорите няма да дойдат в държава на олигархията, заяви Плевнелиев

2016-11-23 22:16:49Червените рубладжийски подлоги се надигнаха и започнаха да искат забрани, уволнения, ограничаване на свободите.

Kъм статия Първанов поиска Едвин Сугарев да бъде уволнен като дипломат

2016-11-23 22:06:22Българският народ е малък, но затова пък изключително прост: "Над половината от българското население има положително мнение за Живков“.Свободата не се пипа, не се яде, а и мнозинството българи няма какво да я правят. За (не)справедливостта повечето нямат достатъчно развити сетива и тя не ги дразни.

Kъм статия БСП за комунизма: Днес половин България харесва Тодор Живков

2016-11-10 21:31:00Българската Социалистическа Партия си е пропутинска партия. И дори не „про”путинска, а направо путинска. Съвсем ясно беше, че тази Путинска партия ще използва изборите, за да пробута за президент на България някой путинолюбец, който да пренасочи българската външна политика в Североизточно-азиатска посока. Това като начало. А след това да се постарае същото да стане и с вътрешната политика. Това като край. Като край на всичко, което е постигнала България след промените. И като смайваща, недопустима, подсъдна глупост. Защото да напуснеш съдружието на богатите, успешните, развитите и силните държави, за да се прилепиш към една държава, която не е нищо повече от суровинен придатък на развития свят е точно това – смайваща, недопустима и подсъдна глупост.

Kъм статия Дебат до сълзи: Цачева се разплака за убития от комунистите си дядо

2016-11-04 20:36:08 Дисертация?!? При ДС и КГБ? Продажна, червена мръсница!! Вече няма никакво съмнение защо беше против г-н Плевнелиев.

Kъм статия Вицепрезидентът стана доктор на науките, защити дисертация в УниБИТ

2016-11-04 20:30:21„Радев и БСП са опасни за България, а Цачева и Борисов не могат да ги спрат. Обръщам се към всички демократично настроени и родолюбиви българи - ако искате да не го допуснем, гласувайте за силата, свободата и демокрацията с номер 7 в бюлетината“, призова кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков.

Kъм статия Плевнелиев: Нагледахме се на месии и популисти, да дадем път на морала (обръщение)

2016-11-04 20:28:52Гласуването за БСП е съучастие в престъпление. Гласуването за БСП е равносилно на самоубийство. Гласуването за БСП е покушение срещу бъдещето. Ако гласуваш за Радев-Нинова, получаваш ДС, КГБ и ГРУ, плюс Гоце и Дон Цеци, плюс униформа от Съветската армия, минус 4,5 милиарда от КТБ, минус 1,3 милиарда за АЕЦ „Белене”. Ако гласуваш за Сидеров-Каракачанов-Калфин, получаваш милиционер-социализъм, плюс МВРО и Пикаещия във фонтани, плюс ДС, КГБ и ГРУ, минус Рила планина. Ако не гласуваш, получаваш Радев-Нинова, плюс Цачева-Борисов, плюс Доган, МВРО, ДС, КГБ и ГРУ, плюс Гоце и Путин, плюс Червения цар и Орешарски, плюс заедност, обръчност и мафиозност, минус Рила планина. Те печелят вече 26 години. Ти отдавна си сред губещите. Още ли ще ги търпиш да живеят живота ти?

Kъм статия Плевнелиев: Нагледахме се на месии и популисти, да дадем път на морала (обръщение)

2016-10-30 20:28:36Напълно прав е- г-н Плевнелиев е най-достойният президент, който сме имали досега. Всъщност, единственият. Но българските скотове не могат да го разберат.

Kъм статия „Плевнелиев не се огъна под натиска на Кремъл”

2016-10-26 20:07:13До балканското мекере: стига, бе, гнусен трол, стига си казвал на черното бяло! Това не е капитализъм, а ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СЪВЕТСКИЯ КОМУНИЗЪМ, който вилнее тук от 1944г. насам! ВСИЧКИ КАПИТАЛИ СА В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ И НА РУСНАЦИТЕ!

Kъм статия 78% от домакинствата в страната живеят с недостатъчно пари

Всички текстове и изображения публикувани в сайтовете на "Офф Медия" АД са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.